Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Scudo
Sitedeki takim bilgilerini guncellemisler.
Astana gelmiyor.
Kıta takımlarında da azalma var.

52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için şu ana kadar 2 Profesyonel Takım 9 Profesyonel Kıta Takımı ve 1 Kıta Takımı katılım bildirmiştir. Halen cevap beklenen takımlar ile birlikte bu sayının artması öngörülmektedir.

Böyle tanıtımla ancak bu kadar itici olunabilirdi...O zaman tura güreşçiler, basketçiler, motorcular veya başka reklam kapasitesi yüksek kişiler katılsın...

HAYATATRİBÜNDENBAKANLAR

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
evet yıllara dayanan başka bir değer daha çürütülerek toprağa gömülecek. (zaten tayt giyollağdı)

Ben hiçbir zaman mutlu olmam, karakterim böyle, bu TUR'a karşı da böyleydi; sürekli eksiklerini söyler eleştirirdim herkes de bana kızardı ama bilmedikleri şey benim amacımın TUR'un daha kaliteli bir yola girmesini sağlamak eksiklerini belirterek bunların giderilmesini sağlamaktı. Böyle bir duruma düşünce de keşke o lafları söylemesem paldur küldür gitsek en azından bir TUR'umuz olurdu diye düşünmüyor değilim. Geçen seneki gibi, onca eksiğe rağmen, bu sene de düzgün bir organizasyon yapsak belki de World Tour kapsamına girmiş bir yarışımız olacaktı ki bu da dünyadaki en elit bisikletçilerin geleceği bir yarış anlamına geliyordu. Ben Antalya'da yaşıyorum; bu sene önce Antalya'dan geçişlerini izleme sonra da Elmalı'ya gidip tırmanış keyfi yaşamayı planlıyordum ama bir gram şevkim kalmadı, yazıklar olsun gerçekten. Ya ben çok sorumsuz biriyim ama ben bile bir yarış organizasyonunu düzenleyecek firmayı belirleyecek ihaleyi yarışa 2-3 ay kala yaptırmam be, bu nasıl bir aymazlıktır yahu, millet 1 sene önceden yarış profillerini açıklıyor biz 3 ay kala ihale yapıyoruz ve ihaleyi de konser, mevlit, düğün falan düzenleyen bir şirkete veriyorsunuz, yazıktır yahu, günahtır...

Peki bisiklet ile köprüden ne zaman geçebilecek, tarihi bilen var mı?

Bu sene öyle bir etkinlik olmayacak bildiğim kadarıyla

Gesendet von meinem E5823 mit Tapatalk

• Beğen
@mgz999 bende bulamadım googıl amcada. Umarım olur. teşekkürler.

site açilmis. Siteye göre katilan world tour takimi sadece lampre-merida ve lotto-soudal. Bir de cevap beklenen takimlar var demis. Mesaj atar bunlar: "nyse sn msglsn glba bn ytyrm ii gclr .s.s" diye. Allahtan bekliyosunuz valla yüreklere su serptiniz. Bi de beklemeseniz neler olacak kim bilir.

"Terör tehditi yüzünden iptal oldu " deseler de daha fazla rezil olmasak bu sene. 2 Tane World-Tour takımı var zaten. Merida Jan Polanc yada Kristian Durasek'i getirir,ikisinden biri kazanır.

etaplar açıklanmış. istanbul değişik olmuş anadolu kavağına falan gidiliyor. geçen senekine kıyasla baya iyi olmuş :)

(link)

• Beğen
(link)
Ayni günde saat dokuzda yari maratonu olacak Sultanahmet'te, yanlış görmediysem parkur bazı yollarda kesişiyor. Ya çok güzel bir şekilde iki etkinliğin ortak bir organizasyonu var veya büyük kaos çıkacak. Yanlış gördüğüm/anladığım birşey varsa, düzeltin lütfen :)

Gesendet von meinem E5823 mit Tapatalk

• Beğen
Geri