Scudo Sports

'' 2014 sezonu 100 km non stop pedal-anadolu performans ''

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/01/11/SXlTa.jpg

isa bura 70.7 km ,,,

https://i.hizliresim.com/wjX52g.jpg

bura 155 km yi aşar 170 km arada fark var,
şimdi tabi 70.7 km değil dudulluya benim gidişim 9 km evden göçbeyliden eve dönüş 100 km toplam,
öteki etap 70 km daha fazla tabi,
155 km hata payı ile 160 km sabah dudulluya 9 km 170 km 'ye geliyor

Scudo
valla erkan ayakkabılar 10 numara eskisi ağır idi ve bu ağırlık bana uzun km 'lerde açıkça yorgunluk vermiş idi
ayakkabının özelliğindenmi nedir ,seleden hafifçe ayağa kalkarak hıza geçebiliyorsun valla kendimi ferrari gibi hissetmeme neden oldu bu ayakkabı, e tabi 300 lira , benimki 150 lira idi ucuzdur vardır illeti pahalıdır vardır hikmeti
benim sana verdiğim ayakkabı 600 kağıtmış, bu gün ali sporttan öğrendim .

@Anonim

dostum ikan ,
bizim ekip evet hızlı
şimdi biz açıkça çok çalışma yaptık nerede 50 km 'lik etapta burada 6-7-10-13 eğimlerde asla durmadan pedal kesmeden devam ettik ,
şimdi ekipte mtb kaptanı var dostum kerim 50 km ' lik etapta 2 saat 3 dakika gibi bi rekora imza attı tabi 44 dişte
şimdi kısa mesafelerden çıktık mesafeyi uzattık dedikki bu sefer 70.7 km basacağız
ve orada 3 saat 35 dakika durmadan pedal bastım
şimdi bunları neden yapıyoruz bunun nedeni kartepe etabına motive olmak sadece o kadar,
ama tabi kartepe etapı ne 50 km de ne de 70 km yapılan antremanlara bakar ,önemli olan 160 km de kesin çalışmaktır ,
topiğin başı 100 km pedal kesmeden gitmek bu etapta hazır bu olayıda yapacağız bu iş çok zor olacak farkındayım ,
70.7 km de turun sonuna doğru kesilme hissetmiş idim ama asla durmadım sadece tempoyu çektim üzerine 29.3 km daha ekleme olayı evet bu olayıda yapacağız ve üzerine 160 km' de çalışacağız ama burada prosedür farklı olacak burada kartepe prosedürü geçerli yani kısa mola anlayışları ve tempo
160 km lik antremanda 100 km durmadan basar isek kendi namıma geriye kalan 60 km 'de pilimin kalacağını zannetmiyorum
evet bakalım kartepede durum nasıl olacak oraya motive olduk artık ,,

Hayırlı olsun kudret abi yeni ayakkabıların

ben haftaya da binemeyecegim
sırf kartepe için kondisyonu elden bırakmamaya çalışacagım yinede

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Erkan Közen

valla 10 numara erkan sağol,,:in:

@Sinan Çakır

sinan zati vakit var daha ama tabi 160 km ye bakmamız gerekecek

Pazar
(link)Parçalı Bulutlu. En yüksek 5F. Rüzgâr GGB, 10 ila 20 km/sa.

bu pazar 100 km 'ye bakabiliriz saat 08.30 dudullu,,rüzgar 20 km

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası3 | 33 | 43 | 63 | 1
Rüzgar16 mph GGB14 mph Güney12 mph GB15 mph GB

100 km ekipçe var olacağız,,

(link)

evet sinan gelemeyecek erkan sen gelirsin ,kerim gelir muzaffer gelir ,,

saat 08.30 dudullu çıkış fazla rampa yok başlardan ama sonlardan yakalayacak

(link)

evet bilare bura olacak nisan sonu ,

(link)

dudullu-teke 84.4 km sapma olabilir isteyen tekede keser yorulursa tabi tekeden sonrası ciddi eğimler gelecek

(link)

yandex de 84 hesapladı dudullu-teke
önerim şu olacak ekipçe gidelim ,
çünki yolu kimse bilmiyor ,
ortalama hesapları geçersiz kalacak

(link)

evet 100 km yalnız birlikte gideceğiz etabı adam akıllı çözeceğiz ikinci gidişte şaşırmaca olmayacak ,
ikinci gidişte 100 km non stop pedal olacak ,saat 08.30 da toplanmaca dudullu
kesin gelecekler el kaldırsın ,,

(link)

Feb 9

Sun through high clouds 55°Lo 48

Pazar
(link)Parçalı bulutlu ve rüzgârlı. En yüksek 11C. Rüzgâr GGB, 15 ila 30 km/sa.

Sıcaklık | Çiğ Noktası9 | 611 | 611 | 810 | 8
Rüzgar18 km/h Güney23 km/h Güney21 km/h GB18 km/h GGB

Merhabalar, ben de 41. Yaş hediyesi kendime yeni bir mtb aldım. Rotaları hiç bilmiyorum. Gördüğüm kadarıyla sizler bayağı iyi durumdasınız ama takip edebildiğim kadarıyla bir gün katılmak isterim. Bu hafta sonu var mı bir aksiyon?

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• Beğen
@Burçin Bircanoglu

burçin bey ,
karşıda iseniz saat 08.30 da dudulluya gelmeniz gerekecek
irtibatı muzaffer dostum ile sağlayabilirsiniz oda avrupa yakadan gelmektedir
bu pazar prosedür kesinlikle sürat değil ekipçe etabı öğreneceğiz bu etabı sadece ben biliyorum kerim dostum ve de erkan ve muzaffer dostum bilmiyor
bu nedenle sürat olmayacak ama etabı öğrendikten sonra ikinci 100 km de kesinlikle pedal kesmeden devam edilecektir

sizin daha önce ekip ile çalışmanız olmadı ,
1- sinan-26
2- erkan-28
3- kerim -26
4- muzaffer -26

bu arkadaşlarımız 50 km de pedal kesmeden gittiler
dereceler 6-7-10-13 eğimlerde ,

1- kerim -50 km de 2 saat 3 dakika 44 diş
2- erkan 28 yol 2 saat 5 dakika 50 diş
3- ben -2 saat 10 dakika 28 hibrit karbon 10 kilo 350 gram 44 diş
4- sinan 44 diş 26 jant 2 saat 15 dakika
5- muzaffer 2 saat 35 dakika 44 diş 26 jant

bu dostlarımız zoru görmüştür artık burada çalışma yapmayacağız ikinci etap 70.7 km de çalışmalar yapılmıştır fakat topiğin başlığı 100 km non stopdur
bu nedenle bu prosedüre kesin uyulacaktır
bizim derdimiz nihai hedef, sözün bittiği yere varmaktır ora kartepedir 1300 rakım 16 km rampa ve 12 inci seferdir ,,
evet burçin bey bu 100 km size fazla gelebilir bunun nedeni şudur ,
bu etap bi kere 100 km değildir dudulludan darlığa 100 km dir sadece
ama birde darlıktan dönüş var toplam bana 164 km yazacak siz avrupadan geliyor iseniz üstüne ekleme yapacaksınız ,

kudret abi diyorumki yılda bir bir orta noktada buluşsakda pedallasak. Yani sizin gruptan arkadaşlar ve bizim grup. mesela kapadokya olabilir, ne güzel olurdu ama.

(link)

evet ekip sabahtan bana 9 km yazıyor dudullu toplam km bayağı fazla çıktı bana olsun
164 km bize koymaz ..

@mehmetsunu

valla mehmet dostum şu kartepede olalım derim ama sen nasıl gelecen sorun o
senin kesin izmite gelmen gerekecek orada tanıdıklar var ise kalacan ve seninle suadiye köyünde buluşacağız
biliyorsun 99 km gidip arkasından 16 km rampa çıkmak benim en büyük zevkim oldu bu istanbulda ,
eğim 7 orada
evet bu kartepe olayı asla bitmeyecek ve bütün milleti burada kartepe manyağı yapacam artık
tabi istanbulda ne kadar bisikletçi var ise hepsini oraya götüreceğimde tabi oraya gitmek için önce 160 km etap testlerinden geçmeleri gerekecek,
geçen sene 15 saatte tamamladım
215 km bi günde
ama geç çıkmış idik bu sefer asla geç çıkmak yok saat 04.30 sele üstündeyiz
bu kartepe aşkı öyle bi aştırki gece yarısı 04.30 da seleye geçerim ben ,

evet ekip

(link)

evet durum bu 100 km de hata payı var 95 değil
görüren 100 km tabi

bana yazacak olan 164 km evet bu pazar ,,sabahtan 9 km dudulluya yolum var onla beraber

(link)

tarih bellimi kudret abi belli olmaz atlar otobüse yekden gelirim. Derincede akrabalar var ama şimdi kim kalacak. Ama bakıyorumda İstanbuldan ayrılmamaya yeminli gibisin abi.

• Beğen
@mehmetsunu

dostum mehmet
kartepe topiği var biliyorsun orada da yazdım zati bu pazar antreman olarak 164 km ye bağlanacağım burada bayağı var olacağız tabi bu etabın 100 km sinde sadece non stop pedal yapacağız etapın toplamı bana 164 km yazmaktaki beni aynen kartepeye motive eder ,
evet mehmet dostum tarih kesin değil çünki hava durumuna bakacağım ,ama sadece şunu derim 10 mayıs cumartesi gününe ayar çekiyoruz haziran-temmuz -ağustos ayları uygun değil sıcakta 16 km rampa çekilmiyor temmuz ve ağustosta gittim ,

http://i.ebayimg.com/00/s/MTYwMFgxNjAw/z/hK0AAOxyAc1STcXn/$(KGrHqV,!k8FJBk03D63BSTc(mg6)w~~60_57.JPG

DRIVETRAIN
Front Dérailleur Shimano (XT)
Rear Dérailleur Shimano (XT)
Shifters Shimano (XT)
Crankset Shimano (XT) 24/32/42
Cassette Shimano M771, 11-36 (XT) 10spd
Chain Shimano HG 75 10spd

BRAKES
Brakes Shimano XT w/ 160mm Ice Tech rotors
STEERING
Headset Cane Creek 40
Bars Easton EC 70 720mm
Stem Easton EA 70 70mm or 90mm
Grips Lizard Skin "494"
WHEELSET
Front Hub DT 350
Rear Hub DT 350
Rims WTB Frequency Team i19 TCS
Spokes DT 14/15 spokes, alloy nipples
Tires Maxxis High Roller 2 2.3" Tubeless Ready EXO
Tubes Tubeless (Stans Sealant)
SEATING
Seat Post Reverb Stealth
Saddle WTB Silverado Team
http://cdn.mos.bikeradar.com/images/bikes-and-gear/frames/mountain-frame/1375970560432-16hmlu3j6kcb0-500-70.jpg

Test spec

Wheels: Nukeproof Generator AM
Tyres: Maxxis High Roller 2.35in (F), Maxxis Crossmark 2.1in (R)
Fork: Fox 32 Float Factory CTD
Shock: Fox Float Factory CTD with boost valve
Cranks: e*thirteen TRS-R
Gears: Shimano SLX 10-speed
Brakes: Avid Elixir 5
Handlebar/stem: Truvativ
Seatpost: Fox DOSS
Saddle: PRO Turnix
Weight: 14.4kg (34lb) :eek::eek::eek:

5.500 usd yakın yurtdışı fiyatı olan üstteki

yalnız alttaki foto sitesindeki özellikleri bu şekilde ve xt xtr yerine slx var

belgrada dağa taşa girecen bununla varya bir gün alıcam tabi bunu götürmek için 4 teker lazım ormana kadar gidilmez bununla :D

• Beğen
ben ferdi çalışır :in:

(link)

evet ekipten ses gelmedi

alo muzaffer bu pazar geliyormusun
alo kerim geliyormusun
erkan sen gelirsin ,,

saat 08.30
dudullu
hız yok ortalama yok sadece yolu iyice keşfedeceğiz ,

Pazar
(link)Çoğunlukla bulutlu ve rüzgârlı. En yüksek 11C. Rüzgâr GGB, 15 ila 30 km/sa.

Sıcaklık | Çiğ Noktası9 | 611 | 711 | 810 | 7
Rüzgar21 km/h Güney27 km/h GGB21 km/h GB18 km/h GB

lodos
giderken arkadan şilenin birinci rampasını aldıktan sonra sağa döneceğiz yandan soldan vuracak epey yiyeceğiz
sonra mollafenariden yağcılar istikametine doğru çıkarken kuzeye yöneleceğiz ve aynen karşıdan yemece , etkili olacak rüzgar ,27 km ,
akşama düşüyor 21 km

@İsa İhsan Akdoğan

isa
senin ferdi çalışmaların kısa mesafede kalıyor uzunlara geçemedin daha ,
100 + lar işin zoru ,bunun için bir anda yüklenilmeyeceğini daha önce sana yazmış idim
şimdi artık yavaş yavaş etabını 80 km ye çıkar ,

Kudret Bey, bu pazar parkur patika mı yoksa genel asfalt mı? Mtb ile mi yoksa yol bisikleti ile mi katılmak lazım. Bu arada dereceleri görünce sizlerin pazarını rezil etmekten korktum. Belki biraz forma girip sizlere takılmak daha doğru olur.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@Burçin Bircanoglu

açıkçası biz burada sürat yapmayacağız ama dönüşte basacağız , yani ekip tam olarak dudulludan -darlık a kadar olan yolu aynen öğrenecek
ortalama almayacağız burda mtb vakit kaybı 28 yol idealdir
benim fikrimi sorar iseniz bence siz yol bisikleti ile önce 50 km pedal kesmeden gitmeye çalışın biz buraya aşama aşama geldik bir çok 50 km antremanı yapıldı 6-7-10-13 eğimlerde son 70.7 km de asla pedal kesmeden 3 saat 35 dakika makara yaptım bu iş zordur 3 saat 35 dakika sele üstünde pedal basmak tek mola yok onun üzerine birde eve döndüm ve son 5 km de topukladım yani benim anlayışım budur ,

Kudret abeyy haftaya hızlı başladık dün hiç bakamadım zor bi gündü bıktırıyor bu işler, pazar etabı güzel görünüyo abi hava el versin kesin geliyorum, şu paşaköy yolunu tur dönüşleri hep almak isterdim pazar orayı da görmüş olucaz güzel olur :)

• Beğen
Geri