Scudo Sports

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

@Cem Ç. sol üst köşedeki görüntü hepsinden daha kötüydü maslesef, bisiklet ve silah birbirine zıt iki alet.

Scudo
@Cem Ç.

Şu manzara nedir arkadaş, sen nasıl sporcunun kolundan çekersin de istemediği ortama sürüklemeye çalışırsın, hiç haz etmediğim o futbol spikerinin ne işi var podyumda. Normal zamanlarda ödül törenlerini sonuna kadar seyrederdim fakat katılımları duyunca TV yi kapatmıştım. Kesin televizyonu, kumandayı kırar parçalardım.

• Beğen
Tepkiler: ihsangencer
Rezalet... Yemin ediyorum rezalet. :mad:

Zaten medeni ülkeler nazarında , dahası onların milletinin gözünde zerre kadar itibarımız yok ülke ve millet olarak. Listeye bir sebep daha eklendi bu görüntülerle.

• Beğen
Tepkiler: fatih berber
Bir kaç gün önceki mesajımda durumu özetlemiştim.Şimdi de şöyle yazayım:
Bir boya reklamında geçtiği gibi;Renkleri çıkarırsanız geriye ne kalırki........

Benim açımdan harika bir organizasyondu :) Keyifle izledim :) Emeği geçen herkese teşekkürler.

İstanbul etabı ek berbat etaptı. her zaman söylüyorum İstanbul büyük bir köydür. Bisiklet duyarlılığı sıfır. Yola giren adamlar falan. Yolları da çok berbat. İzmir finalini izledikten sonra İstanbul etabı da finali ve tam anlamıyla utanç kaynağı oldu. Karşıyaka'da binlerde insan vardı finişte. İstanbul'da CB'nin gelmesine rağmen çok kalabalık bir finiş olmadı. Ben CB geliyor diye miting havasında olur diye düşünüyordun ama öyle olmadı.
İstanbul'un hakkını yemeyelim ama. Yarışın her yüz elli iki yüz metresinde bisikletli insanlar görmek çok güzeldi. Bu İstanbul'daki bisiklet duyarlılığını ortaya koyuyordu. İzmir 'de de durum öyleydi. TRT spikerinin velodrom yapılması konusundaki ısrarlı söylemlerini kutluyorum. Bence bu iki üç dakikalık nutuk bile yarış boyunca saçmalamalarını gözümüzden sildi.
İstanbul turunun finali ile ilgili eleştirilere katılmıyorum. Final haricinde çok sıkıcı bir yarış oldu bence. Final çok heyecanlıydı.

• Beğen
Tepkiler: Gün A.
Biz neden şöyle bir fotoğraf veremiyoruz.Silahlar altında ,korumaların çekiştirmeleriyle dolu karelere imza atıyoruz.
Sadece yazık.

http://4.bp.blogspot.com/-lG6g_JKLdjA/U9bD-hJwEnI/AAAAAAAAjiI/F1yNXPe7kWo/s1600/nbali+tdf.jpg

Adamlar saatlerce bisiklet sürmüş, yorgun argın podyuma çıkmış. En arzu ettikleri durum, bir an önce ödüllerinin verilip törenin kısa kesilip, yemeklerini yiyerek dinlenmeye çekilmek. Geçen sene ya da önceki senelerde böyle bir ödül törenine ben açıkçası şahit olduğumu hatırlamıyorum. En azından baştan aşağı silahlı insanların podyum üzerinde görünmesi spora yakışmayan bir görüntü oluşturmuş. Hala bu durumu eleştiriyor olmamızdan bazı kardeşler neden rahatsızlık duyar anlaşılır gibi değil.

kimseye bir açıklama yapılmadan plansız kürsüye çıkarmışlar, herkes (CB, yarışmacılar, kızlar) sağa sola ne yapacağız diye bakıyor gibi hissettim izlerken. Mark'da bitti herhalde diye indi aşağı, bitmediğini söylemek için geri çağırmışlar. ha bunu insan gibi "excuse me, please return to the stage" diyerek yapabilirsin ki eğitim gerek, veya kolundan tutup çekersin, ona birşey gerekmiyor. bakan cumhurbaşkanına sürekli durum açıklaması yapıyordu, şimdi şu olacak şimdi bu olacak diye

Konuşma uzamış, sporcular sıkılmış bu da olağan bir şey bence. Adamların ödüllerini verip gönderirsin sonra konuşmanı yaparsın. Herkes yorgun sonuçta. Orası ayrı mevzu. Bence ortalığı asıl spiker karıştırmış. Konuşma bitince sporculara teşekkür edip Türkçe ''devam ediyoruz'' diyor. Sen sporculara teşekkür edersen adam da bitti sanıp gider tabi normal olarak. Mark da doğal olarak inip gidiyor. Ben olsaydım ben de aynı şeyi yapardım. Mark olması gerekeni yapmış bence. Asıl sıkıntı olağanın dışında olan törenin planlamasını yapanlarda. Hiç düzen yoktu çünkü.

• Beğen
Tepkiler: EnginK.
Herşeye rağmen güzel enstantanelerin yaşandığı,hoş görüntülerin olduğu bir organizasyonu.
Unutma hatasız arkadaş arayan arkadaşsiz kalır. Güzelliklere bakmak lazım.

Gerçekten sıkılarak izlediğim tek etapdı hatta bazen açtım fox u 'Yenilmezler' i izledim.Ama son km ler çok heycanlıydı.Cumhur baskaninim Abdullah Gul oldugu zamanda finishe gitmistim ama podyum üstünde silahlı korumalar yoktu.Bence artık turun C.baskanigiile iliskisi kesilmeli.Adında presidential olmasa da olur.

@Battuta isminizi bilmediğim için sayın battuta diye hitap ediyorum size.. konuyla alakası yok ama niye bisikletiniz yok ?

@kayhan bisiklet sevgim var ama olmaz mı öyle :) şakası bir yana şu an bazı ailevi durumlardan ötürü öncelik listemde maalesef ilk sırada değil, fakat bilgi birikimimi arttırıp bir an evvel sevebileceğim bir modelle yollardayım inşallah, ismim mustafa :) bu arada

ben geçtiğimiz yıllarda TUR'da böyle aksilikler olduğuna şahit olmadım, belki ben gözden kaçırmışımdır. ama hiç birisinde seramoni sırasında bu şekilde bir problem olduğuna denk gelmemiştim.
Sanırım seneye gelmez Cavendish falan.
Bu sene hem güzergah değişiklikleri hem bu son gün yaşananlar geçtiğimiz yıllara göre biraz gölge düşürdü gibi.

Geri