Scudo Sports

2014 The Presidential Cycling Tour of Turkey (TUR)-50.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu

Scudo
trtspor sayesinde muzun yılda bir kere yetiştiğini öğrendim. eurosport türkiyeyi nasıl izleyebiliriz arkadaşlar? ücret vererek.

Normalde özelden yazarım ama paylaşmak adına diyeyim, tivibu üzerinden izliyorum HD Değil ama izleniyor. TTnet abonesine 8 TL. Bir dünya kanalda hediyesi..

ES2 de başa şardı yayını...

O zaman ben de şöyle bir soru sorayım. Bildiğim kadarıyla Kuşadası-İzmir etabı Karşıyaka'da bitiyor. Daha önce Konak Montrö meydanı'nda bitiyordu. Şimdi bu adamlar hangi oteli lojistik destek için kullanacak. Yine Konak civarındakileri mi? Yoksa Karşıyaka'da uygun oteller var mı? Matara sahibi olmak için soruyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
adam amma kitabindan bahsetti haa

luca paolini gezintiye çıkmış gibi. bu tura ben katılsam pelotonla finişe kadar rahat giderdim

Güzel yarıştı, Tebrikler Cavendish :)

finish anlatımı sönük kaldı gibi. daha heyecanlı anlatabilecek bir spiker olsa iyi olacak. bu spikerden sıkıldım vallahi

• Beğen
Tepkiler: yucel gulesenoglu
Yahu Kavendiş'i mi anlatıyolar TUR'u mu belli değil..

ST21i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada ES2 geriden yayınladı bildiğin. Cav kazanmış haberim yok..

Cavendish 1,5-2 bisiklet farkla kazandı, kısa bir sprintle bu kadar kolay farkı açtı ki son 10-15 metrede belkide sprinti bıraktı, iyi sprinterlerle elit sprinterler arasındaki farkı da daha iyi anlamış olduk

Caaveendish!!!!!! :D

O.Pharma takım olarak yine kalitesini konuşturdu, Cavendish'i son sprinte kadar çok iyi taşıdılar gerisi kolayca geldi zaten :) Levent Özçelik'in mikrofonu bozulsa diye sabırla bekledim ama olmadı ne yazıkki, yarış bitimindeki "kanondale" şeklindeki telafuzuna yıkıldım zaten orası ayrı :D

"birinci sinif sprinter ile ikinci sinif sprinterler arasindaki fark cok net izlendi"yorum berkem ceylanin ama cok guzel bir yorum kisaca finishi anlatiyor.bu arada grapihel niye geride kaldi ben kacirdim kazadan mi etkilendi acaba

greipel, nedense erken bıraktı. cavendish ile kapışırlar diyordum. sanırım sonlara doğru arkadaşını çekmek istedi.

Spikerden ve yorumcudan medet ummuyorduk zaten, ama kamera olarak da kötü bir sprint yayını yapıldı. Finish'e yaklaşırken helikopter kamerası çok geride kaldı. Heyecanı aktaramama konusunda bu da önemli bir etken oldu.

@Ferhat Köse

Sprinte erken başladı hatta Lotto takımını o çekiyordu bir ara :D sonra bıraktı kazayla alakası yok en öndeydi çünkü.

izmir'e nereye gelcek ve ne zaman gelcek bilen var mi?? orada bisikletforum olarak olalim dusuncesindeyim

formalarla beraber tabiki :D

Geri