Scudo Sports

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

@BF Okuru
Sprintte helikopter görüntüsünde insanlıktan çıktı :D

Scudo
@Atacan Emre
Corratec değil miydi o ? Kırmızı bir bisikletti.

@Samet POLAT Corratec ya da Geotech idi. Ben de mavi hatırlıyorum, tırmanış kapısından hemen önceydi. Forması kırmızıydı adamın :)

Beklenen hediye geldi. 1 sezon yer artık muzlarını.

Sen o kadar pedal çevir ödül olarakta bi avuç dolusu muz versinler:hhhhhh:

Adamın treni çalışıyor etabı almazsa ayıp zaten o değil de Gorilla beklediği sprinti atamadı biraz aralarda kaldığı için cav zafer sevinci yaşadığı sırada içinden giydirmediyse birşey bilmiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Herkese selam. tur güzel başladı inşallah sorunsuz devam eder. Benim takıldığım nokta , CB veya BB bir şehire geldiğinde o şehri baştan aşağı boyayan zihniyete lafım. Şu yarış için şu yol çizgilerini boyamak etrafı bir düzene sokmak çok mu zor merak ettim. Lafa geldimi bisiklet turunun yapmış olduğu reklamın maddi karşılığı yok diyoruz ama tv'den izlediğimiz diğer yarışlarda bu keşmekeşliği dağınıklığı gören var mı ? Yok...Ne zaman pro tur oluruz diye herkes kafa patlatıyor ama kafaları pro yapmamız lazım ilk önce.
Saygılarımla.

yaşımız genç olacaktı be ya!!! :)
adam iyi sprinte kalktı. darısı Torku'ya olsun.

Greipel'in önünü kapatmasalardı finish daha heyecanlı olurdu :(

Yarışı anlatan spiker yanındakine:"Balığı buğulama mı seversiniz yoksa kızartma mı?" dedi. Her sene aynı nane. Tek dertleri reklam=para ama onu da beceremiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Trt spikerlerinde iş miş yok. Teknik bilgileri Eurosport spikerlerine kıyasla neredeyse hiç yok. Daha donanımlı spikerler sunmalı bence. Yarışı "Gezelim Görelim" programına çevirmeyen spikerler...

yarın nerede yarışı var ?

Çok iyi bir ekip çalışması gördük bugün, umarız Torku da daha ilerilere taşıyacak. Bunu Çin'de gördük.

şu trt yorumcuları spikerleri arkadaş nasıl bilgisiz iki cümleyi bir araya getiremiyor bile feyzi amca,yav her sene aynı şey neden insanlar tepkilerini turun sayfalarında yada beli yerlerde yetkililere ulaşacak şekilde yazmıyor,resmen turun içine ediyorlar,anlatımları ile,vala iyiki Caner abi gibi güzel bilgili yorumcular varda,anlatımları ile yarışa bam başka bir boyut heyecan katıyorlar,euro sport olmasa zaten yaz yaz bitmez işde.turun katliyamcıları trt spikeri edi ile büdü :)

Şimdi baktımda istanbul etabı yağmurlu gözüküyor :(

Geri