Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Yağmur yagar diye gitmedim, yagmadi bin pisman oldum.

Kudret abiyi gördüm daha da pişman oldum. Kamera vs ne varsa yüklenip gitmek lazimmis

Scudo
@Berke
Şecaat arz ederken sirkati dillendirmek bu olsa gerek Sn Berke.
Yabancı bir kadın hangi noktada güzel bir görüntü teşkil edecektir?
Zat-ı aliniz açıklarsa öğrenmiş oluruz.

@starbuck

Türkçe konuşursanız arkadaş cevap versin. 2016 Türkiye'sinde yaşıyoruz, 1923'den sonraki Osmanlı kalıntılarında değil. Anlaşılmak istiyorsanız günümüz koşullarının gerektirdiği dille iletişmek zorundasınız.

@Ahmet.KOÇ
Futbol takımlarının adını taşıyan bisiklet takımı olması çok hızlı farkındalık kazandırır. Çarşı,ultraarslan gibi guruplar az bir gayretle bir kitle oluşturabilir. Torku Türk gibi durmuyor zaten o renk çümbüşünde kendi takım renklerine daha çabuk bakar. Siyah beyaz olunca Beşiktaşı okur göğüslünden sırtından ama Torku uzak biraz. Bisiklet doğası gereği zaten çok futbol gibi değil. Saha çok geniş oyun içinde kural hatası durumu çok az. Çok ilgilenen bile yarış hakeminin yüzünü görmüyor. İtiraf ediyorum tv den izlerken bile son 10 km leri falan izliyorum onun haricinde sesi kısık oluyor başka şeyler ile ilgileniyorum. Çok içine girmedikçe taktik öğrenemiyoruz. Biz orada ortaya konan eforu tahmin edebildiğimiz için ilgileniyoruz ama bir çok kişiye o efor yabancı.
52 yıldır olan bir yarışın cumhurbaşkanlığı bisiklet takımı niye olmaz buda ayrı bir merak konusu.
@Zfr ne mazgalı ben mangala girmezler inşallah diye seyrettim.

Ahahaha muhabbetlere bak :D :koptum: At Türklerin arasına bir fitne birbirlerini yesin. Ne çokta hazırız birbirimizi yemeye kavga etmeye :bsmagryr:

Yarış hakkında konuşulurken bir anda herkes birbirine saldırıyor yav :koptum:

@taner07
Sn Taner07 hangi konuda amin dediniz bilemiyorum.
Ancak inançsız bir bireyim. Amin denilecek bir duam olmadı.

Esen kalın.

• Beğen
Tepkiler: brnalkn
Arkadaşlar onu bunu bırakın da yarınki Kapadokya etabı ne olur, favorileri alalım :D

@BicycleLover

Dostum sen kendini eleştirmekle, kendini her durumda kötü görmek olan aşağılık kompleksini karıştırıyorsun. Politik akım sokmaya gerek yok konuya, milliyetçilik falan gibisinden. Kötü bir organizasyondu, dile getirmekte zarar yok.

@Berke

Beyaz sacli amcalar diye bahsettiklerinizin orada bir bulunma nedeni var, aralarinda UCI baskani ve ana sponsor Salcano'dan yetkililer var. Sirf sizin gonlunuzu hos edicek diye kadin bedeninin de orada bulunmasini istiyorsunuz. Siz yine de amacinizin bu olmadigini soylersiniz bana ama bu konuyu daha fazla irdelemicem... Aklinizdan asil ne gectigine siz karar verin.

@drumbanger

Tamam kötü dendi bitti gitti ama herkes bir yerden bir şeyi tutup uzatıyor ve bir bakıyoruz birbirine saldırmaya başlamış herkes. :D Komedi cidden. Şöyle yarış hakkında konuşmaktan başlayıp , aynı şekilde bitiremiyoruz. İlla aralarda başka yerlere hafif çeken oluyor, başka yerlere giriyor konu. Bir bakıyoruz herkes birbirine saldırmış. Meclisteyiz sanki. Şimdi sizde gelip benim yazdığıma bir şey yazıyorsunuz. Yahu yazmayın ne gerek var. Ben yarış dışında bir şey konuşmak istemiyorum. Neyi yarıştırıyoruz anlamadım ki.

@Bora_s
Aklımdan geçen şey sporcuların yanında podyuma yakışacak insanların bulunması gerektiğidir hoşçakalın. :)

@Ahmet.KOÇ

Çok güzel etap olacak bence, güzel düşünülmüş. Ayrıntılı inceledikten sonra favorilerimi yazacağım ama benim bu profile bakınca aklıma ilk gelen isim Jose Gonçalves oluyor.

@drumbanger

Sn drumbanger
Organizasyondaki hatalar hepimizin malumu.
Ancak bu hatalar nedeniyle bu ülkenin insanına "mal","angus","sığır" gibi kişilik haklarını rencide edici ifadelerle hakaret etmek kabul edilebilir değil.
Şayet bir hata yahut yanlışlıklar varsa, bu konu yetkililere bildirilir, bu hatalardan çıkarılacak dersler neticesinde bir sonraki organizasyon en az hata payı ile gerçekleştirilir.

Ezcümle; Bu ülkenin insanına hakaret eden insanların samimi olmadığına kanaat getirdim.
Amaçları üzüm yemek değil. Ellerine geçen ilk fırsatta bahane üreterek bağcıya sataşmak.

Esen kalın.

@BicycleLover

Arkadaşım, kendinle çelişiyorsun. Yarış dışında bir şey konuşmak istemiyorum diyorsun ama konuşanı da görünce anında gidip "ahahahahahahaha" yazmaktan geri kalmıyorsun. Yarışın neyini konuşalım? 120 KM'nin 60-70 KM'si pelotonun protestosuyla geçmiş. Ne kayda değer bir atak var, ne kaçış grubu. Berbat bir yarıştı işte.

@starbuck

Nesi kabul edilebilir gibi değil? Kendine doğru gelen 50 tane bisikleti göre göre yola atlayan bir insan var orada. Şimdi ben bu insanı kendimle bir mi tutayım? O insan kendi yaşamına saygı duymuyorken ben niye kişilik haklarını rencide etmekten çekineyim? Nitekim o benim imajımı zedelemekten çekinmiyor zaten.

Yani, tartışalım istiyorum ama az çok her şey ortada zaten. Kimsenin derdi bağcıya sataşmak değil, bağcının bağcılığı da zaten ne kadar meşru o da tartışılır. Durumlar böyle barizken hala bağcı adına mağdur rolü yapan birileri varsa onlarla tartışmak çok mümkün de olmuyor.

Yahu ben bu yol yarışlarından neden zevk alamıyorum dağ parkurları hep bana bir daha çekici ve adrenalinli geliyor...

Geri