Geçen yılın bu zamanına göre dolarda 0,35 lik bir artış var, geçen seneki fiyatlarla karşılaştırınca artan fiyatların makul derecede olduğunu düşünüyorum.
Diğer firmaların 2015 modelleri ve fiyatları hakkında bir bilgim yok, o yüzden kıyaslama yapamayacağım.
Renk konusunda bir türlü kendilerini geliştiremediler. XRS 001 modelleri hariç diğer modellerin renk seçimleri ve tasarımları çok zevksiz. Bisiklet renk ve tasarımlarında trend tek renk ve genelde mat renklere doğru yönelirken Salcano bunu nasıl görmezden gelmiş? Kendi aralarında oturup düşünsünler, ya tasarımcıları kötü ya da son onay veren yöneticileri zevksizin teki!
Yol bisikletinde bu sene 105 set kullandıkları model olması iyi olmuş.
TT ve Cyclocross modellerini kaldırmaları marka imajı bakımından kötü bir karar olmuş.
Şehir bisikletlerinde düzgün bir tur bisikleti göremedim, oysaki diğer markalarda illa ki bir tane uzun turlar için tasarlanmış bir bisiklet görmek mümkün.
MTB de ve Şehir bisikletlerinde gereksiz ve çöp modeller gözüme çarptı, çok çeşit yapmak yerine kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik doğru modeller olsa bence daha iyi olurdu.
Son olarak herkesin ortak fikri olan kendileri geliştirmek yerine her sene daha kötüye gitmeleri fikrine ben de katılıyorum.
Hiç mi okumazlar bu forumu kendileri hakkında yapılan yorumları hiç mi dikkate almazlar, gerçekten merek ediyorum.
İlave olarak üst modellerde neden sadece kadro satışı yapmıyorlar.