Scudo Sports

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

Guzel bitti valla. Gecmis olsun seneye gorusuruz :)

Scudo
O son bölümdeki kasistleri sökmeyenin aklını seveyim!!! Rebellin'in köprücük çıkmışta olabilir, gerçi yine kolu epey hareketliydi.

berbat bir etapdı iyi ki gidip izlememişim. bağdat caddesine ne oldu da iptal ettiniz kimin fikriydi bu kime sordunuz :islik:

etabın neden değiştiği kesinleşti. :)

Cavendish in ezberi bozuldu , kendini çekecek kimseyi göremeyince önce afalladı sonra iş başa düştü deyip asıldı ama nafile yinede çok büyük bir sporcu bu arada C.başkanı sporcuları podyumda yanaktan öpünce sporcular amma şaşırdı alışmışlar bayanlar tarafından o şekilde öpülmeye :)

bisikletle bu sene tanışmamdan dolayı tam olarak bu sene takip edebildim gayet güzeldi.Özellikle son turda sona doğru,hiç piyasada olmayan İspanyol sporcunun yaptığı atak beni mest etti.Seneye ömrüm olursa gidicem yerinde izlemeye.

@Bülent ÖZER
hocam bilmediğimden soruyorum kendisini çekecek kimse bulamaması nasıl oluyor.

markın podyumu terk etmesi korumaların kolundan tutup geri getirmesi
bu kare çok konuşulur

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@Serkan.ÇABAŞ
oha böyle bir şey mi yaşandı?? ya ben ders çalışmaya geçmiştim,video falan var mı hahah oha lan oha kafaya bak.

arkadaş bu sene de bitti şimdi derste sıkılınca ne izleyecek bu insanlar demiyorlar :(

c.başkanının bir iletişim problemi oldu podyumda bir lisan öğrenmesi gerek artık :) ama torku ile yakından ilgilenmesini takdir ediyorum. yapmayabilirdi ama yaptı belki torku bir fikir verebilir, bir bilinç kazandırabilir bisiklet adına

Eğer yoksa Torku'nun acil veledrom yapması lazım, yoksa kürsüye çıkmak çok zor görünüyor.

O kadar takım var , neden en kötü bisiklet forma vs tasarımları bizim , neden bu işleri beceremiyoruz.?

bisiklet yarışında bir olay olacak diye çok tedirgindim , insanlarımızı bilinçlendirmek için çok çaba ve zaman gerekiyor maalesef,

son 2 kilometrede yollardaki parke taşları yaş haddinden dolayı yamuk yumuk bir hal almış üstelik rogar kapakları ile parke taşları arası muazzam bir boşluk oluşmuş, izlerken artık kazasız bitsin diye dua ettim durdum.

finish için ünlü sprinterler pozisyon alamadılar bunun nedeni hem sprint düzlüğü olmaması hemde yol satıhının çok berbat durumda olması. bisikletçiler kendini sprint için ateşe atmak istemediler. ayrıca sprint için olabilecek en kötü yer seçilmiş.

güvenlik nerdeyse sıfırdı, etap resmen allah'a emanet bitti.

bariyer yok, görevliler eksik, yolda yürüyen dayılar, karşıdan karşıya geçenler, kaçış grubuyla yanyana gitmek isteyen amatör bisikletçiler, yola atlayan seyyar satıcılar, bunch un içine giren köpek vs vs

cumhurbaşkanı ödül veriyor ama adamı yönlendiren yok, madalya takılırken yarışçı eliyle gösterdi o madalya benim değil cave'nin diye. ödül töreni çok uzadı sporcular sıkıldı bayağı.

herşeye rağmen çok güzel görüntüler vardı fakat hala çok emanet duruyor bu organizasyon, çok çalışmak lazım daha..

@Emre.yıldırım

Günlerdir televizyondan izliyorum hep içimden keşke canlı izleme fırsatı olsa diyordum. İsteklerimden biriside atılan suluklardan anı olması için almaktı :)

Adı tarihi yarımada da helikopter görüntülerinden kabak gibi ortada, belli başlı yapıları (Ayasofya, Topkapı Sarayı, Sultanahmet vs). oradan çıkarırsanız geriye kalan tam bir mezbelelik. Tarihi şehir nasıl olur Tour de France'ın son etabında görürüz helikopterden.

http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/05/03/11209632_948103758573832_8681960885652403827_n.jpg

YERİNDE OLMAK İSTEMEZDİM HER ZAMAN KIZLARIN ÖPMESİNE ALIŞMISSIN BEKLİYORSUN ÖPEN YOK SONRA BİR BAKMIŞŞIN ARKANDAN BİR KORUMA SENİ TUTUYOR VE SONRASI MALUM...

Ve genel klasman birincisinin sakatlanıp yarış dışı kaldığı an

Geri