Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Fatih Keleş bugün 20. sırada bitirdi 2 dakika 10 saniye geriden, ayrıca Ferit Şamlı da 6.25 dakika geriden 31. oldu. Amaaaaaaa Nazım Bakırcı kaçışa girip çok fazla enerji harcamasına rağmen 4 dakika geriden 26. olmuş. Yazık büyük bir taktik hata yaptı Torku, Nazım sadece son yokuşa odaklansa belki ilk 20, belki ilk 10 bile yapabilirdi, gerçekten yazık...

Scudo
@Zekeriya Çab havalar ısındığında Kartepe tırmanışı işkenceye dönecektir biliyorsunuz değil mi?

@Ahmet.KOÇ

ahmet nasılsa forumdasın,illaki bir tarafa geçişin olur ,bakarsın gölcüğe gelirsin ,aynen zıplarız kartepeye ,daha çooooook kartepe topiği açacağım.bu gıant yolun hakkı verilecek.

@Aytaç DİREK
araç ile maşukiye yapılır 17 km eğim çıkılır ,böyle giden çoktur.

@taner07 Bende yarışın başında seledeydim kaçırdım başını, son 20'ye yetişebildim. Duyunca Nazım'ın kaçış grubunda olduğunu çok şaşırdım, ne gereği vardı, tamam kaçış grubunda ol da Nazım'la olma, ne anlamı var yani.

@taner07

başta gördüm nazımı,kaçış grubuna niye daldı puan toplamak içinmi,gereksizce öne çıktı,pelotonda yer tutacak idi.
bunu öneren antrenörmi idi, yoksa kendi aklınamı uydu,perde arkalarını hep merak ederim.

Bu sene Rıfat Çalışkan için bir tırmanış kapısı neden yok?

@onuranil Konya ile bende bu yıl tanıştım. Bisiklet için oldukça güzel bir şehir. Bilhassa uzun turlarda dinlenecek yer olarak görülebilir. Zira yokuş olmayan düzlük bir şehir.

etabın tamamını nerden izleyebiliriz

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
Bizim düzenlediğimiz turda en azından bir etap kazanmamız lazım ama zor gözüküyor bu sene . Umarım seneye daha düzenli ve istekli en az bir bisiklet takımımız turda olur.

Sürekli kendi düzenlediğimiz yarışta neden önlerde değiliz, neden kazanamıyoruz, en az bir etap kazanmamız lazım tarzı yazılar hem burada hem de sosyal medyada görüyorum; arkadaşlar bizim takımımız düşük seviyede bir takım ve buraya katılmak için bile özel izin alıyor, yürüyemeyi öğrenmeden koşmaya çalışma isteklerimiz 2012 ve 2013 yılında doping ve dünya kamuoyunda büyük bir rezalet olarak bize geri döndü. Bana göre Fatih, Nazım ve Ferit çok iyi yarıştılar, Ahmet Örken'den gelecek bir podyum ise çok iyi olur ama ilk 10'a da razıyım; unutmayalım bu takım daha 3-4 ay önce kapanmıştı...

Simdi Trtspor'da da özet başladı arkadaşlar:)

Bugün Elmalı'ya gittim maalesef göğübeli'ne çıkamadım yolları kapatmışlardı ama tecrübe oldu bana.. En azından şehir merkezine girip kavşakta sporcuların şehir merkezine girmesini bekledim yanımda boş çanta'da getirmiştim belki suluk alırım diye ama bildiğin sıfır çektim bir kaç tane yeni arkadaş edinip eve döndüm sadece bu kadar :) @caesar seneye tecrübelerimden yararlanmak istersen hiç çekinme :D

@taner07 kardeş sen neyin kafasını yaşıyorsun ? başarı için sadece antrenman yapmak bir işe yaraayacağını bazen bilmiyormsun,adamlar doğru düzgün yarış koşamıyor sürekli antrenman ile olmaz bu işler,yazık ne yapsın elinden geleni yapıyorlar işde,mücadele etikeleri heriflere bak adamlar yarıştan yarışa gidiyorlar biraz düşünerek yaz saçmalıklarını.

@taner07
Benim mesajıma karşılık yazdınız sanırım. Genel klasman liderliği olsa tabiki haklısınız ama Ben Torkunun içinde bulunduğu duruma bilerek yazdım. Genelleme yapmassanız sevinirim. Tanıdık oldukları iklim ve coğrafya avantajı ile takım yönetimine sporcuların bir mesaj vermeleri gerektiğini düşündüğüm için bir etap bekliyordum ne yalan söyleyeyim.

@taner07
İlginç :koptum:

Hansen reyiz isyan etmiş sonunda..

.iii.jpg
Kısaca "Bir yarışta başıma gelebilecek her türlü aksilik geldi, her gün başka bir şey çıkıyor ama yola devam, yarın ne getirir göreceğiz" tarzı şeyler söylemiş :)
Yarın bir kaçış gelir mi acaba :islik:

@GLN

Vallahi gündüz gördüğüm birkaç söylem vardı, sizi de görünce yazayım dedim. Torku'nun içinde bulunduğu durumu biliyorsanız sporcuların üretebildikleri güç ve yarış seviyelerini de biliyorsunuzdur, bu takımda etap alabilecek seviyede bir tek Ahmet var o da çok çok iyi niyetli bir düşünce, çok iyi bir şekilde son 200-300'e getirirlerse belki yani; yoksa bu takımdan etap beklemek çok iyi niyetli bir düşünce. Bu takım daha geçen hafta Mersin Turu diye kimsenin duymadığı bir yarışta bile etap kazanamadı, 2 tane bile olsa World Tour takımının olduğu bir yarışta mı etap kazanacak? Tahioudsfsıfjas Gölü isimli saçma sapan yarışta etap alamayan takım World Tour olması beklenen yarışta mı etap alacak? :)

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@taner07
Bu tur Torkunun katıldığı en büyük yarış zaten yani bir fark yaratmak için en doğru sahne. Karşındakini yenmek için ondan güçlü olman gerekmez bazen. İşte bu turda öyle ama siz istatistikten gitmeye kararlısınız.

Geri