Scudo Sports

2015 Bahar Klasikleri

Lotto-Soudal
Greipel
Gallopin
FDJ
Demare
SKY
Ben Swift
Kennaugh
AG2R
Domoulin
Bakelands
Summeren
ASTANA
Guardini
Boom
MTN
Ciolek
Boasson-Hagen
COFİDİS
Bouhanni
TREK
Cancellara
Rast
KATUSHA
Kristoff
Paolini
TİNKOFF
Sagan
Bennatti
LAMPRE
Modolo
Pozzato
İAM
Chavanel
ETİXX
Cav
Kwiatkowski
Renshaw
Stybar
BMC
Gilbert
Van Avarmaet
ORİCA
Mathewws
CANNONDALE
Moser
GİANT
DEgenkolb
Domoulin
LOTTO-NL
Moreno Hoffland

İSimleri göze çarpan sprinterler ve iddialıları yazmaya çalıştım. Simon Gerrans listede yok . Kittel de gelse kazanabilirdi sanırım sakat.

Scudo
@Hasan SAYLIK

Gerrans, Strade Bianche'de düşüp dirseğini kırmıştı. Muhtemelen Ardennes klasiklerine kadar göremeyeceğiz kendisini. Kittel'in sorunu nedir bilmiyorum ama 2000 metreden fazla irtifa kazanımı olan 300 kilometrelik parkurun sonundaki sprint, o ve Greipel gibi saf sprinterlere pek yaramıyor; Degelkolb ve Sagan gibi isimler daha başarılı oluyorlar...

Kittel hala salon bisikleti havasından kurtulamamış demekki., biraz daha yol bisikletine evrimleşmesi gerekebilir.

kittel sakat degil miydi arkadaslar? O yuzden bircok yarisi kacirip, katilamadi diye biliyorum ben.

Buyuk turlara kadar kendini toplar insallah. En azindan sprint etaplarini keyif alarak izleriz. Buyuk bir rekabet sart.

Gerrans tedavisinin gidişatına göre Nisan ayının ilk haftasındaki Bask Turu ile tekrar bisiklete dönecek diye okumuştum..Sonrası Arden klasikleri..

Kittel ise virüs problemi nedeniyle Katar Turu'ndan beri yarışamıyor.Onun da gene tedavisine bağlı olarak Nisan ayının başlarında, son 3 yıldır kazandığı (1.HC) Scheldeprijs klasiği ile dönmesi bekleniyor..

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Milano-Sanremo'da yıllara göre finişe toplu gelen bisikletçi sayısı..Peloton darmaduman :)

Ayrıca doğru yazılışı acaba Sanremo mu yoksa San Remo mu diye yazılıyor diye merak ederdim onu da demin okudum ikisi de doğruymuş..Gereksiz bir dipnot :)

http://inrng.com/medias/images/msr_front_group_size_1994_2014.png

• Beğen
Tepkiler: Onur Cavus
@Murat B.

Burada cancelleranın yanındaki sarılı vatandaş niye eldiven takmamış. Yarış kuralları arkadaşa işlemiyormu yoksa.

Belki rüzgârı hissetmek için takmamıştır. Bunlar hep taktik.
bkz: Manami Sangaku :)

Şaka bir yana eldivensiz kullanmak benim de çok hoşuma gidiyor. Ama eldiven beni birkaç kez sağlam düşüşlerdeki sürtünmeden koruduğu için pek çıkarmamaya çalışıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Milano-Sanremo hakkında bilgilerimizi sınayacağımız 10 soruluk bir test. Ben sınadım ağzımın payını aldım :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@Özgür R
5/10 yaptım, sorular gerçekten zormuş...

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@Murat B.

Sorular gerçekten zordu bende 4 yapmıştım Murat hocam :)

Sprrint e kalacak olursa zaten kazanacaklar belli, eğer gerçekten bu yarışı kazanmak istiyorsa bi sporcu muhakkak son 20-30 km de kaçış yapması lazım , tabi bu her sporcunun harcı değil.

Yaris 300 km. 270 km yarisip 30km kacmak? Roubaixten sonra en zor yaris bence.

O zaman sprinter harici kimse kazanamaz.Peleton içinde kendini koruyarak ,takım arkadaşları yardımı ile sprint trenlerini bozacak ataklarla kazanan çıkabilir.

bir sorum var, türkçe anlatımlı eurosportu internetten zleyebiliyor muyuz?

@Gökhan G.
izleyemiyoruz maalesef.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan G.
eurosport play gibi bi arayüz var da oradan inglizce yayın geliyor :( caner eler'in sesini duyamayık

Geri