Scudo Sports

2015 Bahar Klasikleri

merhaba,
haftasonu paris - roubaix yarışını Arenberg ormanında izleme fırsatı buldum. şimdilik bir kaç foto yükleyebiliyorum. ayrıntılı bir yazı ve daha fazla foto ekleyeceğim.
instagram sayfamda bir kaç fotoğraf daha var ilgilenenler için.

(link)

Scudo
Arden Klasikleri başlıyor. Eurosport'ta Amstel Gold Race yayını başladı herkese iyi seyirler..

• Beğen
Tepkiler: Decsan
@Özgür R

Çok güzel ve çekişmeli bir yarıştı..

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@Decsan Evet gene çok güzel bir yarış oldu. Gilbert bu sefer silkeleyemedi Cauberg çıkışında..:)

• Beğen
Tepkiler: Decsan
@Özgür R
Son yüz metrede bende ayağa kalkıp pedal çevrdim valla :)

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Her zaman bekleyen kazanıyor, Gilbert ,Greg,Mathews hepsi erken atağa kalktı, çok sağlam sinirler olması lazım, Fabian in öğütleri fayda getiriyor en uygun yere enerjisini saklayan kazandı. Ama ben hala Kwiatkowski'nin ne olacağını merak ediyorum ama tahminim Daniel Martin benzeri Ardennes klasiksiçi ve Tour da iyi bir domestik ve kaçışçı olacağı yönünde.

Maşallah abi, Allah bağışlasın.

Küçük condatorcu olsun bak:p şaka bir yana, bu yaşta yarışları takip etmesi, bisiklete ilgi beslemesi çok güzel bir şey. :)

@Ali Demir
Ali Demir
Şimdilik bizim adam sadece forma renklerine göre begeni oluşturuyor. BMC nin kırmızı siyah formasını çok sevdi. Son 25 dakika ''baba kırmızı lar kazansın '' diye bağırıp durdu.

yol bisikleti yarışları için altın değerinde bir atasözümüz var ; "erken öten horozun başını keserler" :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
Bir daha ki klasik sanıyorum çarşamba günü, değil mi?

Atak için uygun zaman beklerken kaybedenleri de gördük.

Yarış sırasında takım arabalarında neler oluyor, taktikler nasıl veriliyor, sporcular nasıl motive ediliyor..Keşke bu görüntüler daha da çoğalsa..

Orica GreenEdge gözüyle Amstel Gold Race 2015..

• Beğen
Tepkiler: Onur Cavus
Arden klasikleri devam ediyor. La Fleche Wallonne 2015 yayını Eurosport'ta başlamak üzere. Herkese iyi seyirler..

Paris-Roubaix hariç bu seneki yarışlar pek bir yavan geçiyor nedense.

@Özgür R ya bence böyle sonuç içerikli şeyleri spoiler diye belirtmek gerek

Ben yarışı bugün sanıyordum... öğleden sonra 5 gibi yarış yüro sıport da yayınlanacak tekrar. Bilginize :)

Geri