evet burada bazı düşüncelerimi yazmanın zamanı geldi,,
biz burada herşeyi yazıp çiziyoruz daha kartepenin ucundan geçmemiş adamlar burada ahkam keser ise benim tepem atar ki bu adamlar hiç bi şey değil idi zamanında
altlarına yol aldılar havalandılar ama onların havasını stravada aytekin erzan indirmekte zati ,
130 km tur yapıp bunun adına performans deyip arkasından 1 saat 40 dakika mola yapıp arkasından ortalama 25 ile performans sporcusu olunmaz,ayrıca 78 km de durmadan pedal kesmeden ortalama 31 ile aytekine yetişilemez 130 km de önce aytekini geçeceksin ha şu anda yasin önde staravada
hele hele bazı arkadaşlar açık kalp ameliyatı geçirmiş 70. 7 km basmaktan bahsediyorlar açıkça kalp krizi geçirir ve de öteki dünyaya intikal ederler ,bu iş çocuk oyuncağı değildir ,
burada bi arkadaş çok ağır konuşmuş idi merhum öldükten sonra bazı arkadaşlarda onu eleştirmiş idi
duygusal olmayacaksınız ,hem senin yüksek tansiyonun var hemde 40 derecede sürat yapmaya kalkıyorsun altında yol var ne oldu kalp krizi geçirdi ve düşerken tuvalette kafasını lavobaya vurdu ,beyin kanamasından öldü,
doğru beslenmeyenler hasta olur ben hala hasta olmadım
millet adam gibi beslenemez ise aynen hasta olur c vitamini yükleneceksiniz ,
birileri burada bizim yaptığımız iş ile dalga geçer ise ve de bu dalga geçenlerin hiç bi şey olmadıklarını zamanında ben bilirsem bunları burada yazar çizerim önce kişi kendine bi gelecek ne oldum delisi olmayacak ,ya mütevazi olursunuz ya da bu forumdan çeker gidersiniz
ben burada adam isterim efendi olacak bi kere kimse ile dalga geçmeyecek performans yapacak ise hakkı ile yapacak
burada ferhat köse dostum performans turu yaptı konuyu açtı açtığına pişman ettiler adamı ,
şimdi ise önceden tur açmıyor burada,
ben hiç bi şey açmam burayıda aynen kapatırım ondan sonra şehirler arası tura resimleri koyarız bu işide yaparız
aynen ferhat kösenin yaptığı gibi,
açılan sabit topiklerinde performans yapacak iseniz kurallara uyacaksınız ,
kişi her şeyi kabullenecek asla performans sürücüsü sizi beklemez yoksa performans olmaz durduğu an hasta olur bu kış aylarında ,85 kilodan gelip fit olununca ne oldum deliside olmayacaksınız alicenap olacaksınız bisiklete 1976 senesinde başlamış isek saygı gösterilmesi gerekecek burada bana
daha 1976 da embriyo bile olmayanlar burada bana ahkam kesemez keser ise sahada icabını veririm ,
aytekin erzan ile bazı arkadaşların durumlarını tekrar gözden geçirmeleri lazım adamın kriterlerini burada ondan izinsiz alınması son derece saygısızca olmuştur bu konu asla kapatılmayacak sahada,
aytekin erzan benim en eski dostumdur bütün romayı yakarım demiş idi birileri bende aytekin erzan için istanbulu aynen yakarım bunu herkes kulağına küpe yapsın
sabah sabah
sinirlerimi bozuyor birileri attığı mesaj ile..istersem topiğe girer cevap veririm ama ferhat köseye söz verdim asla polemiğe girmeyeceğim bu adamlar ile