jant seti ne diye sorduğumda biraz ters bir cevap almıştım yada bana öyle geldi ama belirtmeleri lazım ben kadro maşa vede donanıma mı para harcıyorum yoksa komple bisiklete mi ? bilmem lazım bir müşteri olarak bütün parçaları
m5 modelini ben aldım 29er için 790 gr demişler şuan kullandığım maşa xcm 3 kilo civarında jant setini shimano mt35 ile değiştiriyorum sanırım çok rahat bi şekilde 13.4 kilodan 10 kilo civarlarlarına ineceğim merakla her 2 ürününde gelmesini bekliyorum 75 dolar ila 110 dolar arasında değişiyor fiyatlar
@Cemali Avcı
tamam kadro boyları farklı olabilir ama orginal mosso 730u endurance tipine benzettim
+olarak maşalarda farklı birbirine benzemiyor
+alın borularıda benzemiyor
kadro set bence farklı
zaten mossonun sitesine girin ve teknik bilgiler kısmında
Size: 440/470/500/530mm
Weight/KG: 1.29-1.37Kg
BB: 68mm
yazmakta yani boyut olarak en küçük 44 en büyük 53
bu boyutlar standart yol bisikleti ölçütlerinden ziyade daha cok endurance tipi ölçülerine benzettim
ben şahsen inanmıyorum almaya niyetim vardı ama soğudum
keşke mosso türkiye yetkilisi aydınlatsa
belkide ben yanılıyorumdur....
edit=sadece kadronun orginal olup olmadığını belirtmek isterim donanımsal olarak tabikide farklılıklar olabilir
Katlanır bir model de getirecekler anlaşılan. Ben bu sezonda katlanır bisiklet satışlarında patlama olur diyorum. Kendim de kullandığım için oluşan ilgiyi daha yakından izleyebiliyorum.
Bu kadar şeyin içinde en beğendiğim şey, Cavalier 700 Tourney oldu.
Muhtemelen fiyat 1000 TL ve altında olacaktır.
B'TWIN Triban 3'e rakip geliyor
Bu tarz hareketleri destekliyorum, insanlar yol bisikletlerini daha çok tanısın, daha ulaşılabilir olsun
681XC XT modelinin 17 kadro boyu var mı diye facebook sayfalarından sorduğumda var olduğunu belirtmişlerdi. Detaylarda 16,18,20 boylar var. Madem yok, niye var derler anlamadım
mosso nun iki avantajı vardı; biri fiyat diğeri hafiflik.
legardalar hariç bütün modeller göbek yapmış 0.5kg kadar.
üstelik yol bisikletlerinden 722 yi
hybridlerden 771 dmv yi kaldırmışlar.
düz maşalı hybrid bitane kalmış oda tourneyli tz21 li...
fiyat konusunda da sapıtırlarsa mosso ya bu sezon başarılar diliyorum.
Yahu kim çekiyor bu katalog fotoğraflarını? Gerçekten bu kadar zor mu, yol bisikleti gidonunu olması gerektiği gibi ayarlamak.
Valla çok merak ediyorum. Konu açacağım foruma, Yol Bisikleti Gidonu Nasıl Takılır diye...
yol bisikletleri nasıl sizce arkadaşlar alınır mı ? ben karbon tiagra veya 730tca tiagra veya 105 i listeme koydum yarış koşmak için ve ilk yol bisikletim olacak
Gidonun duruşu veya fren-vites kollarının nereye takılması gerektiğini gösteren bir kaynak ben göremedim, sabit bir konu olarak açıp 3-5 fotoğraf ile kolayca anlatabilirsen herkesin işine yarar.