Scudo Sports

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

@Zekeriya Çab
taşıma elbet ki var. O taşıyan adamlar boşa para almıyor. Ama o kadar yol yaptıktan sonra sprint atmak kolay bir iş değil.

Scudo
@Zekeriya Çab yahu bu sporcuları buyutmyın fazla antrenmaları pro eskortları pro amatörler ile proları kıyaslamak saçma. her turlu yardım var arkalarında vs.. lastiği patlar anında 5 sanıyede yenısını verırler bısıkletın zıncırı kırılır bısıkletı fırlatıp atarlar takım arabası yenı bısıklet verır arkadan ıttırırler arabaya tutunup gıderler gerıde kalan araba arkasında güç alır gruba yetişir vs her turlu destek var. Sonuçta bunlarda insan evet sporcular prolar bu işten para kazanıyorlar yalnız, onlarında aralarında doping alıp bu kadar desteğe rağmen bu sporu karalayanlar var...

@Barış TURAN
Ne demislerdi? Kelimenin icindeki sessiz harfler bile patlamayi mi cagristiriyordu?

eurosport hd bugun canlı veriyor ama sesi gitti tam da ne güzel anlatım var bisiklet harici trtden belediyeleri dinlemiyorum derken

evet europsort hd nın sesı son 10 kmde tamamen gıttı trtden at yarışı anlatımı eşliğinde izledik son düzlüğe giriliyor sayın seyirciler ve yarış biti evet kevindiş aldı sayın seyirciler...

yarış bitti spiker kevindiş kazandıysa 127. zaferi seyirciler evet evet kevindiş kazanmış evet fotofinişlik bişey yokmuş ön çekimden anlayamadık.. süper anlatım gerçekten trt her zaman ki gibi spikerleri yarış bittikden sonra kevindişin kim olduğunu görebildiler siyasi konuları bırakıp

Kavendiş nedir la :koptum:

Cavendish her sene gelir artık buraya. Cavendish`in çapında başka sprintciler de gelirse, turun kalitesi ve tadı daha da artar.

ofiste çaktırmadan yayınları izliyorum daha zevkli oluyor :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: GökhanRR
Neymiş efsane ya ben kaçırdım. TRT de bira içip şişeleri kırıyorlar kafirler falan mı dediler? Birde soda içiyorlar arkadaş sanki şişeyi kırmak için.

o nasıl bir takım ya. bu etixxx Quicstep takımı Cavendish yerine beni çekse bende kazanırım. hele Mark Renshaw neler yapıyor öyle

• Beğen
Tepkiler: Gün A.
Geri