Scudo Sports

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

ahmet quick step de olsaydı alırmıydı diyorsunuz

Scudo
Allah, bizi TRT ye muhtaç bırakmasın.Çekimleri, alanında uzman,yabancı ekibin yapması tura büyük katkı sağlıyor.

Artık,Ahmet ile bizimkilerin de ayak sesleri duyulmaya başladı.Umarım sahip çıkılır da ölmeden Uluslararası bir başarıyı görürüm.
Bu arada, değinmeden geçmemek lazım;Türkiye turu'nun bugünkü popüler hale gelmesinde Abdullah Gül'ün büyük katkısı oldu.

@Ozan A.

5 fincan kahve içmiş gibi gerildim resmen.Geçen sene kaza olan viraj değil mi orası?

@Barış TURAN
wala diğer yarışlarda değilde bizim turun sprintlerinde bende geriliyorum aman bir kaza olmasın diye
kaza olursa daha da buraya gelmem diceklermiş gibi geliyo:komik::komik:

Bu arada es'daki yayında spiker o viraja long banana shaped tanımını kullanarak aslında reklamın nasıl kaliteli yapılabileceği hakkında ders vermiştir,anlayana.Belediye'nin yerinde olsam o virajla ilgili fiziki düzenlemeler de katarak ismini değiştirirdim gelecek turlara hazırlık olması için.

bu arada az önce bi arkadaş koymus sanırım fotoyu avatar yaptım kusura kalmasın

Ben,Eurosport UK den takip ediyorum.Bizimkilerden daha iyi tanıtım yapıyorlar.Yarışı çok güzel anlatıyorlar ve bilgililer.Hatta yarışın Pro sınıfına yükselmesi isteğimiz ile ilgili olarak;neden olmasın,şartlar müsait,organizasyon iyi,doğal güzellikler harika diyerek destek de verdiler.Ancak,yakın zamanda mümkün olmadığını benim gibi onlar da biliyorlardır.Zira, o biraz kültür işi.

Ödüller az birde resmen turistik gezi yapmışlar aslında. Vuelta da Paris te etaplar efsane olmuş burada düz ova 4 şerit yol. Aslında Karadeniz den Ege'den çok daha iyi etaplar çıkar. Bizimkiler yine Rus turist peşindeler. Tenis bisiklet yelken gibi sporlar biraz kültür peşinde koşan geldi mi günde 500 € harcayan turist peşinde koşar. Yarış esnasında yarışı seyretmek değil evinde seyrettikten sonra plan yapan adamı çağırır bu tip organizasyonlar.

@A.Aral
Boonen sakatlıktan yeni çıktı, form tutmaya çalışıyor yani antrenman niyetine burada :)

Tinkoff suluklar ile beraber:) Aslında finish videosu da var ama 15 dk çok uzun :)

Dosyalar

• DSC_0393.JPG
    DSC_0393.JPG
    154,1 KB · Okunma: 91
  • DSC_0391.JPG
    DSC_0391.JPG
    125,3 KB · Okunma: 84
  • DSC_0396.JPG
    DSC_0396.JPG
    112,7 KB · Okunma: 85
  • DSC_0397.JPG
    DSC_0397.JPG
    85,8 KB · Okunma: 84
  • DSC_0399.JPG
    DSC_0399.JPG
    128 KB · Okunma: 80
  • DSC_0382.JPG
    DSC_0382.JPG
    148,6 KB · Okunma: 87
  • DSC_0377.JPG
    DSC_0377.JPG
    169,4 KB · Okunma: 84
  • DSC_0378.JPG
    DSC_0378.JPG
    161,6 KB · Okunma: 81
  • DSC_0371.JPG
    DSC_0371.JPG
    177,6 KB · Okunma: 87
Bugünkü etabı da Mark Cavendish aldı. Bitiş anında finish kapısındaydım. Adamlar çok hızlı gidiyorlar. Neyseki fotoğraflayabildim.:)
Buyurun kendi makinemden sıcak sıcak
SAM_0556 (2)_1000x439.JPG

Liderlik kürsüsünde Mark'ın keyfi yerindeydi
SAM_0572_1300x867.JPG

Adam mayoları silip süpürdü. Turkuvav mayoyla beraber yeşil mayo
SAM_0578_1300x867.JPG
.
SAM_0584_1029x1250.JPG

Kırmızı mayo genç bir yetenekte.
SAM_0587_1046x560.JPG

Bu arada sporcular hangi otelde kalacak bilen var mı?

Bende yüro sıportdan(internet) izledim yayını son 5 km ses gitti,lan dedim acaba bende mi sorun yeniledim sayfayı falan ama olmadı. Sessiz sessiz bitirdik etabı.

Lampreli eleman da iyi geliyordu. Benim gözüm gıreypeli aradı ama hiç göremedim. Bir ara arkaya gitmişti acaba neden?

Ve etap sonunda Ahmet Örkeni o 3-5 kişinin içinde görmek öyle hoşuma gitti ki. Çok çok tebrik ederim. Arkadaşın umuyorum önü açık olur,sakatlık geçirmez.

Tur 2014 te istanbul etabında suluk istemiştim çok da kibar. çok severim böyle sporcuları.

bugün, izinli olduğum için, evde, yarışı seyrettim eurosport hd den taa ki son 3-5 km. kala ses kesilene kadar. İnan bey sağolsun, 2 saat boyunca çok güzel anlattı yarışı, hem sorulara cevaplar verdi, hem faydalı bilgiler, neredeyse reklam araları dışında hiç susmadı, ağzına sağlık. emeği için teşekkür ediyorum. zaten, başta Caner bey olmak üzere, Berkem ve İnan beyler ve bazen de Sarper Ağabey, sağolsunlar, anlatım ve yorumları ile bu sporu herkese sevdirmeye gayret ediyorlar ve eminim bunda da başarılı oluyorlar. emekleri için tekrar teşekkür ediyorum kendilerine :)
son km. de, eurosport da ses gittiği için, trt ye dönmek zorunda kaldım maalesef. trt spikerleri hakkında yeterince olumsuz yorum yapıldığı için, ekleme yapmayacağım. arkadaşlar, duygularıma tercüman olmuşlar zaten, sağ olsunlar :)
Ahmet Örken kardeşimizi 6. olduğundan dolayı, canı gönülden tebrik ediyor ve başarılarının artarak devam etmesini diliyorum :)

Geri