Scudo Sports

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

Scudo
ilk etap çok başa baş geçti ve her zaman ki gibi kevindiş takımının onu çekmesi ile birinci oldu.

cancellara contador vs neden hiç yarışmıyor burada pek takip etmiyorum da sebebi nedir ?

her zaman ki gibi bir fabian bir contador bir pinarello daha göremediğimiz tur of turkey izliyoruz

vay be antrenmanda başlarından duman çıkıyor

Murathan dostumuzun fotoları için teşekkür ederiz. Lakin bisikletforumun fahri muhabirleri uyuyor sanırım. Eskisi gibi de değilki kodak tan 36 lık poz alıp foto basmak için birde bir sürü uğraşacaksın. Çek takım arabalarını, bisikletleri, elemanları elin aşınacak değil ya.

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
Dünkü etapta kaçış grubunda Rui Costanın kardeşi vardı. Ben mahmutlarda yol kenarındaydım. Bunlar geçerken "Go Costa go" diye bağırdım. Adam şaşırmıştır ünüm nerelere ulaşmış diye...

Ekip arabalarındaki bisikletler kozmetik olarak iyi durumda değildi bence. Çoğunun epey kullanılmış olduğu belli oluyordu.

Yalnız en fakir TUR bizimki herhalde , hemen hemen tüm takım arabalar dacia idi. SKY onun için gelmiyordur JAGUAR sponsor ya...

Fazladan suluk kapan olursa talibim :hhhhhh:

@x-rayted avrupadaki turlara takımlar kendi araçlarıyla geliyor, bizim turumuzda bütün takımlara organizasyon temin ediyor araçları, öpüp başlarına koysunlar bence

@Atacan Emre işlemi onayladım tüm kart bilgilerimi verdim..sonra sayfa bulunamadı dedi..inşallah forma gelir adrese :)

• Beğen
Tepkiler: Atacan
Nekadar %70 oranında başka yerlerde yapılmış olsada salcano yu kutlarım. Torku nunsporcuları gerçekten iyi bir performans sergiliyorlar. Cavendiş çok sepetsin şu koca kıçımla seni geçerim. Taşımacıların olmasa bitirmezsin etapları. Contador niye gelmedi?- çünkü 17 bin Euro az bir kaç bin de puandan alsa en çok 25 bin € yaparki sonuçta 120 bin € daha yeni bankaya kodu.

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
@mehmetsunu facebooklarda çoğu bilemiyorum kendi sayfalarındalar nedense

@Anıl Küçükgöksel torkunun sporcusu kırk yılda bir başarı kazandı diye sevinmiştik sonra dopingli çıktı nedense atletizm ve bisiklette başarılı birinci olup dopingli çıkmayan sporcumuz yok bu işe bir el atılmalı...

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Antalya etabı en iyi nereden izlenirdi ya, geç kaldım bu tüyoyu almakta, finişe gidiyorum.

İkidir yönlendiriciler yerin dibini gösteriyor.Belediye taşeron işçileri aralarında anlaşıp gizlice grev mi yapıyor?Batsın bu dünya :)

O kadar kendi önününüzü gösterirseniz olacağı buydu,adamın ayağının dibine düştü :))))

Bilmem fark ettiniz mi ama her virajda kayıp düşen oluyor. Ne kadar kalitesiz asfaltlarımız var öyle. Yol yaptık demek için yol yapmak bu olsa gerek :acpsnr:

Merhaba
Eskişehir Rota Nere ekibi olarak yaklaşık 9 kişilik bir grupla persembe bodruma doğru yola çıkıyoruz Denizli Pamukkale güzergahında yarışmayı canlı takip etme şansımız olacak şimdiden hepsine başarılar diliyorum
Herkese sağlıklı pedallamalar.

@Anıl Küçükgöksel
Bırak ya kendi çapımızda meydanımızı okuyalım. Normalde bu yarışa katılsak Cavendish ertesi gün kahvaltısını yaparken finish görürüm. Ama kabul et bir taşıma durumu var- hatta aralarına alıp bisikleti bir şekilde askılayıp gerçek anlamda taşıdıklarından şüphelenmiyor değilim.

Geri