Scudo Sports

2015 Salcano modelleri

Salcano'dan hiç haz etmem ama renklerini beğenen tek kişi benim sanırım :D Genel olarak bence gayet güzel renkler.Gerçekten görmüştüm xrs 02 bence gayet güzeldi rengi

Scudo
Google a how is salcano bicycles diye bir arama yaptırdığinızda ingiltere'de de satıldığını görüyorsunuz. Ama ucuz segmentte ve insanlar şu tartıştığımıza çok benzer şeyler tartışıyor. Ayrıca Pakistan'da da çok sattığını okudum. Yani o salcano bu salcanoysa ( Bianchi veya carraro gibi isim hakkı bir firma değilse. Bizim bu markamız sıkı bir şekilde ihracat ta yapıyor. Bu ekonomik açıdan sevindirici bir durum. Ama üst segment hedefleyemiyor. Belki de rakipleri güçlü olduğu için. Pakistan'a da iyi bisiklet satmak mantıklı değil belkide. Başka ülke görmedim. Araplara felan da satıyor olabiliriz. Gel gör ki bu durum özensiz montajı haklı çıkarmaz.

@KRY
Masayi sadece asfaltta hizli kullanacaksaniz, ya da arazide cok dik cikis yapacaksaniz kilitlersiniz. Kilitlediginiz zaman masa, pedal gucunu emmeyi birakiyor, bisikleti cok daha rahat ileriye goturuyorsunuz. Ben ise giderken yokus tirmaniyorum ve terlememek icin cok yavas gittigimden masayi kilitliyorum bisiklet daha rahat cikiyor.

Arazi de kullanacaksaniz masayi kilitlemenize gerek yok.

Merhabalar öncelikle.Ben de 2015 model salcano city sport 30v aldim 20" kadrolu.Bugun teslim edildi bisiklet sonunda.Salcano almazdim normalde fakat kredi kartsiz vadeli bir tek bu marka satilan yer oldugundan aldim acikcasi.şimdi bisiklette ilk öncelik nelere dikkat etmem lazim acaba?Bir de ben 20"kadro siparis vermistim internetten kadro boy oranlarina bakarak 77 cm bacak boyum var diye.Fakat biraz buyuk geldi gibi degisim yaparlar mi 18" kadro ile ? Bir bilginiz varmi?Gerci binip kullandim bile cok az hosuma da gitti bisiklet.Kendime ait ilk bisikletim oldugundan herhalde hosuma da gitti yani.Siz ne dersiniz acaba.Genelde zeytinburnu sahilyolundan -kumkapi guzegahi işe gidip gelirken kullanicam bisikleti bu arada.şimdiden cevaplariniz için teşekkürler.

merhaba arkadaşlar salcano assos 20 x1 modeli hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var.

salcano mercedes'se, scott gibi markaları ferrari, lamborghini gibi algılıyorum ben. çocukluğumuzdan beri salcanoyu heryerde gördüğüm için sanırım. bianchi'de dahil..

Arkadaşlar xrs 040 son hali ile çok iyi oldu. Bana extra 550 harcattı üzerinden çıkanları 200 tl ye sattım. Bana 1750 tl ye mâl oldu. Ama jant değişimi o kadar elzem değil artı artı 150 tl harcayarak 1500 ila 1550 tl civarına tatminkar sora setli bir yol makinanınız olabilir. Şu anda kendisi ile çok sevişiyoruz. Eskiyene kadar kullanırım. Yanlız yol da 1900 tl gözden çıkarılır 2014 tiegralı xrs 030 tam tatminkar bir yol makinasıdır. Hiç bir değişime gerek kalmadan karbon maşalı bir yol bisikleti niz olur 9 kg civarında.

Geri