Scudo Sports

'' 2014 sezonu 100 km non stop pedal-anadolu performans ''

Evet bugün Poyrazköye gitdim 48 km yazdı çerez oldu benim için darlığa gidecektim tek gitmenin anlamı yoktu motivasyonum bozuluyor yanımda biri olacak

• Beğen
Tepkiler: WaterCity
Scudo
şu haritayı yandexden yapma abi googleden yap

@Erkan Közen

(link)

o.k erkan link düzeldi şimdi
yalnız bura yandex 'e göre 100 km
ama gördüğün gibi 6 km sapma yapıyor goggle
şimdi haftaya hava iyi olur ise aynen saat 08.30 da bostancıda buluşacağız ve sen km 'yi sıfırlayacan ve yağcılar köyü çıkışında yol ayrımına kadar 100 km yazacakmı ,ona bakacağız

@Kudret Kurtcebe

Ok kudret abi ev işi ne oldu

@Erkan Közen

evet şimdi toplantı sonucu şu oldu
kiracı ile anlaşma yapacak mal sahibi onu bekleyeceğiz yani onların anlaşması lazım adam restoran işletiyor
burada tam 3 katlı ,
mal sahibi diyarbakırlıya verdi, adamda içerde tadilat yaptı 3 katlı restoran yaptı tabi çok masraf yaptı eğer anlaşma olmaz ise aralarında firma yetkilisi burada daire sahibi olduğu için o aynen yıkım kararını çıkartır zati ben bile gitsem çıkartırım nedeni afet kapsamında bu bina ve 1 dereceden etkilenecek bura,
zemin bizim çok sağlam ama bina eski bina yamulur tabi yada oturulmaz hale gelir ,bu duruma düşmemek için bir an önce buranın yıkılması lazım artık

Pazar
(link)Rüzgârlı, bir kaç yağmur geçişi. En yüksek 11C. Rüzgâr DKD, 25 ila 40 km/sa. Yağmur ihtimali %30.

Pazar gecesi
(link)Rüzgârlı, erken saatlerde hafif yağmur. En düşük 8C. Rüzgâr DKD, 25 ila 40 km/sa. Yağmur ihtimali %60.

evet pazar yağmur ct 'de yağmur ,,

(link)

evet burada bazı düşüncelerimi yazmanın zamanı geldi,,

biz burada herşeyi yazıp çiziyoruz daha kartepenin ucundan geçmemiş adamlar burada ahkam keser ise benim tepem atar ki bu adamlar hiç bi şey değil idi zamanında
altlarına yol aldılar havalandılar ama onların havasını stravada aytekin erzan indirmekte zati ,
130 km tur yapıp bunun adına performans deyip arkasından 1 saat 40 dakika mola yapıp arkasından ortalama 25 ile performans sporcusu olunmaz,ayrıca 78 km de durmadan pedal kesmeden ortalama 31 ile aytekine yetişilemez 130 km de önce aytekini geçeceksin ha şu anda yasin önde staravada
hele hele bazı arkadaşlar açık kalp ameliyatı geçirmiş 70. 7 km basmaktan bahsediyorlar açıkça kalp krizi geçirir ve de öteki dünyaya intikal ederler ,bu iş çocuk oyuncağı değildir ,
burada bi arkadaş çok ağır konuşmuş idi merhum öldükten sonra bazı arkadaşlarda onu eleştirmiş idi
duygusal olmayacaksınız ,hem senin yüksek tansiyonun var hemde 40 derecede sürat yapmaya kalkıyorsun altında yol var ne oldu kalp krizi geçirdi ve düşerken tuvalette kafasını lavobaya vurdu ,beyin kanamasından öldü,
doğru beslenmeyenler hasta olur ben hala hasta olmadım
millet adam gibi beslenemez ise aynen hasta olur c vitamini yükleneceksiniz ,
birileri burada bizim yaptığımız iş ile dalga geçer ise ve de bu dalga geçenlerin hiç bi şey olmadıklarını zamanında ben bilirsem bunları burada yazar çizerim önce kişi kendine bi gelecek ne oldum delisi olmayacak ,ya mütevazi olursunuz ya da bu forumdan çeker gidersiniz
ben burada adam isterim efendi olacak bi kere kimse ile dalga geçmeyecek performans yapacak ise hakkı ile yapacak
burada ferhat köse dostum performans turu yaptı konuyu açtı açtığına pişman ettiler adamı ,
şimdi ise önceden tur açmıyor burada,
ben hiç bi şey açmam burayıda aynen kapatırım ondan sonra şehirler arası tura resimleri koyarız bu işide yaparız
aynen ferhat kösenin yaptığı gibi,
açılan sabit topiklerinde performans yapacak iseniz kurallara uyacaksınız ,
kişi her şeyi kabullenecek asla performans sürücüsü sizi beklemez yoksa performans olmaz durduğu an hasta olur bu kış aylarında ,85 kilodan gelip fit olununca ne oldum deliside olmayacaksınız alicenap olacaksınız bisiklete 1976 senesinde başlamış isek saygı gösterilmesi gerekecek burada bana
daha 1976 da embriyo bile olmayanlar burada bana ahkam kesemez keser ise sahada icabını veririm ,
aytekin erzan ile bazı arkadaşların durumlarını tekrar gözden geçirmeleri lazım adamın kriterlerini burada ondan izinsiz alınması son derece saygısızca olmuştur bu konu asla kapatılmayacak sahada,
aytekin erzan benim en eski dostumdur bütün romayı yakarım demiş idi birileri bende aytekin erzan için istanbulu aynen yakarım bunu herkes kulağına küpe yapsın
sabah sabah
sinirlerimi bozuyor birileri attığı mesaj ile..istersem topiğe girer cevap veririm ama ferhat köseye söz verdim asla polemiğe girmeyeceğim bu adamlar ile

evet başkalarına saygımdan ötürü stravadan alıntı yapmayacağım bir bayan sürücü amanda yol bisikletinde 86.8 km yi
3 saat 44 dakikada almış genç bi sürücü ,854 rakımda bu dereceyi yapmış
tebrikler tabi,
ortalama 23 çıkıyor ,,
pro atlet olarak geçiyor

http://dgalywyr863hv.cloudfront.net/pictures/athletes/5922/518/3/large.jpg

amanda miller

3+44/60=3.733
86.8/3.733=23.25

adam leibovitz,
pro atlet
381.2 km
12 saat 22 dakika
rakım 2746

ortalama 30 çıkıyor ,,

tabi bu dereceleri cancellara ile kıyaslamamak lazım adam 254 km yi 5 saat 45 dakikada durmadan aldı ,,

2010 paris-rube cancellaranın atağı ,

trafik kuralları ,,

anadolu performans elemanları her zaman bu kurallara uymuştur ,,

1- 100 km lik etapta dikkat edeceğimiz yerler olacak
çıkışta sabah saat 08.30 da bostancıdan tuzlaya kadar lambalara riayet edilecek kırmızıda asla geçilmeyecek ,
yalnız sabah saatlerinde araç soldan az gelir en sağdan yolu takip ederiz yavaş tempo olur pendiğe gelirken çimleri sularlar asla sola kaçmayın ve yavaşca su üzerinden geçin erkan özellikle sen sağdan yavaş geç ora hep ıslak olur
2- kurtköy pendik bağlantısında kavşaklara dikkat edilecek
3- gene orada köpek çetesi benim kontrolümde olacaktır
onlara mamaları ben vereceğim ama durmayacağım yavaş tempoda geçerken bisküvileri atarım
4- istanbul bulvar yolunda ışıklara kadar süreceğiz ve ışıklardan sağa sapacağız ,
5- buraya kadar pek araç olacağını zannetmiyorum zati ovacık köyün girişinden ta tekeye kadar ve hatta tekeden çengilli ve kargalı ve yağcılar köyünün çıkışına kadar araç yoktur ,yalnız 100 üncü km yağcılar çıkışı yol ayrımında biteceğinden ,ondan sonra tempo asla olmayacaktır buna herkesin dikkat etmesi gerekecek
6- kaçırdığım mevzu şu olmuştur yağcılardan sonra sağa yol döner ve daralır burada etabı uzatıp 130 km ye bağlamak bence sakıncalı olacak çünki malesef orada araç vardır
yani molla fenari denizli ve balçıkta ,130 km lik etabı şile tarafına kaydırma durumu olacak yeni bir etap çıkaracağım ,
bu etap dudulludan klasik çıkış yerimizden olur ,

130 km non stop pedal ,,

etap lingi,,

(link)

evet burada sabahtan mollafenaride araç olmaz çıkış saati 07.00 dudullu olacak tabi bahara ,,

tüzük
genç olanlar önce hiç bi şey değildiler ama zamanla geliştiler ve beni geçtiler uzunlarda ,
ama altlarına 28 çektiler tabi 50 diş ,,
altına 50 dişli 28 almak ile iş bitmez,
önce tavrını koyacan
bu ne olacak
ne tarz bineceksin
performans yapacağım dersen orada iki kere düşüneceksin
bu iş hiç bi işe benzemez,
altındaki 26 ise ve 10 kilonun üstü ise bu 26 jantın sana 100 km de vakit kaybettireceğini bileceksin bir 26 jant ile bir 28 jant arasında uzunlarda dağlar kadar fark vardır
ama kişi kondüsyonlu ise ,
aynen 44 dişli bir mtb 50 dişliyi yakalar bunun örneğini kerim verdi 44 dişte 50 km de non stop pedal yaptı 2 saat 3 dakikada bitirdi etabı ve erkan 50 dişte aynı etapta 2 saat 5 dakikada bitirdi evet bu neyi gösterir kısa mesafede 44 diş yol bisikletini aynen geçer erkan kondüsyonsuz kaldı burada ,erkanın daha iyi derece yapabilmesi için tüm rampalarda ayakta çıkma tekniğini geliştirmesi lazım erkan oturarak çıkarak kendini yormaktadır ,

@Kudret Kurtcebe
Ben ayakta çıkınca daha çabuk yoruluyorum ama oturarak fazla yorulmuyorum nedense

@Erkan Közen

erkan dik eğimlerde mecburen kalkacan ve süratli çıkar isen o zaman saniyelerden dakikalar ve tabi saatte fark eder,
tabi 13 eğim uzun değil biliyorsun bıçkıderede
orada ayakta süratli çıkılırsa saat olarak fark edecektir
kuvvet için sıkı beslenme periyodu bir akşam öncesinden karbonhidrat yüklenecen,
artı energel olayı su ile matarada karıştıracan ,
ama gnc mağazalarına baktım energel yok malesef
ben biliyorsun bunu deneyledim çok iyi netice almış idim,oturduğun zaman tempo düşük oluyor ama ayağa kalktığın zaman süratle çıkma poziyonuna geliyorsun ,,

Kudret abi eğimleri ayakta sabit tempoyla çıktığın zaman yormuyor? fakat hızlı cıkmaya calıstığın zaman enerjin çabuk tükeniyor..

Bu arada lastıklerım geldı abi :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
evet ekip
çalışmaya aday olacaklar ,,
kerim erkan ,
100 km de bakalım kazın ayağı ne olacak etap belli ,
evet hava artık yeter dedi yağdıracağım yağmur dedi .
ct -pazar paso yağmur
70.7 km de 3 saat 35 dakika makara yaptık asla mola yapmadık ,artık biz kolay kolay 50 km de non stoba dönmeyeceğiz bence en düşük tempolular artık orada çalışırda bizim yolumuzdan pek kimse gitmez bu anadolu yakada ,
gene gördüm attila bisiklet takımını hep aynı yerlerde gidiyorlarda 100 km non stop olayları benim anladığım kadarı ile yok,
80 km de kalıyorlar ,valla açıkça söyleyeyim burada rampa rumpa yok ,
giderken hababam ineceğiz ve düz yol
zati ben oldum olası sevmem düz yolu benim uykum geliyor sahil yollarında ,ama ne yapalım gidiş başka yok oraya ,
evet bu hafta sonu ben koşarım artık ,,

(link)

evet 100 km de durmayacağımız etap budur ,,
6 km hata payı yaptı gene yandex 100 km hesaplıyor bu etabı,,

bu arada eğer biz kendimize cyclo cross bisiklet takımı diyor isek buna yakışacağız
onun için tavşanlı-boyalıca etabı gündeme burada gelecek ora 1500 rakım 10-13 eğimler ve durmak yasak
tam 71. km boyunca,
bu ne demek erkan anladı ne demek istediğimi ,
evet sabahtan basma olmaz nereye eskihisara 39 km sonra feribot esas tempo topçulardan çıktıktan 800 metre sonra başlayacak orada bakkal var herkes son durumuna ayar çeker
evet tavşanlıdan 30 km boyunca tempo 10-19 eğimler akabinde kuzey sahil yolu 10 km sonra boyalıca durma yapmadan 3 km lik rampaya dalacağız eğim sonda 10 dur ve 71. km sonra duracağız ora kuzey marmara yoludur ve ışıkların ora
ordan sonra 12 km var yalova feribota
serbest sürüş tempo düşer kuzey yoluna varan saatine bakacak ,

(link)

at bacağı harekatı kod adı bu
ve burada 71. km non stop olacak beyler hazır olun ,bura ölüm yoludur adrenalin yoludur bura nisana ya da mayısın ilk haftasına
hazır olun bakalım ,

https://imagizer.imageshack.us/v2/636x358q90/585/j2xt.jpg

10 km lik mahmudiyeden iniş buralar adamın canını alır en ufak bi hatada ölürsünüz bura son derece risklidir erkan bilir burayı 28 hacim ile yoldan çıktı ama tecrübesi sayesinde yırttı burada tecrübe lazım tecrübe konuşur burada son derece ağır stabilize yol ,sarsıntıdan beyniniz muhallebi olur elleriniz ise uyuşur uyuşan el ile gidonun hakimiyetini kaybettiğiniz an ölürsünüz ..

@Erkan Közen

erkan dolar uçtu 2.25 ' e geliyor feribot olacak kaç para bakalım gidiş ucuza gelirde dönüş pahalı valla ben aynen topçulardan dönerim dünya para olacak artık feribot lüks özellikle ,"
eskihisar daha ucuz olur ,
3.5 lira idi zati olacak 4 lira
yol parası 8 lira tutar eskihisardan dönersek ama ne var tabi gebze- tuzla arası sakat valla aynen kaldırımdan dönerim
kamyonlar o saatte ölüm sacıyor emniyet şeridi sıfır ,gidiş billiyorsun emniyet şeridi geniş.

26 ocak pazar,,

Pazar
(link)Hafif yağmur ve rüzgâr. En yüksek 11C. Rüzgâr D, 15 ila 30 km/sa. Yağmur ihtimali %70.

Pazar gecesi
(link)Yağmur geçişleri. En düşük 8C. Rüzgâr GGB, 15 ila 30 km/sa. Yağmur ihtimali %60.

yağmur yağmur :(

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası9 | 89 | 810 | 89 | 7
Rüzgar21 km/h Doğu26 km/h Doğu26 km/h DGD23 km/h GGB

(link)

9 şubata ayar çekiyoruz 100 km saat 08.30 bostancı iskelesi,

(link)

Geri