Ben hiçbir zaman mutlu olmam, karakterim böyle, bu TUR'a karşı da böyleydi; sürekli eksiklerini söyler eleştirirdim herkes de bana kızardı ama bilmedikleri şey benim amacımın TUR'un daha kaliteli bir yola girmesini sağlamak eksiklerini belirterek bunların giderilmesini sağlamaktı. Böyle bir duruma düşünce de keşke o lafları söylemesem paldur küldür gitsek en azından bir TUR'umuz olurdu diye düşünmüyor değilim. Geçen seneki gibi, onca eksiğe rağmen, bu sene de düzgün bir organizasyon yapsak belki de World Tour kapsamına girmiş bir yarışımız olacaktı ki bu da dünyadaki en elit bisikletçilerin geleceği bir yarış anlamına geliyordu. Ben Antalya'da yaşıyorum; bu sene önce Antalya'dan geçişlerini izleme sonra da Elmalı'ya gidip tırmanış keyfi yaşamayı planlıyordum ama bir gram şevkim kalmadı, yazıklar olsun gerçekten. Ya ben çok sorumsuz biriyim ama ben bile bir yarış organizasyonunu düzenleyecek firmayı belirleyecek ihaleyi yarışa 2-3 ay kala yaptırmam be, bu nasıl bir aymazlıktır yahu, millet 1 sene önceden yarış profillerini açıklıyor biz 3 ay kala ihale yapıyoruz ve ihaleyi de konser, mevlit, düğün falan düzenleyen bir şirkete veriyorsunuz, yazıktır yahu, günahtır...