erkan senle beraber burada var olacağız bundan sonra bu etap değişmez
bostancı çıkış
artık 71.1 km ile 70.7 km var olmayacak
ve şile rampaları artık olmayacak etap sadece 100 km bostancı-ovacık köyü gebze ,
dudullu çıkışlar artık tarihe karışıyor çok yaptık artık yeter ,
etabı 130 km ye çıkarma durumu bizim inisiyatifimize kalmışta bence gerek yok gibi,,
evet tavşanlı zati orada durur 2 inci etap
şimdi burada kesin olarak kargalı köyünden sonra ben sola döneceğim ,bu etapı ilk kez gideceğim
biliyorsun geçen sene yollar karışınca sen ben bahtiyar çengilli ve değirmen çayırı köylerine girdik sonra kafalar iyice karıştı goggle maps bizi şaşırttı ,daha sonra tekeden darlığa yol olduğunu ikinci gidişte anladım ,
neyse artık tekede yok artık bizim etap bura bundan sonra ,
biliyorsun pendik kurtköy bağlantısında köpek çeteleri onları bana bırak zati orada yavaşlayacağım ve al benileri atacağım onlar afiyet ile yiyecekler zati beni tanımış idiler asla unutmaz köpekler çok besledim onları ama taşdelen su dolum tesisindeki canavarı beslediğim halde gene saldırıya geçti o köpek haklı kafasına mermi sıkmışlar ölmemiş insan köpeğe böyle yapar ise köpekte insana yapar asla unutmaz köpek bunu,
insan denilen varlık köpektende aşağı durumda olur bazen ,
(link)
evet pazar 6 km rüzgar lodos çok uygun ,,yanılmıyorsam 16 derece bu ne yahu yaz geldi,,
Pazar
(link)
| Parçalı Bulutlu. En yüksek 12C. Rüzgâr GGB, 15 ila 25 km/sa. |
Pazar gecesi
| (link) | Parçalı Bulutlu. En düşük 10C. Rüzgâr GGB, 15 ila 30 km/sa. |
| Hourly | 6AM | 12 Noon | 6PM | 12 Midnight |
|---|
| Sıcaklık | Çiğ Noktası | 11 | 8 | 11 | 8 | 12 | 9 | 12 | 8 |
| Rüzgar | 23 km/h GGB | 19 km/h GGB | 10 km/h GB | 21 km/h GGB |
sabah sahilde aynen iter ve hatta kurtköy pendik bağlantısındada itecek ta balcığa doğru önden ama hızı azalacak 19 km ye düşecek mollafenariden yandan vuracak denizlidede öyle ama yağcılardan ta darlık çıkışına kadar arkadan 19 km ile itecek
makul 19 km rüzgar 25 ler ve üstü bizi aynen yere serer ,,