Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Tur tanıtımında basına dağıtılan promosyonlardan kart şeklindeki flash bellek :)

14606714184521561996060.jpg

14606714910122035454023.jpg

Scudo
@Kazuya Boşver geç arkadaşım, ben de okudum okudum ne denebileceğini düşündüm de, demedim. Dikkate alınamayacak durumlar. Direkt engelle geç, görmüyorsun bile ne güzel, sitemiz çok güzel :)

*Yarışı düzenleyecek organizasyon ihalesine girecek şirketler için tecrübe şartı kaldırıldı.
*Yarışı düzenleyecek organizasyonu belirleyecek ihale yarışa sadece 3 ay kala yapıldı.
*Yarışı düzenleyecek organizasyon ihalesini daha önce bu işle alakası olmayan bir organizasyon aldı.
*Yarışın nerede düzenleneceği 2 ay kala açıklandı, profiller ise daha yeni yeni belli oluyor tam olarak.
*Yarışın internet sayfasını bisiklet ve İngilizce cahili insanların düzenlemiş olması.
*Yarışa geçen sene dünya yıldızları yağarken bu sene sıkı bir yol yarış takipçisinin bile tanımadığı adamlar gelecek.
*Yarışın tanıtımına bisikletçiler yerine futbolcular, basketbolcular ve motorcular çağırıldı.
*Yarışın gelecek sene en üst düzey olan World Tour seviyesine çıkma ihtimali ortadan kalktı.
*Yarışımıza her sene teşrif eden Graipel, Cavendish gibi dünya yıldızları bizden daha düşük yarışları tercih etti.

bu gerçeklere cevap vermek lazımda kim verecek.

@Cem Unden bu konuda benden daha fazla bilgili olduğunuz aşikar. yalnız benim bildiğim kadarıyla tur 2000 yılında amatör seviyesindeydi, sonra 2.5 oldu. 2005 senesinde zaten uci rankingleri değişti ve direkt çok günlü yarışlar 2.2, 2.1, 2.HC olarak düzenlenmeye başladı.
Amatör seviyesi için 2.6 tabiri kullanılıyorsa orasını bilemeyeceğim.

24 nisan nasıl bir organizasyona imza atılacak ,bilhassa sahada olacağım ,bakalım nasıl hatalar yapılacak ya da yapılmayacak,24 nisan akşamı burada buluşalım....

http://s3.amazonaws.com/advenport-bucket/images/2787/gallery.jpg?1455722166

tahminimce start sultan ahmetten başlar eminönü-beşiktaş-köprü-oradan kadıköy istikametten bağdat cadde ve 8 tur bostancı -kızıltoprak arası yapılır

Abi tur sitesinde sadece google haritaları var ya!
Ben son iki yıldır turu takip ediyorum ve böyle bir amelelik görmedim.
O haritalar nedir ya!
Yükseklik analizi olan haritalar nerde?
Yaptıracak adam mı bulamadınız?

Allah için elinizi vicdanınıza koyup söyleyin.
Bu eleştiri haksız mi? Bu eleştiri siyasi mi?
Doğru düzgün haritalı etap analizi yok!
Çok mu zor bir grafikle tur etaplarının yükseklik analizini yaptırmak?

@seffahcabbar (link) kullanıcısı haritaları hazırlamış.
bu da istanbul haritası.
(link)

tur'a sitede olmayan 4 yeni continental takım eklenmiş.
Son takım listesi şu şekilde;

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

http://tourofturkey.org.tr/Upload/resimler/Etaplar/istanbul_etap_icerik.jpg

teşekkürler ,1. köprü olacak ,beylerbeyinde konuçlanacağım.

http://tourofturkey.org.tr/Upload/resimler/Etaplar/istanbul_etap.jpg

gizli gizli zevkte duyuyorum nedenmi bu araçların yüzünden üsküdar-beykoz yolundan emekli olmuştum,24 nisan günü ne sağda araç olacak ne solda sıkı ise park etsinler ,o sahil yolunda bütün araçlar aynen kaldırılacak ,sırf bunu seyretmek için erkenden gitmek varda ,neyse sinirlerime hakim olayım,o gün ayvayı yedi araç ile sahil yoluna girenler mangalcılarda..

(link)

haydi torku şeker...

@justbasicfacts

Baktım, arkadaşın eline sağlık. Gerçekten çok güzel hazırlamış. Ama sadece İstanbul etabı var. Diğerlerini sonra yapacağını söylemiş. Olsun. Bu da güzel.

Turun kendi sitesinden değil de bir twitter kullanıcısının kişisel çabası sonucuyla ortaya koyduğu verilerden yararlanmak zorunda kalmamız size de ironik gelmiyor mu?

Organizasyon şirketinin yapmadığı şeyi Twitter'da bir arkadaşın yapabilmiş olması sizin için de oldukça manidar değil mi? Organizasyon şirketini sallayıp işi gönüllülere bıraksalar daha profesyonel bir tur düzenlenecek demek abesle iştigal etmek olmasa gerek.

@seffahcabbar

esas 24 nisan bir sivri zekalı araç sürücüsü araç ile yarış parkuruna inşallah girmez ,büyük rezalet olur,bu yolun her cm2'sini biliyorum,bütün yol ayrımları aynen tutulacak ,polis lazım,bayağı hemde,
belediye zabıtalarıda,trafiğe bağlı araç çekicileri ile yolu kapatacaklar, çok büyük bir sıkışma üsküdarda olacak,üsküdardan gelen araçların önü tünele varmadan kesilebilir,esas komedi yayaların zırt pırt karşıya geçmesi olurki inşallah bi kaza olmaz.

Nereden nereye! Bizim tura gelecek olan bisikletçiler Hırvat turunda olacaklar :/ http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160418/abccffd1bf46f1c61977b1d4520b7fd7.jpg

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

gelen takımlar tahminimce alt takımlar,seyretmek için seyredeceğim,torku şeker derece alabilir.

Vallahi Kudret abi yaklaşık 2 senedir yol yarışlarını takip ediyorum,en az 8 tane takımı daha önce duydum desem yalan söylemiş olurum.Turda kalite bu sene çok düşük. Belki genç bir kaç sporcu aradan sıyrılıp turu kazanır.

Geri