Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Scudo
@GLN

Vallahi inanç falan tamam da bir de gerçekler var siz fazla romantik davranmıyor musunuz? Ben de keşke alsak diyorum ama alamayacağımız gerçeği de ortada, TUR Uluslar arası bir hale geldikten sonra hiç bir sporcumuz etap kazanabildi mi? Ben hatırlamıyorum...

@Aytaç DİREK 30 derece olsun demiyorum 20 ler sabit olsun yeter. 2 hafata 130 yaptım yağmurdan sonra sıfır. Özellikle sağ dizim soğuktan etkileniyor. Sonrasında bir gece ağrı çekiyorum ama hava 15-20 derecelerde olursa problem yok. Zaten kalmalı giderim büyük ihtimal. Seneler önece otel inşaat halindeyken gitmiştim.

@bsklt07 hocam son dakika oldu gitmem yoksa aklımda idiniz bir yakınımla ilgilenmem gerekiyordu son dakika çıktık acele acele anca elmalı'ya kadar gelebildik gelecek sefere inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
@celilcetiner
abi bu tamamı değil

@Kudret Kurtcebe ben yanımda kebapçıların küçük tuz poşetlerinden taşıyorum 100 km de 1 paket gidiyor sıcak olursa daha çok. Tuz atıyor üstüne su içiyorum iksir etkisi oluyor. Uzun turlarda tuz taşıyın. Ben 125 kg olduğumdan belki tuzuda buna göre çok istiyor olabilirim. Zaten suda yetmiyor 2 büyük matara 2kere doluyor orta mesafelerde. Ayrıca irtifa da tansiyon üzerinde etki eder.

Ben bu yarışta işeyenler olduğunu gördüm nerden su buluyorsa işiyorlar. Ben ilk suyu içene kadar terlemiyorum duşa kadarda tuvalet ihtiyacım olmuyor.
Her yerden su kaybederken Nasıl işeyebilirsin ki.

Hansenin bisikletine ne olduğunu ögrenebildik mi?

Torku yamalı bohça gibi bir şeydir ve bu bütçelerle bu sorumlulukla ancak bukadar olur. En kısa zamanda ama baskıyla ama rica ile iş bankası bisiklet takımı, garanti bankası bisiklet takımı, Türk Telekom bisiklet takımı vb bir şeyler kurulmalı. Tokunun projesi Konya ili içindir Türkiye'nin sorumluluğunu yüklemek hayalperestliktir.

@Zekeriya Çab

tuz gerçekten önemli tabi 195 km 'lik etapta maden suyu ayran bana bayağı yetti,3 adet maden suyu 2 adet ayran karışım ile iyi geldi,esas fişekleyen resmen işkembe çorbası sarımsaklı oldu. su fazla aşırı içmedim hava çok sıcak değildi.
65 kiloyum,çok fazla terleme olmuyor,kalp yavaş atıyor, 1 dakikada nabız 58 atıyor.trioit bezler hızlı çalışıyor 2 adım yürüsem yakıyorum ,asla kiloda kaybetmedim 65 fiks boy 1.74 cm kemiklerim ince yapılı.

eczanelerde tanesi 1 TL.
1,50 litre suya karıştırıp içiliyor. son derece başarılı sonuç veriyor.
upload_2016-4-29_22-40-6.png

@taner07

uluslar arasında nerdeyiz bi ona bakacağız tabi , eurosporttan bisiklet yarışlarını seyrettim ,ekrandan,ha ne gördüm doping olaylarını bi kenara bırakıyorum ,pek fazla takımımız yok uluslar arası alanda , bir türk bisiklet takımı olur, fakat bünyesinde bulgar sürücü olur türkde olur ,böyle bi durum torkuda oldu ,peki torku diğer avrupadaki elit bisiklet takımlarının neresinde,biz neden torkuyu paris rubede yarışırken görmedik, italya giroda ve fransada ,eveliyattan 60 sene boyunca ne kadar birikim yaptıkta şimdi semeresini yiyeceğiz ,bu işler eveliyattan başlar 50 lerden başlanacaktı ,2016 'da bir sürü takım çıkarmıştık.bu bir devlet politikası artı özel sektör işidir.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/13051548_1165424316823474_9201283787030529526_n.jpg?oh=9612d388fc52a05677d7b014f7a45528&oe=57B865DF

bu resmin altından ,bana bu resmin ne anlattığını söyleyeyim ,bu çocuk hayran olduğu bisiklet yarışçısı gibi olmak isteyecektir,aile karşı çıkmayacak önünü açacaktır, devlet alt yapıyı hazırlayacak özel sektör sermaye ile atak yapacaktır, bu çocuk yarının yarışçısı olacaktır..açın çocukların yolunu kapatmayın.kapatmayınki onların istekleri gerçek olsun .

Yapmıyorlar arkadaş bu milletin sırtından para kazananlar yapmıyor. Kurmuyor bir takım. Yılda 2 reklam az çekse. 1 filo arabayı passat değilde Polo olarak kiralasa. Hiç bir şey olmada milli piyango bisiklet takımı çok güzel durur bence. Ülkede para var ama iyi niyet yok.

Hani paramız olmasa da yatırım yapmasak tamam bir nebze kabul ederim de şu anda ki bisikletin durumu kabul edilemez.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Ben Ünv deyken bir dalış kulübünde takılıyordum. itü, ytü, Boğaziçi takımları başta olmak üzere 1. Ve 2. Ligli hatrı sayılır bir su altı hokey ve ragbi sporları var. Bizim dalış kulübüde bizden takım çıkar arkadaş özel kuruluş olan tek takım biz oluruz dedik kurdun bir takım en yaşlı takımın yaş ortalaması 21 bizimki 27 ama kilo toplamı 2 tona yakın 17kişi kendi imkanımız ile havuzdur gitmesidir gelmesidir çok çalıştık takımı tek sezonda 1. Lige 2.sezonda 2. yaptık efsane itü takımı bile zorlandı bizi yenerken adamlar zargana gibi ama 3ü 4ü takılıyor omuzuma kaleye kadar götürüyorum.
Sonra yeter dedik gençler geçsin dedik 3. Sezonda 3. Oldular sonra takım kapandı çünkü cepten bir yere kadar. Gençlerdede para malum.
Şimdi etrafıma bakıyorum gençlerin tek derdi 1 bira daha fazla içmek, biraz daha lak lak birazda param olsa şöyle yaparım böyle yaparım ama hep almak tüketmek.

Son etaplarda profil resmi koymamış sallamışlar. Nasıl olsa bakan olmaz dediler herhalde .

Tabiki hiçbir masraftan kaçınmadık profili yabancı bir siteden bulduk, gettuk.
image.png

Basladi yine tarlalari anlatmaya.

Basladi yine tarlalari anlatmaya.

• Beğen
entivici çocuklar bisiklet sporuna ilgisiz basına ayar veriyorlar şu an aferin.

• Beğen
Arkadaşlar konu ile alakasız olacak yalnız NTV spor'u şu an izleyemiyorum. HD kanallarda sürekli donma oluyor. TRT HD de sorun yok izlenebiliyor. HD kanallar da son 1 haftadır donma ve sinyal alamama sorunu yaşayanlarınız oldu mu

Kapadokya şampiyonu İspanyol aygırı Bilbao yarışı bıraktı.

Sanırım buranın ekürileri tatilde cumartesi olunca ilgi az.
Domestik aslında takım liderlerinden daha iyi olma ihtimali var. Yani giderken arabaya git yiyecek al liderlere taşı sonra tekrar peletona gir sanki anneler gibi cennet domestiklerin ayaklarının altındadır.
Torku yada başka bir takım Kickstarter gibi bir fon açıp atıyorum 500bin dolar lazım 500 bin önümüzdeki tura kadar toplayıp bağımsız takım olarak devam edebilirler mi? Toplanmazsa para sahiplerine geri iade edilir proje biter böyle bir şey yapsak olur mu acaba.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
kritikıl mas tan bahsediyorlar kıritikil masmı kaldı yahu.

Geri