Scudo Sports

'' 2014 sezonu 100 km non stop pedal-anadolu performans ''

(link)

bu etabın ilk km 'sinde asla rampa yok bi kere dümdüz sahil yolu ve ta kurtköy pendik bağlantısından yoncaya kadar
yoncadan sonra bi eğim var ama fazla km değil,
evet direk istanbul bulvar yolu orada bi hafif çıkış var sonra iniş var sonra sağa paso iniş var orada sonra paso düz yol ta ovacık köyü girişine kadar ve devamla düz yol mudarlıya doğru inişler olacak çok fazla çıkış görmeyeceğiz zati ,evet biliyorsunuz mudarlı çıkışını orada bi eğim alacak sonra darlığa doğru iniş var ve sonra sola döneceğiz esas orada inişler çok fazla olacak tekeye kadar ciddi eğim tırmanışları olmayacak tekeden sonra ise iniş var ama bir uzun tırmanış değirmen çayırı köyü çıkışı ve yağcılar köyüne gelirken eğimler olacak yağcılar köyünden çıktıktan sonra ilk yol ayrımında duracağız ve buraya kadar olan bostancıdan mesafeyi tesbit edeceğiz,
evet önce keşif amaçlı yapılacak bura erkanın km 'si açık olacak ve ekipçe gideceğiz kaç km olduğunu tesbit edeceğiz erkan bostancıda km 'sini sıfırlayacak

istanbuldan pedal kesmeden giden 130 km de sadece aytekin erzan birinciliği elinde tutuyor
1078 irtifa ortalama 31 çok iyi bi derecede tabi
ultra sürüş yapanlar 35 km de olur onlar utra ıronman olur
45 ortalama yapan aynen cancellara gibi bi adam olur ,
serbest kürsüde açtığım 130 km de pedal kesmeden giden varmı topiği 3 üncü sayfalara gerilemiş
orayı güncelleme anca 100 km de bi derece yapar isek yaparız önemli olan bundan sonra 100km pedal kesmeden gitmektir ,
50 km de pedal kesmeden çok antreman tecrübemiz var ve işi 70.7 km ye çıkardık orada 3 saat 35 dakika sele üstünde kalabildim
önemli olan 100 km de 4 saat 35 dakika kalabilmek
asla mola yapmadan
bunun ortalamasıda aynen şu olur ,,

4 +35/60=4.583
100 /4.583= ortalama 21 olur ,,
bunun altı benim için kötü derece olur
evet ortalama 21 'i yakalarsak iyi,,
44 dişte tabi,,

70.7 km de asla mola yapmadım
3 saat 35 dakika

3 +35/60=3.583
70.7/3.583=19.73 idi

bu durumda ortalama 100 km ye doğru pedal kesmeden 17.lere düşebilir bu da saat olarak 5 saati geçen bi saat olur

eğer 100 km yi 5 saat 10 dakikada alır isem asla mola yapmaz isem ortalama 19.35 çıkıyor

5 saat 10 dakika sele üstü makara yapmak ve durmamak önemli bi iş olacak ,,

durumum belli değil ama yaptığım km çalışmalarının sonuçları ortada

(link)

evet 130 km
aynı etabın uzatılmışı
evet tuzla yolu yol ayrımında iş bitiyor ,,

Scudo
erkan bu pazar toplantı olacak ve artık her şey kapıda yani yavaş yavaş hazırlıklara başladım ben
kadıköyde bekara dayalı döşeli yerler var 550 lira aylığı büyük olasılıkla dayalı döşeli bekar evlerine geçeceğim eşya taşıma derdi yok ,cep buzdolabını alırız herhalde eğer var ise sorun değil bi tane buldum sahibinden com da ama buzdolabı yok
artı yemek yapmak için ikili doğal gazlı ocağı var zati benim bu fırın artık eskidi arçelik ,
benim dolapları okuturum masa sandalyeleri zati eskidi bunlar çok az eşya taşınacak zati bilgisayar cep tv vs vs
insanın az eşyası gibi varmı yahu
bu arada mutfak takımları alınacak ama bunların hepsi bir büyük torba dolusu ,
evet erkan kendine yeni bi partner bulacaksın benim durumum belli değil şimdi telaş sardı beni çünki kolay değil yeni bir yaşama geciyoruz bina zati çok eski ve kadıköy anadolu yakada her yerde inşaatlar başladı artık
uzun bi zaman kadıköyde dayalı döşeli bekara kiralık yerlerde kalacağım şimdilik durum bu
şubat -mart- nisan- mayıs bu telaş ile gececek hemen gaz elektrik su kesilmez ama 70 gün içersinde boşaltma gerekiyor
evet kadıköy pilot bölge olacak ayrıca remax ile işlerimiz olacak bundan sonra onlara koşturacağım 50 m 2 büromu kiraya remax kanalı ile vereceğim , bana iş çıktı senin anlayacağın bu işler ile uğraşacağız ,
evet apartman yapılsa idi alacağım kira son derece düşük olacak idi ama iş plazada 50 m2 büro olunca valla kazın ayağı acaip değişti kafadan bi kere 4000 dolar ,2000 doları aylık kira başlangıcı diğer 2000 dolarıda depozito
o da su parası ödenmez, elektrik ve gaz parası ödenmez ise teminat parası, ha remax ile netleştireceğiz olayı tabi onu konuşmadık yani 2000 dolarda o alacak herhalde ,toplam 6000 dolar uçlanacak şirket sahibi
burada dişçi olur sağlık hekimi olur ve hatta remax ın kendisine bile verebilirim valla anlaşırsak onlar ile olur remax emlak şirketi dünyanın en büyük emlak şirketi burada bizim bi binayı komple aldı adamlar ,abd şirketi abd yi eleştiriyor idik ama düştüğümüz durumda benim açıdan çelişki, bunu kabul ediyorum çelişkili bi dünyada yaşıyoruz ,
evet erkan dost sen partner arayacan artık ben kafayı bu işlerden kaldıramayacağım gibi ama bu topiğin sorumluluğunu bence devam ettir
şimdi zati şubat ayı kötü 23 şubata kadar 100 km lik olayı yaparız tabi
bu arada inşallah taşınma işlerine denk gelmez
durumlar artık kapıya dayandı

@Muzaffer K.

eyvallah hayırlı olsun 10 numara onlar ..

@Muzaffer K.

mekan elden gidiyor biraz zor olacak 87 den beri burada idim tam 26 sene dile kolay,,

Erkan bu hafta sonu adalara arkadasla turlamaya gidicez müsaidsen sende gel.

Kudret abi : Hatırlar canlanır göz'ünde bir göz oda bile olsa, üzülüyor insan, mekan ayrılığına.. Bakalım. İyi olur insallah

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Ne diyelim kudret abi allah hayırlısı nı versin

Mekan değişikliği iyidir, yeni mekan hayırlı olsun.

Selamlar...

Bugün
(link)Parçalı bulutlu ve rüzgârlı. En yüksek 12C. Rüzgâr GB, 25 ila 40 km/sa.

bu gün sele yapayım kısa mesafe yerler kuru ,,

(link)

25 ocak sağanak ertesi gün yerler kuru olmaz erkan senin için risk var 26 ocak pazar 100 km lik keşif gezisi ertelenecek gibi
evet şubata geldik ,,

(link)

16 şubat pazara bakarız 100 km ye keşif amaçlı olacağı için sürat olmaz bilare önümüzde mayıs sonuna kadar zaman var
haziranda, temmuzda ,ağustos ve eylül aylarında kesin çıkış saati 06.00-09.00 dur ama ben kadıköyde olabilirim bu nedenle çıkış noktam kadıköyden direk kuzguncuk oradan hekim başı rampaları olur
çekmeköy camide biter olay
aynen aynı yolu dönerim ,
100 km lik pedal kesmeden yapacağımız antreman ise ya nisanda olacak ya da mayısta şubat ve marta bakarız ama müsait hava olması lazım rüzgar düşük olmalı

erkan dostum sen az gelmedin benle ,kartepede var oldun ama kartepe bittimi dersen ora asla bitmez ,
biz biliyorsun rampacıyız rampalar bizim işimiz ,
eninde sonunda mekan değişikliği olacağı için ben kadıköyden geleceğim gerek 100 km pedal kesmeden yapacağımız tura ,gerekse kartepeye ,
100 km 'lik etap ,ora kesin demirbaş artık orada biliyorsun 130 'a bağlanacağız aynı etabı uzatarak ,
dereceleri 2014 sezonu boyunca burada paylaşacağız ,
kartepeye gelince orada zati çok zor pedal kesmeden gitmek ultra ıronman değiliz,
haddimizi biliriz.:)

saat 04.30 da bostancıdan çıkılacak tabi bu olay yaza olur biliyorsun zirve 23 nisan 2013 de soğuk idi
en uygun ay kesin ağustos ve daha çok var ve bu topik biliyorsun son karar ile 2014 aralık sonu itibari ile bitecek
sonra 2015 topiğini açarız bilare forum var oldukça bizde burada var olacağız

Bende bugün bisikleti vitesine ayar çektireyim pazar günüde 100 kmlik etap yaparım herhalde

@Erkan Közen

(link)

erkan bu rotayı çöz şimdi goggle mapside koyacağım aşağıya ,,

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/p480x480/8213_711826552183255_2086976872_n.jpg

bisikleti değiştirdim hohoho,,:rolleyes:

(link)

erkan yüzde 18 yağış var yarın dikkat et ormanlık bölgede yağar bu arada goggle maps link hata veriyor ,,

(link)

9 şubata ayar çekeriz ,
yarın sen keşif yapar isen 9 şubat tempo yapılır bostancı -yağcılar sonrası yol ayrımında iş biter orayı yandex 100 km hesapladı
rüzgar 16 km

sahilde yazın dürüm iyidir dana etli,,

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/230934_217301358288709_3665767_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p206x206/582338_656722331027011_1063143901_n.jpg

istanbulda bu adamı kimse geçemeyecek herhalde stravada özellikle 130 km 1078 irtifa ortalama 31 km namı diğer aytekin erzan ve de reis
kartepe reisi ,,,

@Kudret Kurtcebe

hahahaha :):):):):):) yakışmış kudret abi düşünsene bunla şile ramparında

@Kudret Kurtcebe

google maps iyi olur yandex se üye oldum bir türlü kayıt edemedim haritayı

@Erkan Közen

yav erkan bununla gider isem aynen hastaneye yatırırlar beni ,,:islik::)

yav bu goggle mapste sorun oluyor link hata veriyor bi daha deneyeceğim ,,

https://www.google.com/maps?saddr=Bostanc%C4%B1+%C4%B0skelesi,+Istanbul,+Turkey&daddr=40.873403,29.225273+to:40.910589,29.326729+to:41.054033,29.64575+to:Unknown+road&hl=en&ie=UTF8&sll=40.945676,29.425507&sspn=0.551838,0.87204&geocode=FYjfcAIdhPC7ASHzgtl9atrE6ilvOy7t4sbKFDHzgtl9atrE6g%3BFbutbwIdOfG9ASnrX44UScPKFDFkO9zlyJNoxw%3BFf0-cAIdiX2_ASkDIW1liNnKFDEmkv06FI7vcQ%3BFVFvcgIdtlvEASkHnK9tvSieQDFb7SV_SFbazg%3BFcj6bwId8AHEAQ&oq=ya%C4%9Fc%C4%B1lar+k%C3%B6y%C3%BC+&mra=dme&mrsp=4&sz=10&via=1,2,3&t=m&z=10

kudret abi ben şile darlıka gitmeyi düşünüyorum

@Erkan Közen

accuyu boşverin bizim meteoroloji siteleri daha iyi yarın hava açık yagış beklenmiyor antremanını erteleme

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
evet erkan rotanı yaz sonra dereceleride

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/01/11/SXlTa.jpg

en doğru rotamız bu idi..70.7 km paso asfalt 13 eğim yok idi..

(link)

esas rota bu tabi 100 km pedal kesilmeyecek bura olacak

(link)

bu da 130 km burada pedal kesme olmayacak ,,
şimdi buraya var mayısa bura olur mayısa kadar 100 km çalışma yaparak durumumuzu tesbit ederiz ,bakalım güç ne alemde,

kartepe gidiş rotaları,,

(link)

eskihisara 39 km yazdı yandex
saat 04.30 bostancı çıkış olması şart ,,

(link)

evet 58 km hesapladı topçulardan merkez camiye suadiye köyüne ,

(link)

1300 rakıma 15 km hesapladı ,,tabi eğimi 7 rampaların aynı yerden inilecek tabi,,

(link)

dönüş yalova feribot iskelesi 71 km

198 km hepsi, pendik feribot ile dönersek eve 24 km daha yazar
222 km ye patlar bana
deniz otobüsü yakalarsam 13 km eve yazar
211 olur o vakit

Geri