Scudo Sports

2015 Mosso Modelleri

jant seti ne diye sorduğumda biraz ters bir cevap almıştım yada bana öyle geldi ama belirtmeleri lazım ben kadro maşa vede donanıma mı para harcıyorum yoksa komple bisiklete mi ? bilmem lazım bir müşteri olarak bütün parçaları

Scudo
@Sinan A.

m5 modelini ben aldım 29er için 790 gr demişler şuan kullandığım maşa xcm 3 kilo civarında jant setini shimano mt35 ile değiştiriyorum sanırım çok rahat bi şekilde 13.4 kilodan 10 kilo civarlarlarına ineceğim :) merakla her 2 ürününde gelmesini bekliyorum 75 dolar ila 110 dolar arasında değişiyor fiyatlar

Mosso'nun kendi sitesinde 681XC 18'' kadro ağırlığı 1,54kg olarak verilmiş. Gayet iyi.

(link)

@Sinan A.
730 tca nın taiwan hali ile mosso türkiye farklı gibi
orginal mosso 730 tca :79_18028_0ef694a38f41070.jpg
yerli mosso 730 tca :
CFB504A4BD9DED7D660519B0553C301A.jpg
bana orginali değil gibi geldi

• Beğen
Tepkiler: V.K.
Harun bey kadro açıları farklı duruyor.
Ayrıca Türkiye modelinde alın borusu biraz daha uzun.

• Beğen
Tepkiler: harun t
kadro boyları farklı gibi duruyor. yerli olanda maşa farklı. 105 aynakol da yeni model diye biliyorum.

@harun tınas

Bence bunların arasında kadro boyu farkı var. İlki 47-48, ikinci 57-58 cm gibi duruyor

Bu arada kadronun linki (link)

Edit: Bu iki bisiklet arasında maşa, gidon, gidon boğazı, sele, sele borusu, jant seti farkı da var.

@Cemali Avcı
tamam kadro boyları farklı olabilir ama orginal mosso 730u endurance tipine benzettim
+olarak maşalarda farklı birbirine benzemiyor
+alın borularıda benzemiyor
kadro set bence farklı
zaten mossonun sitesine girin ve teknik bilgiler kısmında
Size: 440/470/500/530mm
Weight/KG: 1.29-1.37Kg
BB: 68mm

yazmakta yani boyut olarak en küçük 44 en büyük 53
bu boyutlar standart yol bisikleti ölçütlerinden ziyade daha cok endurance tipi ölçülerine benzettim
ben şahsen inanmıyorum almaya niyetim vardı ama soğudum
keşke mosso türkiye yetkilisi aydınlatsa
belkide ben yanılıyorumdur....
edit=sadece kadronun orginal olup olmadığını belirtmek isterim donanımsal olarak tabikide farklılıklar olabilir

Katlanır bir model de getirecekler anlaşılan. Ben bu sezonda katlanır bisiklet satışlarında patlama olur diyorum. Kendim de kullandığım için oluşan ilgiyi daha yakından izleyebiliyorum.

Detaylar gelmiş.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Bu kadar şeyin içinde en beğendiğim şey, Cavalier 700 Tourney oldu.
Muhtemelen fiyat 1000 TL ve altında olacaktır.
B'TWIN Triban 3'e rakip geliyor :)
Bu tarz hareketleri destekliyorum, insanlar yol bisikletlerini daha çok tanısın, daha ulaşılabilir olsun :harika:

681XC XT modelinin 17 kadro boyu var mı diye facebook sayfalarından sorduğumda var olduğunu belirtmişlerdi. Detaylarda 16,18,20 boylar var. Madem yok, niye var derler anlamadım :)

mosso nun iki avantajı vardı; biri fiyat diğeri hafiflik.
legardalar hariç bütün modeller göbek yapmış 0.5kg kadar.
üstelik yol bisikletlerinden 722 yi
hybridlerden 771 dmv yi kaldırmışlar.
düz maşalı hybrid bitane kalmış oda tourneyli tz21 li...
fiyat konusunda da sapıtırlarsa mosso ya bu sezon başarılar diliyorum.

abi bune ya carbon kadro 29 jant 13.5 kg yuh diyorum yakıştımı hiç bide 3300 tl fiyatı var

yol bisikletleri nasıl sizce arkadaşlar alınır mı ? ben karbon tiagra veya 730tca tiagra veya 105 i listeme koydum yarış koşmak için ve ilk yol bisikletim olacak

@Gökhan Toros
Abi bence gidonda da bi anormallik var şekli garip geliyor bana.

@Gökhan Toros

Gidonun duruşu veya fren-vites kollarının nereye takılması gerektiğini gösteren bir kaynak ben göremedim, sabit bir konu olarak açıp 3-5 fotoğraf ile kolayca anlatabilirsen herkesin işine yarar.

Geri