Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Scudo
@Cem Unden cem abi mi diyeyim, cem bey mi diyeyim saygi cercevesinde hangisini dogru goruyorsan onu kabul et. Buradaki elestiri yapanlar izlemeyecek degiller. Hatta hepsi 2015 yilinda bu kadar adam geldi diye sevinen insanlar. Ama islerin bu sene negatif oldugunda kabul etmek bu kadar zor olmamali. Yaris uzerinden siyasilere vurmak belki bizim ulkemize ozgu bir durum. Ama gozle görülür de bir kalite kaybi soz konusu degil mi sizce de? Eger hicbir kalite kaybi yok diyorsaniz size bir sozum yok. bu arada benim ismim yaziyor. umarim özel mesajimi da okumuşsunuzdur. :)

@Serkan Mıstınoğlu
Etabın son bölümü Haliç-unkapanı-surlar ve yenikapı arasında 3 tur olarak dönülecek gözüküyor. Ondan dolayı çok fazla U dönüşü mevcut.

Daha önce yapılan uyarıların gereği olarak, konu başlığı içeriğindeki yarış ile ilgisi bulunmayan tüm içerik temizlenmiş ve yazarları konudan uzaklaştırılmıştır. Bu mesajın ardından gelecek tüm istenmeyen içerik uyarıya yer olmaksızın kaldırılacak, yazarları konudan uzaklaştırılacaktır.

Başlık kullanıma açılmıştır.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Levent Cavras
5 Haziranda etkinlik var, köprü geçişi olacak.

Torku'yu destekliyoruz. İnşallah birkaç etap birinciliği ile bizi gururlandırırlar.
Kazasız belasız bir tur yaşanır inşallah.
Bu sene kayıp yıl olacak galiba ama yine de turu izlemeye, takip etmeye devam edeceğiz.
Umuyorum ki bir sonraki sene hazırlıklar daha ciddi ve daha profesyonel bir anlayışla yapılır.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
http://tourofturkey.org.tr/Upload/resimler/Etaplar/istanbul_etap.jpg

24 nisan parkur,,,,,torkuya tam destek için sahada olacağım......

Bu sene üst seviye takım sayısı 2 olduğu için Torku'nun etap kazanma ihtimali hafif yükselir. Hadi inşallah bakalım. Şu Mustafa Sayar mıdır nedir dopinkçi kırmızı surat yarışa katılmasında...
Lampre Merida yine işi götürür diyorum. Tom Boonen'le Cavendish'i maalesef göremeyeceğiz. Ve de Graipel'i.

Umut fakirin ekmeği; seneye TUR'un seviyesi yükselirse çok iyi yarışlar izleriz, çok iyi yarışçıları izleriz

(link)

(link)

İki sitedeki startlistte de Greipel gelecek gözüküyor. Hadi hayırlısı.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@Recep-Şahin Haydaa, o zaman bizim Ahmet Örken tahminimiz masum bir temenniden öteye geçemeyecek gibi... Ama tabi Greipel'in gelişi her harükarda harika bir olay :harika:

@Recep-Şahin
Benim baktığım listede yoktu. Bak işte bu iyi haber:harika: Goril'in sprint zaferini kesin göreceğim o zaman

• Beğen
Tepkiler: Cem Şentin
greipelmi eyvah , :eek:neyse biz gene torku diyelim.

@MehmetAliB.
greipel ,eyvahki ne eyvah ,adam dozer gibi dalacak son 100 metreye.

http://www.procyclingstats.com/uploads/uploads00006/thumbs/Andre_Greipel_2016.jpg

http://www.procyclingstats.com/cms/flags_iso/32/de.png
André Greipel » Lotto Soudal

yaktın bizi be greipel ,:kötü::kötü::kötü::kötü::agla::agla::agla::agla:

---her biri 8 sporcudan oluşan …
11 Takım arasında 2 Dünya Tur Takımı, 8 Profesyonel Kıta Takımı ve 1 Kıta Takımı yer alıyor.----
Arkadaşlar bunlar TUR'un sitesinden direkt kopyala yapıştır bilgilerdir.Benim anlamadığım,biz tur boyunca toplamda 88 sporcu mu izleceğiz ? Geçen sene 160'ın üzerinde sporcu vardı.Sizce bu sayı seneye word tur olmayı hedefleyen bir organizasyon için gülünç değil midir ?Bence bırakın seneye world tur olmayı mevcudu elimizde tutabilirsek sevinelim.

@Kudret Kurtcebe
tur.jpg
Kudret abi o kadar da ümitsiz olmaya gerek yok bence :harika:
Geçen yılki turda ikinci etapta(sprint) Ahmet Örken Greipel'in önünde bitirmiş toplu finişte kendine iyi yer bulmuştu.(Tabii bu 'Greipel gerçeği'ni ne kadar değiştirir bilemem:srnsml:)
Not: Görsel için k.bakmayın acele çizdim:D

mevcut eleştirilere hak vermekle birlikte (tabi siyaseti kastetmiyorum)
benim aklım başka yerde,şimdi torku nasıl bir strateji izleyecek ,takım ahmeti son 200 metreye kadar yormadan nasıl koruyacak ,ahmet sonda greipelin müthiş atağına cevap verebilecekmi ya da ilk 10 'a girebilecekmi?

ilk kez bu sene katılayım diyordum kabataş a gidip köprüden geçemezmiyiz şimdi?

Geri