Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Ahmet 7. bitirmiş.

Scudo
Ama sprint sırasında ayağa kalmadı sadece pozisyonunu koruyup sprint yapanları yakından seyretmeyi tercih etti :D En iyi açıdan izlemiş oldu eehehehe :D

kızanlar toplanmış sporculardan matara topluyorlar :D ahmet fazlasıyla iyiydi.

Ahmetten yarın Selçukta güzel şeyler bekliyorum :)

Yarın: 1 Mayıs, 8. Etap: Marmaris-Selçuk (201 km) Memleketimde son bulacak etapta görüşmek üzere arkadaşlar ;)

Turları parça parça izleme fırsatım oldu işten güçten. Geçen senelerde mesela Denizli-Aydın-Kuşadası gibi etaplarda Zeybekler oynamış helikopterde bu gösterileri yarış esnasında göstermişti. Bu yılki etaplarda buna benzer etkinlikler yapıldı mı?

Bazı arkadaşlar verilen ödülleri beğenmemiş tabi kendileri saate 3000€ kazandığından herhalde:ssrtcbya: şaka bir yana düşük biraz daha yüksek olsa belki başka takımlarında dikkatini çeker, biraz daha fazla takım katılır hatta yıllık gelirlerinin hatrısayılır bir geliri için başka yarış yerine buraya gelen artar ama her şey para :agla:

Ahmet dün hastaydı ve 2. 4. etapta da öndeydi ama bugün niye tırmanışta atak denedi ilginçtir

Finalin yapılacağı nokta ve son düzenlemeler.. :) :)
13083364_271592443178057_242737418183321708_n.jpg 13083364_271592443178057_242737418183321708_n.jpg 13087751_271592509844717_8040398650316726802_n.jpg
Alıntıdır! ''Onur Pınar (Efes Bisiklet Topluluğu Başkanı)''

52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu - Son Etap
1 Mayıs, 8. Etap: Marmaris-Selçuk (201km)
Efes Bisiklet Topluluğu önderliğinde, Sayın Onur Pınar abimizin organizasyonunda İlçe halkının yanı sıra diğer illerden ve ilçelerden gelen bisikletçi gruplarla yoplam 350 kişi bekleniyor. Selçuk Belediyesi de organizasyona her türlü desteği veriyor. Sabahtan itibaren yollar tümüyle trafiğe kapatılıp temizlik ve kontroller yapılacak ve final için beklenecek. 30 derece hava sıcaklığı bekleniyor. Tahminen 15:45-16:15 arası final yapılması bekleniyor. Bir ihtimal Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da final etabına katılması ve Efes hava alanı açılışına gelmesi bekleniyor :) Gelişmeleri bildiririm hoşçakalın

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
Böyle büyük bir organizasyonun yeteri kadar anlatılamaması çok kötü.Bisiklet sporuna farkındalık katmasını çok arzu ederdim.Değişik partilerden 10 milletvekili,5 belediye başkanı 2 pedal çevirse daha çok duyan olurdu...

Torku takımında koşan tüm sporcularımız gerçekten çok değerli sporcular. Yarış tecrübeleri eksik ama yetenek ve çalışma konusunda kimse onlara tek kelime edemez. Kemer etabındaki Ahmet Akdilek'in çabası ortada. Göğübeli etabında Nazım Bakırcı'nın performansı ortada. Bu günkü etapta Ahmet Örken'in yaptıkları ortada. Daha ne yapsın bu sporcular. 5-6 bisikletçi ile bu kadar oluyor maalesef. Ahmet sprint finişine kadar peloton içinde saklanarak gelebiliyor, onu taşıyan ve sprinte hazırlayan bir takım organizasyonu yapılamıyor. Aynı şey tırmanmada Nazım için söz konusu. Nazım o etapta son 10 km ye kadar gücünü koruyarak gelseydi durum.çok farklı olurdu. Aynısını bu günkü etapta Ahmet için de söylemek mümkün. Onu da takım sprinte kadar yormadan taşısaydı bu günkü Marmaris etabında birincilik Ahmet'in olabilirdi. Etap sonuna doğru yokuşun bitimine çok az kala Ahmet stratejik bir biçimde kaçtı ama gücü yetmedi. O ana kadar daha az yorularak gelseydi Yokuş aşağı 20 dklık bir fark yaratıp sprinte farklı girip etabı alabilirdi.
Eyyy Torku antrenörleri, strateji ve taktik performansınız yerlerde sürünüyor. Bu takım sizler etabı doğru okuyamadığınız ve takımı peloton içinde organize edemediğiniz için bu takım etap alamıyor. Ben öyle düşünüyorum.

@Erdem Şiğva Hocam editledim yazıyı. Programı öğrendim en erken 15:45 diyorlar, büyük ihtimal 16:00da finali görürüz diyorlar :)

Bir önceki mesajda zaman kısmında bir yanlışlık olmuş. Orası "20dk" yerine "20sn" olacaktı. Kusura bakmayın. Şimdi okuyunca fark ettim

yazık olmuş adama yaa

Arkadaşlar bugün ntv veya trt3 yayını saat kacta başlıyor?

Geri