Scudo Sports

2015 Salcano modelleri

Scudo
Hepsine Tek Tek Baktım Kör Oldum :mad: Böyle Kötü Renk Seçilir Mi Arkadaş,Geçen Senede Kötüydü(İgman Kadroları Hariç),Bu Sene Daha Kötü Olmuş Özellikle Dağ Ve Şehir Bisikletlerinin Renkleri LEŞ Ama Donanım Bakımından Yenilikçi Olmuşlar XTR Di2 Sistem Bile Var,Özel Bisikletler Sekmesine Fatboy Giriş Yapmış :eek:

Salcano'yu sevmiyorum çünkü devamlı olarak forumu birbirine düşürüyor, insanları sinir ediyor :)
Yeni modellere yorum yapamıyorum. Yeteri kadar yapılmış zaten. Türk milleti daha iyilerine layık :)

Yalnız Sedona da Atakta,Facebook Sayfasın da Video Yüklemişler 970-870 Blackcode Serisinden Bir Kaç Bir şey Var Ama.

Renkler konusu gerçekten daha iyi düşünülmeli gibi. Düşük bütçeli iki model dikkat çekici city fun 70(21 vites) , city life 30(24 vites) , 12.5 kg ağırlıkları ile düz maşaları ve 600-690 TL fiyatları ile bu fiyat aralığında iyi gibi. Bisikletçide yapılabilecek indirimlerde göz önüne alınırsa bu ikisi değerlendirilmesi gereken iki seçenek bence.

2012 Yılında İyi Ki Kullandığım Astroyu Almışım..Ondan Sonra ki senelerde Çok Tırt Renkleri filan...Ayrıca Astro Modelinde Özel Örüm Jantlar Yerine Standart Düz Örüm Jant Yapmışlar bu iyi bir şey..Eski jantları akortta sıkıntı çıkartıyordu.Genel Olarak Renkler Out,Yeni Teknoloji vs... İn..

• Beğen
Tepkiler: ozan aktürk
Dizaynı bayağı paintte yapmışlar bisikletlerin hepsi 16 bit renk skalasında. Ötesi yok. Her sene aynı şey, super mario gibi renkler belediye otobüsleri gibi renk uyumu, ve yine su borusundan yapılma kadrolar! Estetik tamamen sıfır. Pazar olarak market bisikletinden öteye gidemiyorlar hala. Bu kadar eleştri yapıyorum ama bende memnun değilim bu durumdan. Gönül ister ki daha uyumlu ürünler olsun. 40 yıllık gurur demek kolay 30 yaşındayım daha bir kere gurur duymadım yalan olmasın. Hele mustafa sayar'ın sahibinden.com da sattığı bisikleti gördükçe daha da sinirleniyorum nedense.

XRS 030 tiagra almayı planlıyorum, fakat 2015 modellerdeki renkleri görünce birden soğudum.
Alacaksam da 2014 model bulmaya çalışacağım.

fiyatlar yüksek. geçen senelerdeki assos 50 slx ayarında bisiklet göremedim. 3bin üstü mtb de hep 27,5 ile 29 janta gidilmiş. mosso mu satmama gerek yok. attan inip eşeğe binilmez :)

@YÜCEL AYEZİR

Kesinlikle oyle yap bence bir firma her gecen sene nasil geiye gidebilir

sora donanımlı uygun fiyatlı bir kros bisiklet beklerken salkanodan adamlar mevcut olanı da kaldırmışlar piyasadan, Allah belanı versin salkano!

Salcano şu görsellik kısmına bir el atsa iyi olacak. Yerli malı yurdun malı amenna ama dünya birincisi olmuş bir bisikletteki yazılar sticker yapıştırmış gibi olmamalı.
http://i.imgur.com/dYiASct.jpg
İleride tasarımlarını düzgünleştirirler diye ümit ediyorum.

[QUOTE= Allah belanı versin salkano!

Hiç Yakışmıyor... Piyasada Bir Tek Salcano Mu Var Sedonayı Bekleyin Yada Diğer Markalara Bakın...

Vay anasını astro 29 hd ye acera takılmış...

Modelleri biraz incelerim, bazı modellerin parça uyumları renk seçiminden bile kötü. Ne düşünerek yaptılar, nasıl bir kullanıcıya satmayı düşünüyolar çok merak ediyorum. Mesela:

(link)
58 milimetrelik aero jant, 50/34 aynakol ve 11-28 ruble. Zipp 60 fiyatına 400 gram daha hafif jantlar var, onlardan takılsa pedalsız ağırlığı 6 kilo sınırını zorlayacak; standart aynakol olsa, dükkandan aldığınız gibi yarışlara girebileceğiniz bir bisiklet olacak ama Salcano başka birşey düşünmüş olmalı. Benim tahminim görüntüsü için yüksek profil jant isteyip 53/39 ile yokuşlarda zorlananlar için tasarlandığı... Bu arada, Tiagralı orta seviye modellerde 52/39 aynakol ve 11-25 ruble var, onları alanların bacakları daha kuvvetli herhalde.

Başka bir tanesi:
(link)
Çok iyi vites sistemi ve frenleri var, ama kadro ve jantlar neredeyse üçte biri fiyatına satılan şu model ile aynı. Süspansiyonlu maşadan ve tanesi 800 gram olan Continental lastiklerden de vazgeçmeyince ağırlık 14 kilonun altına inememiş. Bisikleti hafifletmek gerekmiyorsa o kadar para verip o donanımı takmanın anlamı ne?

Salcano'nun facebook sayfasında şu yorumu yaptım: '3bin TL üstü iyi modeller hep 27,5 yada 29 jant. renkler olmamış. full süspansiyon kadro yok. sanki her sene daha da kötüye gidiyorsunuz.'

Salcano'dan aldığım cevap: 'Yeni trend 29 ve 27.5 tekerlek boyutunda ozelikle ust segmentlerde.Renkkerle ilgili tavsiyelere acigiz. Amortisorlu modeller enduro ve downhill dahil 2016 icin hazirlikta'

iyi bir 26 jant kullanmak istiyorsan başka markaya bk diyor açıkçası :) ciddiyetsizleştiler son iki senede.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
Bisikletlerin tasarımları gene çok kötü ama çeşit artmış ve kgleri çok iyi düşürmüşler.

Bence salcano tasarımı biraz sadeleştirmeli en azından ben daha sade modeller beğeniyorum :)

Tasarım her geçen yıl daha kötüye gidiyor.Market bisikleti görünümü kazanıyor bisikletler.

Geri