Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

@justbasicfacts

Bu bilgi kesin mi? UCI kurallarına ( (link) sayfa 4) göre Avrupa Turu kapsamındaki 2.HC yarışlara yarışmanın evsahibi ülke dışından sadece iki kıta takımı katılabiliyor.[/user]

Scudo
@Murat B.

ben twitter'daki bisikletdukkani isimli kullanıcıdan almıştım bilgilerii. ardından procyclingstats sitesinin de güncellendiğini gördüm.

kırmızı ile yazılı kısımlar sanırım kadınlar etkinliği ile ilgili tam anlayamadım.

(link)

Arkadaşlar konu basligini okudum. Sondan baslayip geriye dogru biraz okudum siyasete bile girenler olmus.
Bikac sorum olacak
Istanbul dan start bu pazar mi (24 nisan)
Saat kacta ve nerde toplanilacak
Tabi bunlari amatorler icin soruyorum.
Anadolu yakasinda toplanma yeri olacak mi?
Saygilar

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@Levent Cavras amatör etkinligi olmayacak bu sene.

biz yusa tepesi civarindaki tırmanış kapisi yakinlarinda toplanacağız bir kac arkadas.

Elin ingilizi , almanı , fransızı bi iş yapar . Yağlı ballı kaymaklı öyle bir süsler satar ki vay be ben ne almışım dersiniz. Bizim içimizdeki irlandalılar ise bir haftadır hırvatistan turu şöyle güzel böyle tatlı diyerek turumuzu şeyin dibine soktular zaten.

Neymiş cav gelmemiş greipel kaçmış. Bu adamlar geldikleri zamanlarda da yok antreman yapıyorlar yok kendilerini vermiyorlar diye burada eleştirildiklerini çok iyi hatırlıyorum.

Arkadaşlar seyretmezsiniz olur biter. Daha fazla negatif enerji yaymayın

Kimse kusura bakmasın. Tur bitene kadar hatta turdan sonra da fikrimiz, eleştirimiz ne ise onu buraya yazarız. Biz düşündüklerimizi yazıyoruz. "Kardeşim sen yanlış düşünüyosun." demek yerine fikriniz ne ise onu yazın. Beğeniyorsanız organizatörlere teşekkürlerinizi iletin buradan ama eleştiremezsiniz demek kimsenin haddi değil.

@Cem Unden

Kusura bakmayın ancak iletiyi size özel yazmamıştım ama madem üzerinize alındınız ben de cevap vereyim.
Hangi turu izleyip hangi turu izlemeyeceğimi, hangi turu eleştirip hangisini eleştirmeyeceğimi size soracak değilim. İstersem Çin'deki turu da Kolombiya'daki turu da eleştiririm.
İletilerimin hiçbirinde ne hakaret ne küfür var, bu şekilde ne düşünürsem yazarım da söylerim de.
Sizi alakadar eden bir konu değil.

@Cem Unden abi yazdıklarıma cevap vermedin hala burada eleştiriyoruz diye bize laf söylüyorsun ayıp olmuyor mu? Ben burada ''Hırvatistan Turu süper'' diyen birini göremedim tam tersine rezalet bir tur ve bu tura bu adamların gitmesini sağlayan da biziz onu diyoruz...

resimleri yükleyeceğiz ,özellikle torkuyu,ve organizasyon hatalarını yakalarsam yazarım ,yok olmaz ise gene yazarım ,cavendishi pek sevmem ,(rakibine kafa attığı için )kusura bakmasın cavendish hayranları,andre graipel yoksa bende yokum demiştim ama torkunun katılmasına çok sevindim zati onları seyredeceğim, daha önce onlara destek vermiş idim, birlikte pedallamış idik.

(link)

ahmet örken favorim....,

http://www.procyclingstats.com/riders/2013/thumbs/Ahmet-Orken-2010.png

(link)

(link)

Turla ilgili bilgileri forumda dostlardan öğreniyoruz, onlarda twitter hesaplarından. Etaplara giriyorum sitesinden, 2 paragraf yazıyla 1 tane excel tablosu var, ingilizcesine giriyorsunuz tablo da yok. Ülkemizi tanıtmak için böyle güzel fırsat bulmuşuz elimizin tersiyle itiyoruz:(

Tüm bu tartışma ve çatışmalar çok iyi bir kalite yakalamış,gurur kaynağımız haline gelmiş Cumhurbaşkanlığı nın himayesinde gerçekleştirilen (dolayısıyla tüm ulusa mal olması ve temsil etmesi beklenen) turumuzun bu yıl aynı kaliteyi yakalayabileceği noktasındaki kaygılardan kaygılanıyor.

Her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gibi ben de bu turun dört dörtlük olmasını bekliyor ve umuyorum.Bekleyip görelim,izleyip takip edelim.Eleştiri hakkımızı kullanırken kişisel farklılıklarımız varsa bunu da hoş görelim.

Aynası iştir kişinin,lafa bakılmaz...

İşin ne kalitede olduğunu görünce de bir değerlendirme yapacağım...

4-5 Yıldır düzenli olarak izliyorum. Hatta 2 sene önceki İzmir etabında bitiş çizgisindeki yerimi almıştım izleyici olarak. Çok güzel bir organizasyon. Yine işten fırsat buldukça netten takip etmeye çalışacağım.

@justbasicfacts

Demek bu sene boğaziçi köprüsünde pedallayamayacağiz.
Kötü oldu bu yahu. Bundan sonra artik amatörler için köprü geçişi hayal oldu desenize. Bisikleti sevdireceklerine dahada beter ediyorlar. Yazik.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Geri