isa yazıyorsun çiziyorsun anladıkta kartepeden bahsediyorsun gene anladıkta
ama isa kardeşim , antreman yapmıyorsun 160 km de ,
senin halin nice olur sonra kartepede ,
şimdi bu topiğe mesaj attığın an bilki seni kaale alırız ama kartepe der isen orada sana iki çift lafımız var bizim,
sen bu kartepede öncesi 160 km var olmaz isen aynen kartepeyi unut
ha yeğenle felan gidersiniz anlattığına göre yeğen hızlı imiş yeğen seni bekler ise yollarda yeğen senin yüzünden aynen biter ve kesilir
bu kartepede ne var isa kardeşim ben sana durumu izah edeyim
burada başbakanın oğluda olsa geride kalsa kimse ilgilenmez ,
burada herkes tek başına olacak bu kesin bi kere ,
ha haziran -temmuz -ağustos-eylülde lay lom lom ayları başlayacak o zaman sorun yok
isa ,senle bol bol lay lom lom yapacağız zati
tabi sen hala cyclo bisiklete gelmez isen o senin sorunun olur ,ama dersenki ben zati performans yapmayacağım bana bu mtb yeter dersen pek fazla uzunda takılmayacağım dersen mtb kalabilir sende
uzun yollara kondüsyonun yok ise ve de altında mtb var ise şu anda hiç bi şekilde sen uzun yollara yeğenle bile girişme perişan olursun kartepe yollarında şurada sadece 2 ayın var
sen 2 ayda bomba gibi olmak istiyorsan iki adet 160 km devirip saat tutacan bi kere
zati 2 ay boyunca havalar kötü gideceğinden yapma şansın az
mesela bu gün yapabilirdin ama 50 km rüzgar seni öyle bi perişan ederdiki 160 km ' de şaşar kalırdın
evet isa kardeş,
durumlar böyle ben uyarımı yaparım gerisi sana kalmış
biz kafaya yazdık kartepeyi ama nisan sonu 27 nisanda bi antreman olacak hava kötü olursa 4 mayısa gidecek ama 10 mayıs cumartesi biz 1300 rakımda olacağız