Scudo Sports

2015 Bahar Klasikleri

Scudo
Şu iki yarıştan sonra yani Flanders ve Paris-Roubaix sonrası 1 yıl nasıl geçecek de tekrarları gelecek diye hemen sabırsızlanmaya başlıyorum. Bir gün nasip olurda yerinden izlerim diye de hep içimden geçiyor.

@erphan Büyük Turları da izlerim ama bu ay ki yarışlar kadar heyecan yaratmıyor bende. Paris-Roubaix tek gün fakat TdFrance kadar prestiji var ve tek güne sığıyor tüm heyecan. Büyük Turlar gibi domestik yardımı dinlen, saklan olayları daha az. O yüzden Wiggins Tour kazanabiliyor fakat Klasiklerde ne durumda olduğunu sizde gördünüz.

@Özgür R hahah bu sabah yüro sıport da tekrar vardı oradan izledim,teşekkürler paylaşım için

Yalnız,şu tren olayu ülkemiz de olsa yerin dibine sokarız TUR yarışını. Şaka gibi ha,tren geçiyor millet duruyor.

Kaçış grubunda olan biri vardı kimseye yardım etmeyen , (üstteki videoda 25.saniyede gel yardım et diyorlar) o kazansa gerçekten üzücü olurdu benim için

@Nefer Seti
Arka gruptaki takım arkadaşı Zdeněk Štybar`ın yetişmesi için yardım etmedi, muhtemelen takım emri o şekildedir, piste en önde o girdi sonra takım arkadaşını bir süre taşıyıp atak yapmayı bıraktı. Oluyor böyle şeyler bisiklette, normal karşılamak lazım, belki o da istememiştir ama bazen takım emirleri bu şekilde olabiliyor.

Tren yolunu ihlal etmek PARİS-NİCE 1937

@Enginkale
off bee ne kaos ama :) gerçi hızlı görüntü ama manyak heyecan yapmışlar :) teşekkürler paylaşım için.

@Hasan Saylık
en azından 3 tane daha tek günlük yarış var önümüzde :) umarım birgün yarışları yerinde izleme fırsatı, şansı buluruz hepimiz...

Tren gecisi icin uci sorusturma baslatmis. 2006 yilinda 3 sporcu bu yuzden diskalifiye edilmisti. John Degenkolb da bariyer kapaninca gecenler arasinda. Hatta tren sirketi yaris organizatorlerini yasal yollarla sikayet etmis. Durum sikintili

Bugun aksam haberlerinde trt1'de de çıktı bu konu. Ben pek dikkate almadim ama haberde sonda hata vardi 90 km 5 saatte geçildi dendi.

Biraz konu dışı ama Tur a 3 hafta kaldı ama hala bi reklam bi tanıtım ne bileyim bi icraat göremiyorum medyada sizce neden?

@Sabih Bağcı çünkü bu ülkede ya futbol ya da siyaset konuşulur. Buna ragmen her iki konuda da berbat durumdayiz.
Bence konusmasinlar bisikleti, konuşunca isler iyiye değil kötüye gidiyor, gizli gizli yayilsin bu bisiklet sevdasi, kulaktan kulaga, kalpten kalbe, babadan oğula.

@Eser Sevinç

:):harika: Saygıyla eğiliyorum ve lys kimya çözmeye geri dönüyorum :) çok doğru bencede konuşmasınlar daha iyi ;)

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
50. sizi düzenlenecek olan Amstel Gold race kadroları az çok belli oldu sayılır. 258 km'lik yarışta göze çarpan isimler aşağıda. Gilbert yine iddialı olacaktır. Kreuziger yine bu yarışı önceden kazananlardan. Valverde Fransa'da lider olamayacağı için daha çok yarış kazanmak isteyecektir. Ruis Costa hala kendine gelebilmiş değil. Kwiatkowski ise kazanma ihtimali bence var.
VALVERDE BELMONTE Alejandro
VISCONTI Giovanni
BETANCUR GOMEZ Carlos Alberto
RIBLON Christophe
GILBERT Philippe
VAN AVERMAET Greg
KWIATKOWSKI Michal
MARTIN Tony
FARIA DA COSTA Rui Alberto
GALLOPIN Tony
BOOM Lars
FUGLSANG Jakob
NIBALI Vincenzo
GERRANS Simon
ROCHE Nicolas
KENNAUGH Peter
MARTIN Daniel
KREUZIGER Roman
SAGAN Peter
MAJKA Rafa
DUMOULIN Tom
KELDERMAN Wilco

Greg Van Avarmaet doping yaptığı tespit edildigi için 265 bin Euro ve 2 yil men cezası dedikoduları var acayip şaşırdım.

Geri