Scudo Sports

2014 The Presidential Cycling Tour of Turkey (TUR)-50.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu

Scudo
@Mert E.

cavendish ile bu pazar yakın mesafe görüşeceğim soruyu soracağım muz severmisiniz diye bakalım ne diyecek,
bu yazı doğru ise katılmıyorum evet 70 km non stop durmadan bastım ve sonunda bi adet muz çaktım bana iyi geldi doğrusu, çünki potasyum var onda

Beyler eğri oturup doğru konuşalım. tırmanış etaplarında ferdi olarak kaçacak eleman bulamazlarsa bu sene torku tur of türkiyede topu atar, nalı toplar. sonra demedi demeyin. Ekipler geçen sene gibi değil sağlam gelmişler. Birde ekip disiplini içinde, taktik oyunlarla hareket ediyorlar. Bu ekipler kusura bakmasın torkuyu çukulata niyetine ham yaparlar benden söylemesi. Zaten transferlerle torku torku olmaktan çıkmış alaman çukulatasına dönmüş. İçerde nazım, miraç gibi eski bisikletçiler var bitek. Bizimkiler ekip çalışmasını beceremiyor zaten elin oğluda o kalabalıkta sana ortada kuyu var yandan geç demez. Kendi sprinterlarını nasıl finişe kadar taşıdılar aradan nasıl çita gibi depara kalkıp kurdelayı patlattı. Bu işler ferdi işler değil öyle maradona olup topu doksana takarım diyemezsin.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
@cenkduran

Zaten katılan 4 Türk var; ikisi ilk 50'de, biri ikinci 50'de, sonuncusu da üçüncü 50'de. Katılan 150 küsür kişi olduğunu düşünürsek normal. Ne demek istediğinizi anlamadım...

Ayrıca düz etapların genel klasmana pek etkisi yok, önemli olan zaman kaybetmemek, zaman kaybeden de yok...

@Uçkun Barış CANDAN

2 Mayıs akşamı Kuşadası'nda, KUŞTUR Club'ta kalacaklar. İzmir'de ise gece konaklama yok, Orty Airport Otel'de duş+hazırlık olarak görünüyor. Çünkü, aynı akşam İstanbul'a geçecekler.

@Talha Ü.

Evet o akşam kalmiyorlarlar İzmir'de. Bir iki eleman gonderiyorlar. Tüm takımlar orada kalıyor olamaz heralde? Teşekkür ederim yardımınız için.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Kudret Kurtcebe

Buyrun sorun. Bu arada o yazıyı ben demiyorum. Yarışı takip eden yerli yabancı tüm basın kaynakları diyor. Buyrun:

(link)
At the finishing ceremony, Cavendish was given a massive bunch of bananas as a prize – a tribute from the big banana-growing region around Alanya. However after the race, Cavendish admitted he didn’t like bananas.

Ayrıca bu ödülü akıl edenler, acaba tamamı şeker hastalarından oluşan Team Novo Nordisk'ten birisi kazansa acaba gene verecekler miydi? (Muz, nişasta ve karbonhidrat açısından da zengin olduğu için şeker hastalarına pek önerilmez)

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@Kudret Kurtcebe

Cavendish, muz bir işe yaramaz veya gereksiz dememiş ki, "ben sevmem" demiş.
Muz yemeyi tercih etmediğini anlıyorum.

aksu'daki tarim islahi, 1121 donum botanik expo, ve havaalanindan bahsediyorlar. sanki siyasi parti mitingi gibi. ama bisikletle alakali tek sey yok

2. Etap için Eurosport HD yayını başladı İnan Özdemir anlatımıyla. TRT nin bürokratları habire yayına alıp politik reklamlarını yapmalarını saglamasindan rahatsız olduysanız veya sadece BİSİKLET izleyip dinlemek istiyorsanız açın derim.

@Ahmet O

Gerçekten inanılır gibi değil, dün bütün yarış boyunca, yeni yapılan yollardan, havaalanından, trafiği ne kadar kısaltacağından, Gazipaşa belediyesi'nden vs vs... bahsedip durdular.
Belli oldu, tüm TUR2014 boyunca propaganda yapmaktan başka bir şey yapmayacaklar.
Tamam kabul ediyorum
-devletin kanalısın
-kendini zorunda hissediyorsun,
-muhtaçsın, ama bu kadar da propaganda olmaz.

Allah'tan eurosport var, yoksa trt'nin sesini kısıp izlemek zorunda kalacağız.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
eurosport için link verebilir misiniz?

dün cavendish'in eline muz agacini tutusturduklarinda asagi yukari bu minvalde devam edecegini anlamistim zaten (muzu tanitmak adi altinda yaptilar bunu) az once de salcano reklami yuzunden sprint primini izleyemedik. gidecek daha cok yolumuz var bence. degil 50. yil 150. yil olsa bu kafayla dunya sampiyonunun eline muz vermeye devam ederiz.

"Bisiklet sporunu yapanlar; saatte 46 km ortalama average'ın ne olduğunu iyi bilirler" Güzel espriler de dönmüyor değil trt'de:)

Greipel neden sprinte kalkmıyor? Bilen var mı? Cavendishle düello yapmalarını beklerken hayal kırıklığı içerisindeyim...

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Ömer ÇOLAK

greipel giro veya tour icin isinmaya gelmis muhtemelen. kendini bilerek zorlamiyor. antreman yarisi bi nevi.

türkiye'nin graipel'e ayarlarıdığı 2 haftalık tatil az gelmiş, bi de mark varken avucunu yalar

Sanki bugün daha güzel bir sprint olacak gibi hissediyorum...

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri