Scudo Sports

2015 Bahar Klasikleri

@Hasan SAYLIK Gilbert tek başına önde çok kaldı ve çok uzun sprint oldu Cavendish arkasından gelince avantaj sağlamış oldu bence.
Dediğin gibi klasikten ziyade büyük turlardaki sprint etaplarına benzedi.

Scudo
Kuurne-Brüksel-Kuurne son km'ler. Cavendish vs Kristoff

Geldik yılın en pastoral, en manzaralı, en mimari yarışı olan Strade-Bianche'ye sırada o yarış var. 7 Mart da Eurosport da canlı yayınlanması bekleniyor. Katılacak sporcularla ilgili henüz bir liste yok ama geçen sene ki katılımcılara yakın bir isim listesi çıkacaktır. Tom Boonen ve arkadaşlarının fazla önem vereceklerini de düşünmüyorum.

Yarın Le Samyn Grand Prix'si Eurosport 2'de 16:15'ten itibaren canlı yayınlanacak. Dünya Turu takımları fazla ilgi göstermiyor olsa da aylardır fazla yarış seyredemeyen bünyelere ilaç gibi gelebilir.
Cumartesi günü ise Strade Bianche var. Kimlerin yarışacağı henüz kesin olarak belli olmasa da muhtemelen Kwiatkowski, Sagan, Cancellara, Gerrans gibi pek çok klasikçinin yanı sıra Valverde ve Nibali gibi isimleri görebileceğiz. Eurosport yayını 14:45'te başlayacak.
Pazar günü ise Paris-Nice başlıyor, klasiklere Milan-San Remo'ya kadar bir süre ara vereceğiz.

İlk açıklamalara göre Cancellara,Sagan,Kreuziger,Betancur,Riblon,Valverde,Visconti,Uran,Stybar,Van Avarmaet,SamuSanchez,Van Maercke,Gerrans,Estaban Chavez,Nibali,Lars Boom,Pozzato.. ismi göze çarpan isimler. Bazı takımlar hepsini açıklamış ama bazısı sadece 2-3 kişiyi belirlemiş.

@Ali Demir

Boonen'in Rube'si custom zaten. Geometrisi custom hatta.
61 kadroda 58 alın borusu falan, garip işler yaptılar onun için.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Boonen bu hafta ki yarışlarda da Venge kullandı,parke taşlı yarışlar olmasına rağmen. İşte insan merak ediyor yine Cancellara kadar bir bisikleti neden yok diye. Spartacus Edition detayları en güzel bisiklet belki şu an herkes beğenmeyebilir ama bana göre öyle.

@Hasan SAYLIK
Spartacus Edition kesinlikle çok güzel modelleme.:harika: Global markalar içinde kişiye özel bisiklet Projeckt One adıyla bir tek Trek'te var. Ama bana öyle geliyorki gelecekte bisiklet markaları bu yöne doğru kayacaklar. İnsanlarda farklı olma, özel olma dürtüsü her zaman var çünkü.

@Murat B.
Baktım, çok güzel kadrolar var. Zaten Specialized bu görsellik işini iyi kotarıyor. Yakında Projeckt One gibi donanım seçeneği de eklerlerse tadından yenmez.

Yanlız böyle şeyleri bana fazla göstermeyin arkadaş. Spartacus'ün bindiği bisikleti alamadım diye bir hafta yas tuttum:agla:
:komik:

Yarışın rotası açıklandı.Toplam 10 adet graver yani toprak yol bulunuyor. Bunlardan ikisi 11.5 ve 9.5 km uzunluğunda ve oldukça uzunlar. Takimların son hali belli ama önceki mesajında yazdığım favorilerinden üstüne favori eklenmedi.8416 dosyayı görüntüle

Strade Bianche yarış öncesi analizi denemesi..

(link)

Bu arada Murat hocamın affına sığınarak bir bahar klasiği yarışı olmamasına rağmen Pazar günü Paris-Nice ile aynı gün başlayacak (2.HC) Langkawi Turu 2015'te yarışacak olan Torku Şekerspor'a da başarılar diliyorum..

(link)

herkese hayırlı ganyanlar. strade bianche için cancellara favori, sagan plase. sürpriz kupon : van avarmaet, van marcke, stybar.

Cancellara bence zorlamaz kendini atağa kalkar bir yerlerde ama çok zor tahmin etmek , Tepstra falan genç Sagan ile Kwiat. Bu yarış daha 9. edisyonu yapılacak ama ne kadar ilgi var hiç dikkat eden var mı ? Gelecek yıllarda bence çok üst seviye bir klasik olacak gibi duruyor. Tabi bunda Toskana'nın harika coğrafyasının da katkısı çok büyük. Önümüzde ki 2 günde yağış yok bu da güzel haber.

@Hasan SAYLIK
Kwiato Paris-Nice'te yarışıyor. Strade'de yok. Ama Etixx Quick Step iyi kadroyla geliyor. Stybar'ın yanında Terpstra da zorlayabilir. Guzel yarış olacak.

Kwiatkowski'yi biraz klasiklerde biraz haftalık yarışlarda yarıştırıp tam olarak hangi alana ağırlık vermesi gerekiyor yada hangini daha iyi beceriyor diye test etmeye çalışıyor olabilirler sanırım. Çünkü klasikçilerin büyük yarışlar kazanması 25-26 yaşlarını buluyor. Zaten takımda bi dolu klasikçi var ve Tony Martin dışında nisandan sonra etap alamıyor olmaları Lefevere'in canını sıkıyor olabilir. Rigoberto Uran'ın takımda ikinci senesi olması sebebiyle biraz daha haftalık yarışlara ve büyük turlara ağırlık vereceklerdir en azından tecrübe kazanacaklardır .

Uran'ı da Strade'ye getirmişler garip bir şekilde. Etixx'in büyük turlarda genel klansmanda iddialı olması çok zor.
Aslında MTN Qhubeka'nın kadrosu tam klasikler için ama bu yarışta davet almamışlar.

@Özgür R
Sen bin yaşa emi,okula git gel işe git gel idmanlara git gel şu güzelim şeyleri izleyemiyorum. Teşekkürler!

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Geri