Peki hadi bu gelişmeler olursa bisiklet yaşantımız nasıl etkilenir onu düşünelim
+Tüm insanlığın bilinci açılacağı için herkes bisiklete biner.
+Bilimadamlarının da bilinci açılacağı için bisikletlerimizin ağırlığından 2 sıfır atarız, fiyatlarından da 2 sıfır atarız.
+Fotonlar sayesinde bisikletlerimiz ışıl ışıl parlar, gece görünme derdimiz ortadan kalkar.
+4. boyutla beraber 3. amortisör de hayatımıza girer. 3 boyutlu dünyamızda ki çift amortisörlü bisikletlere 4. boyutta "triple suspension" teknolojisi tekabül eder.
+Hidrolik disk frenlerin pabucu dama atılır, fotoseptik disk frenler kullanmaya başlarız.
+Enerji jellerinin yerini klorofil barları almaya başlar.
+Hızla gelişen bitki örtüsü ile beraber dağ bisikleti ve cyclo cross bisiklet dünyasında tek seçenek halini alır. ( )
+Hatta yere geç indiğimiz için downhill "extreme" olmaktan çıkar.
Benim aklıma gelenler bunlar, var mı ek yapmak isteyen?
Not: Alay etmek için söylemiyorum kesinlikle, 2012'de ne olacağı bilinmez, ama yarın da ne olacağı bilinmez. Bu iddiaların sürekli ortaya atılması 2012'de biraz daha hızlandı. Bunun tek nedeni Maya takviminin bu tarihte bitiyor olması. Bakalım, hep beraber yaşayıp göreceğiz. Ama şimdi bundan biraz eğlence çıkarmanın hiç kimseye zararı olmaz
halil abi yaratıcılığına hayran kaldım

,,çok güzel yazmışsın,,,
metafizik bir eğilimle yaşamaya eğilimliyiz,,,Şeylerin hiçbir zaman değişmeyeceğini hep aynı kalacağını ve hiç değişmediklerini düşünüyoruz,,,oysa ki sürekli bir değişim içerisinde olduğumuz bilimsel bir gerçek,,,Dünyanın yarın yok olması bizim şu anda nefes alıyor olmamızdan çok daha büyük bir ihtimal,,,Fakat pratik beynimiz bu tip şeyleri düşünmeye pek yatkın değil,,,sanırım bu yüzden sürekli hiçbirşey olmayacakmış gibi ve hiç ölmeyecekmişiz gibi yaşıyoruz her zaman,,,