Scudo Sports

'' 2014 sezonu 100 km non stop pedal-anadolu performans ''

Scudo
@Muzaffer K.

etap 104 km non stop pedal ,bostancı- gebze ovacık köyü
rüzgara bağlıyız rüzgar azar ise iptal ,yalnız köy adlarını not et yanında bulunsun
önce balçık-mollafenari-yağcılar-kargılı-değirmen çayırı-ve çengilli burada kafa karışıklığı olabilir
yollar kafa karıştırır çengilliye varınca sor darlık yolu nerede diye
sonra darlık
zati darlığı geçen pazar gördün ondan sonra mundarlı ve en sonda ovacık köyü
aynen orada bakkalda durulacak ve bakkalın karşısında çeşme var ben orada stop yapacağım
bu sefer dönüş göçbeyli değil soldan formula yoluna başka yol var oradan dönüp belki sahile vururum ya da düz devam eder kayışdağı istikametine çıkarım bu pazar döndüğümüz yerden dönmeyeceğim

(link)

dikkat edin kargalıdan sonra bi yol ayrımı var oradan girince ta ovacık köyde durulur 104 km toplama yazar
ama kuzeye çıkılırsa mudarlıda 100 km olur tercih sizin tabi..her halükarda önce kargalı gelecek oradan darlık yolunu sorun
en mantıklısı o,
sonra çengilli geliyor çengilliyi pas geçin
kargalıdan sonra sola dönen yoldan aynen darlığa,
darlık köyünden dışarıdaki yola bağlanan yola çıkılır
oradan mudarlı oradan ovacık 104 km ,,
kargalıdan sonra gelen yol stabil toprak yol burada
erkan ne yapacak o zaman aynen kuzeye çengilliden devam edecek ve etabı aynen mudarlıda bitirecek km sini açacak erkan
onla ovacıkta buluşuruz ben kesin olarak tahminimce o stabil yola dalarım
kargalıdan sonra 16.3 km hesapladı orayı yandex

(link)

bura kestirme ama ovacıkta biter etap
kargalıdan sola sapacakların değirmen çayırı köyü ve de çendilli köyü ile alakası kalmıyor ,,

erkan senle beraber burada var olacağız bundan sonra bu etap değişmez
bostancı çıkış
artık 71.1 km ile 70.7 km var olmayacak
ve şile rampaları artık olmayacak etap sadece 100 km bostancı-ovacık köyü gebze ,
dudullu çıkışlar artık tarihe karışıyor çok yaptık artık yeter ,
etabı 130 km ye çıkarma durumu bizim inisiyatifimize kalmışta bence gerek yok gibi,,
evet tavşanlı zati orada durur 2 inci etap
şimdi burada kesin olarak kargalı köyünden sonra ben sola döneceğim ,bu etapı ilk kez gideceğim
biliyorsun geçen sene yollar karışınca sen ben bahtiyar çengilli ve değirmen çayırı köylerine girdik sonra kafalar iyice karıştı goggle maps bizi şaşırttı ,daha sonra tekeden darlığa yol olduğunu ikinci gidişte anladım ,
neyse artık tekede yok artık bizim etap bura bundan sonra ,
biliyorsun pendik kurtköy bağlantısında köpek çeteleri onları bana bırak zati orada yavaşlayacağım ve al benileri atacağım onlar afiyet ile yiyecekler zati beni tanımış idiler asla unutmaz köpekler çok besledim onları ama taşdelen su dolum tesisindeki canavarı beslediğim halde gene saldırıya geçti o köpek haklı kafasına mermi sıkmışlar ölmemiş insan köpeğe böyle yapar ise köpekte insana yapar asla unutmaz köpek bunu,
insan denilen varlık köpektende aşağı durumda olur bazen ,

(link)

evet pazar 6 km rüzgar lodos çok uygun ,,yanılmıyorsam 16 derece bu ne yahu yaz geldi,,

Pazar
(link)
Parçalı Bulutlu. En yüksek 12C. Rüzgâr GGB, 15 ila 25 km/sa.

Pazar gecesi
(link)Parçalı Bulutlu. En düşük 10C. Rüzgâr GGB, 15 ila 30 km/sa.

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası11 | 811 | 812 | 912 | 8
Rüzgar23 km/h GGB19 km/h GGB10 km/h GB21 km/h GGB

sabah sahilde aynen iter ve hatta kurtköy pendik bağlantısındada itecek ta balcığa doğru önden ama hızı azalacak 19 km ye düşecek mollafenariden yandan vuracak denizlidede öyle ama yağcılardan ta darlık çıkışına kadar arkadan 19 km ile itecek
makul 19 km rüzgar 25 ler ve üstü bizi aynen yere serer ,,

Ne yaptınız abi etapları değiştirmissin yine :)

Bu mesaj mobilden gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Sinan Çakır

topiğin başıda değişti artık sinan oldu 100 km non stop pedal
havalar çok iyi bu sene asla kaçırmam,geçen senenin acısını çıkaracağım
şimdi bu pazar gene iyi ben durmam benle gelen gelir kimse gelmez ise tek başıma basar giderim saat 08.30 bostancı çıkış artık dudullu kapandı ,,

(link)

son durum
97 km non stop pedal tekeye kadar ,,
evet erkan ben biliyorsun senin olmadığın etapta tekeye kadar dudulludan gittim ,ve gördümki tekeden darlık yolu var
ama şimdi malesef bu yandex in uydularını taradım yukarıdaki yollar gözükmüyor goggle maps gibi yani ,
ama aşağıdaki formula yolu var senin anlayacağın bu yandex harita darlık yolunu göstermiyor
yani çendilliden sonra yol açıkça uyduda belli değil
bu nedenle ben bu pazar direk tekeye basacağım çünki teke köyü içinde darlık tabelası var ,aşağıdan geldiğim için tabela solda olacak orayı zati ben gittim .

ha tekeden dönüşte artık lay lom olur çünki esas baba rampalar tekeden sonra ve darlığa varınca oradan mudarlı oradan ovacık ve oradan formulaya soldan girer direk sahile vururum artık
evet işin zoru tabi dönüşte zor olacak
benim öyle durumum yok beni tekede biri beklese çok iyi olurdu tabi araç ile sonra bisiklet için minibüs lazım tabi ama biliyorsun eskort yok bizde
biz antremanı bitiriyoruz üstünede bi dünya yol dönüyoruz vay babam vay yani

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/485480_586066694759242_1053699869_n.jpg

evet darlığa doğru toprak rampa tekeden sonra burada artık lay lom lom olur benim için

bostancıdan tekeye zati 97 km non stop basacağım,,

(link)

dönüş 83 km vay babam vay yani 97 antreman sürat temposu dönüş 83 lay lom lom temposu :rolleyes:
ne etti 180 km iyi ..:islik:

abii napıyon akşama kadar durmadan rotayı değişiyon herkezin kafa bi milyon oldu :) :islik:

• Beğen
Kudret abi hacı fiko'nun selamı var sana:) bugün bol,bol konuşduk pendik'de:)

@Kerim A.

hahahahahahah
sonunda bulduk etabı kerim 97 km paso basmaca etapta sadece eğimler yağcılardan sonra başlar tekeye kadar devam ederde yalnız tekeden sonra artık lay lom lom olur dehşet rampa darlık ' a gelmeden ,

@Oğuz kurt

eyvallah oğuz dostum ,

kerim sen şimdi sınavlara hazırlanacan
onun için bu pazar off durumları
sinan serbest muzaffer bi aksilik olmaz ise gelirim dedi
erkan geliyor evet sabah 08.30 çıkış bostancı ,,non stop pedal 97 km teke köyü şile
havalar bi acaip dışarısı sıcak resmen ,,

Pazar bi delilik yapıp gelmem inş :)
abi yazın bu (link) rotayı yapıcaz sinanla sende geliver dönüşü otobüsle düşünüyoruz, yada bi gece deniz kenarında kamta kalalım dönelim nasıl olur :)

@Kerim A.

ben yaşlandım ya şimdi evimde evim hikayesi:rolleyes: bi gece evimde olmayayım beni huzursuzluk basıyor garip bi durum bu
bu arada bizim apartman gümlüyor ve yerine plaza geliyor bana 50 m2 ofis düşüyor ayda 2000 dolarda kira alacağım senin anlayacağın artık bu bisikletin parası çıkıyor yakın zamanda bayılacağım 1100 kağıda 48 ayna kol ön aktarıcı alacağım yeni ve ruble sram 9 lu deore zincir ve iş bitecek o vakit ,

Ben bu hafta da gelemicem sınavlar devam ediyor. Pazar sabahtan kisa bir arazi turu yapabilirim

Bu mesaj mobilden gönderildi.

• Beğen
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q77/s720x720/1507843_552663751497008_206511484_n.jpg
bu bir bisiklet yolu :)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/q77/s720x720/546947_552665258163524_855855685_n.jpg
buda bizim tapınağın yolu
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q71/s720x720/1546029_552666554830061_120782496_n.jpg
herkese sevgiler saygılar ehüm

@Kudret Kurtcebe

Hadi yine iyisin kudret abi gömüyü bulmuşsun. Bundan sonra sana karada ölüm yok. Gelsin pinarellolar gitsin cervelolar.

• Beğen
@mehmetsunu

mehmet dostum pinarellodan önce bu bisiklete bi ayar çekeceğim
tabi biliyorsun kartepede az beni çekmedi
ona yeni parçalar hediye etmenin zamanı geliyor,,

(link)

evet yeni etap hayırlı olsun herkese
gerçi 100 km değil 97 km ,3 km de kıyak olur hepimize :rolleyes:
şimdi ben, erkan ,sinan ,muzaffer ,kerim 50 km lerden başladık ve sonra 70.7 km ye ve akabinde 71.1 km ye geldik onlarıda geçtik geldik 97 km ye ,pek benim gözüm korkmuyor ,çünki etabın tamamını biliyorum
güzel inişler var özellikle değirmen çayırı köyüne gelirken,geçen yaz ora asfalt oluyordu bende rampayı alıyor idim değirmen çayırından çıkmış idim
valla oralar on numara araç yok oralarda yazın var tabi okullar kapanınca millet orada,,
bu pazar hava bence iyi olacak tek sorun rüzgarın gücünün artması o zaman erteleme olur,
26 ocağa artık ben dinlenmeye geçerim ya da kısa takılırım ,bu ağır tur üstüne ağır tur olmaz tabi,
şimdi bu ayda bir olur ,diğer 3 pazar ise güzergahlar hafif olur
her pazar 100 km non stop pedalda sıkar ,etap bence iyi tek sorun tekeden dönüş 83 km ,
100 km lik bir etap çıkarmak için trafiğin en sakin yerlerini seçtim bura zati yağcılar-kargalı-değirmen çayırı-ve teke köyü
sonrası darlığa giden yolda araç bulunmaz ve zati biliyorsunuz darlık-mudarlı-ovacıkta fazla araç yok ,
etapların istanbul dışında olması lehimize rahat rahat sürat yaparız ,sabah zati araç olmuyor sahil yolunda ve kurtköy pendik bağlantısından ve hatta eski ankara asfaltından ta balcığa oradan mollafenariye devam ile araç yok zati,
bahar aylarındada yaparız bu etabı önümüzde daha 4 ay var bu 4 ay boyunca tur yaparız burada ,mayısa bi adet tavşanlı sıkıştırabiliriz,
evet bu pazar muzaffer bi aksilik olmaz ise gelecek ,
saat 08.30 da bostancı çıkış,evet erkan ile 3 kişiyiz..

evet ikinci 100 km etabı,,

(link)

Neeee kafam karıştı yahu etap içinden etap çıkarmışsın kudret abi
Bide bu yandex haritayı ben nasıl cebe kopya edeceğim yandex hesabı yok

@Erkan Közen

hohohoh milletin kafa acaip karıştı ,
iki etap biri kolay diğeri zor her iki taraftan gittim
şimdi erkan bence bu pazar keşif amaçlı sürelim
tempo sıfır olur önemli olan etabı bilmen ..şimdi gerek yandex haritada ve gerekse goggle mapste malesef darlık -teke arası yol gözükmüyor darlığa kadar olan yeri zati biliyorsun ovacıktan mudarlı ve darlık köyü
bu pazar göçbeyliden çıkıp nasıl istanbul bulvar yoluna geldi isek bu sefer istanbul bulvar yolundan devam edeceğiz
ama göçbeyli tarafına dönmeyeceğiz
evet bu pazar keşif amaçlı sürüş olur

(link)

kolay olan 100 km

Geri