Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Bu nasıl web sitesi? Etaplar böyle mi açıklanır, web sitesi hazır olmadan yayına mı koyulur. Nerede etap grafikleri, yarış kitapçığı. İngilizce versiyon bile hazır değil yarışa 1 ay kala.

Scudo
doğu karadeniz olaydı iyiydi.

siteyi biraz daha toparlamışlar. şu an sitedeki bilgilere göre katılan takımlar:

LAMPRE – MERIDA / İTALYA
ASTANA PRO TEAM / KAZAKİSTAN
LOTTO SOUDAL / BELÇİKA
CAJA RURAL-SEGUROS RGA / İSPANYA
UNITEDHEALTHCARE PROFESSIONAL CYCLING TEAM / ABD
SOUTHEAST – VENEZUELA / İTALYA
DELKO MARSEILLE PROVENCE KTM / FRANSA
ONE PRO CYCLING / BÜYÜK BRİTANYA
TEAM ROTH / İSVİÇRE
FUNVIC SOUL CYCLES – CARREFOUR / BREZİLYA
VERVA ACTIVEJET PRO CYCLING TEAM / POLONYA
NIPPO - VINI FANTINI / İTALYA
STÖLTING SERVICE GROUP / ALMANYA
CCC SPRANDI POLKOWICE / POLONYA
TORKU ŞEKERSPOR / TÜRKİYE

Kına yaksın federasyon. EuroSport ta artık zor yayınlar. İçine ettiler güzelim yarışın, içinde Türk siyaseti ve ihale olduğu zaman işler bu hale geliyor. Rota sadece kabaca belli, neresi yokuş neresi sprint belirsiz, takımlar kadrolarını haritaya göre mi seçecek?
Selçuk etabı zirve değilmiş, tüm hevesimi kursağıma bıraktılar, Elmalı güzel ama bakalım son intimal Selçuk'a bisitletle giderim. Hafta sonu, olması güzel en azından Çamlık yokuşundan geçerler, orda beklerim.

"Takvimde yer edinmeye çalışan bir turun web sitesi nasıl olmalıdır?" sorusunun cevabı için sizi şöyle alalım..

(link)

Adamların daha 3. yarışı, çöl sıcağında yapay atraksiyonlardan başka birşey olmayan bir coğrafyadaki turun tanıtımına bak..

Bir de bizim kayınçonun yeğeninin yaptığı web sayfasına bak..

Hoffff...

Şimdi yarış istanbuldan başlayacağından son antremanlar istanbulda yapılacak sanırım , takımlara twitter üzerinden ulaşıp antremanlar nerde yapılacak katılsak nasıl olur filan diye sorayım diyorum katılmak isteyen olur mu?

Fethiye Babadağ tırmanışı yokmuş. Üzüldüm. Güzel olacaktı.

Ankara üvey evlat sanki başkent değil gibi bişey, bununla alakasız çok umutsuz bakıyorum türkiye turuna ama bakalım bakalım nasıl olcak :)

@Serkan.ÇABAŞ
Halktan kimse izlemeye bile gelemez :p bisikletciler finish e gelirken üst aramasından geçer :p

@Mert E. geçen sene organizasyon firması uğraşıp güzel bir site yapmıştı. dubai turunu aso düzenliyor tabi büyük firma olunca sitede kaliteli olmuş :)

@kutlucan
Tour de France da araçlar geceden girişe yasaklanıyor yalnız yürüyerek ve otobüsle gidebiliyorsunuz o da bir yere kadar, jandarmalar yayalara çok aşiırı uyarıyor ve kızıyor fakat bisikletlilere böyle bir uyarı söz konusu değil, bisiklet yarışından bisikletliler ayrıcalıklı olur, sadece peleton ve kaçanlar gelirken herkes kenara çekilmek zorunda. Diyeeceğim şu ki beni almasalar ben kavga çıkarırdım Meryem aAna yokuşuna kaç yıldır bu sezonu bekliyorum, zaten Meryem Ana gitti sprin olacak öyle idare edicez.

Geri