Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Scudo
konu değiştireyim:) bu yılki turda hangi etaplarda çimento kamyonu görürüz ve hangi etaplarda suluk toplamak için yarışı tehlikeye atarlar? :)

@Hasan Saylık geçen sene bu konuda şimdi ismini hatırlayamadığım bir site(cyclingtips olabilir) içeriden birileriyle konuşup pelotonda kim ne kadar alır bir araştırma yapmıştı. Hatırladığım kadarıyla Nibali'nin 3 milyon euro civarinda aldığı yıldız isimler haricinde pek öyle milyonluk kontratlar yapılamadığını söylemişlerdi. Belki de borç falan isterler diye "kanka biz de az kazanıyoruz ya" demişlerdir.:)

• Beğen
Tepkiler: Helen
herkese mail dönmüşler bana neden dönmüyorlar yahu :(

(link) adresine girenler 404 sayfası ile karşılaşıyor. domain 18 Mart 2016 tarihinde kaydedilmiş. kısa sürede web sayfası yayına geçer diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bilal Karaboğa
@bsklt07

Evet,Elmalı tırmanışı.

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
@Tolga Çelebi istersen 13 mayısta gel yada 30 nisanda gel bisikletle gidelim oraya

@bsklt07

Ben TV'den izlemeyi tercih ediyorum hocam :) Şimdi yol bisikletiyle 500 km gel birde dağın tepesine tırman, zor olmaz mı :)

Bisiklet konusunda ultramaksimus bilgili TRT spikerlerinden izlemek keyifli olabilir :harika:

@Tolga Çelebi arabayla gelip bisikletle tırmanıcaz ayrıca 13 mayısta turumuz var geleneksel onun icin dedim

acaba yarışcılara katılmak yasak mı bisikletle ama bnm bisiklet lisansım var

yapma be dış ülkede takılıyorlar arkalarına ama

ya şimdi şu selçuk.. final yapılcak yer mi allasen..
cumhurun geldiğini düşünürsek kupa için efesten yukarıya kimseyi çıkarmazlar halktan

edit:
meryem anada bitmicekmiş etap
sprint finişi olcak herhal sözümü geri aldım. tamam yapıla bilir izin verdim :)

Geri