Scudo Sports

2012 yılında foton kuşağına giriyoruz

Scudo
ya ben açıkcası buna inanmıyorum yıllardır yazıp çiziliyo ama bişi goremedık hala

@tugayabicim şuan bu görüşler tarihe uzak olduğu için tam olarak gündeme sık çıkmıyor mesala 2120yılın da halley kuyruklu yıldız kesin olarak dünyamıza çarpak görüşü var şu an bir çok gelişmiş ülkeler bunu çaresini şimdiden araştırmaya başlamış bir ara nükleer bombayla etkisi hale getirilir deniyordu ama bir zaman sonra anlaşılıyorki nüleer bombanın hiç etkisi olamadığı ispatlanmış bu yüzden halley kuyruklu yıldızın yönünü değiştirmek için araştırmalar yapılıyor şuan günümüz teknolojisi buna elverişli değil ama iler de taşyığının yönünü değiştirmek için teknolojiye sahip olabiliriz dye görüş var ama bir korku varki üçüncü dünya savaşı çıkarsa bu teknoloji kaybederiz sonra yıldızın kurbanı oluruz tabi herşeye tesadüf gözüyle bakılmaz herşeyin yıkılış zamanı vardır elbette neyse fazla derine inmeyeyim

• Beğen
Tepkiler: tugayabicim
Ulaştığında 5 günlük bir karanlık, elektriksizlik, yoğun ufo inişleri, insanlık için psişik yeteneklerin ortaya çıkması, insan bedeninde oluşan değişimler (transformasyonlar) ve daha pek çok değişim beklenmekte.

ahah oldu, gelirken bi marlboro iki de köy ekmeği getirsinler ufogiller.

• Beğen
Tepkiler: Özgür Nevres
21 aralik 2012 maya taviminin bitiş tarihi. evet böyle iddialar var ama

5 mayıs 2000 tarihindede aynı seyler iddia edildi hatta maya takviminin bitiş tarihi bu tarih ilan edildi.

acıkması pek bilimle bağdaşmıyor. Artık ufolarmı eccinilermi gelselerde görsek herkez sıkıldı bu ufo olayından.

Bizi duyuyosanız çıkın ortaya :)

ancak bi konu çok dikkatimi çekti.maya takviminin 2012 yılında bitişi.2012 yılına kadar yaşamıcaklarını eminim onlarda biliyodu.2012 yılında bitirmeleri bana ilginç geldi.eski insanların astronomide şimdiden çok daha ileride olduklarınada inadığım için dahada ilginç gelio.belki oraya kadar hesaplayabilmiş de olabilirler ama yinede ilginç o kadar uzun takvim yapmaları...

@tayfun0029

Bu konunun en çarpıcı örneğine mısır uygarlıklarında rastlanıyor. Piramitlerin içerisinde bulunan Hiyeoglif yazısı sayesinde bizden önce bize benzer uygarlıkların yaşadığı gerçeği ortaya çıkıyor.

(link)

(link)

Dikkatle resmi inceleyin.

Arkadaşlar bu amerikalıların ürettiği apache marka helihopterin aynısıdır :)) şaşırmayalım lütfen.

Mısır piramitlerinin içerisinde en çarpıcı olanı üzerinde güneş gözlüğü ve şort olan bir hiyeoglif yazısıydı :) bulamadım malesef.

(link) arkadaşlar bakın ROKET Resmi :)

(link) Bilim bunu açıklayamıyor arkadaşlar.

Dünya'nın sooonu geldi buuuuuzulllarr buuuzullar

Peki hadi bu gelişmeler olursa bisiklet yaşantımız nasıl etkilenir onu düşünelim

+Tüm insanlığın bilinci açılacağı için herkes bisiklete biner.
+Bilimadamlarının da bilinci açılacağı için bisikletlerimizin ağırlığından 2 sıfır atarız, fiyatlarından da 2 sıfır atarız.
+Fotonlar sayesinde bisikletlerimiz ışıl ışıl parlar, gece görünme derdimiz ortadan kalkar.
+4. boyutla beraber 3. amortisör de hayatımıza girer. 3 boyutlu dünyamızda ki çift amortisörlü bisikletlere 4. boyutta "triple suspension" teknolojisi tekabül eder.
+Hidrolik disk frenlerin pabucu dama atılır, fotoseptik disk frenler kullanmaya başlarız.
+Enerji jellerinin yerini klorofil barları almaya başlar.
+Hızla gelişen bitki örtüsü ile beraber dağ bisikleti ve cyclo cross bisiklet dünyasında tek seçenek halini alır. ( )
+Hatta yere geç indiğimiz için downhill "extreme" olmaktan çıkar.

Benim aklıma gelenler bunlar, var mı ek yapmak isteyen?

Not: Alay etmek için söylemiyorum kesinlikle, 2012'de ne olacağı bilinmez, ama yarın da ne olacağı bilinmez. Bu iddiaların sürekli ortaya atılması 2012'de biraz daha hızlandı. Bunun tek nedeni Maya takviminin bu tarihte bitiyor olması. Bakalım, hep beraber yaşayıp göreceğiz. Ama şimdi bundan biraz eğlence çıkarmanın hiç kimseye zararı olmaz

halil abi yaratıcılığına hayran kaldım:),,çok güzel yazmışsın,,,

metafizik bir eğilimle yaşamaya eğilimliyiz,,,Şeylerin hiçbir zaman değişmeyeceğini hep aynı kalacağını ve hiç değişmediklerini düşünüyoruz,,,oysa ki sürekli bir değişim içerisinde olduğumuz bilimsel bir gerçek,,,Dünyanın yarın yok olması bizim şu anda nefes alıyor olmamızdan çok daha büyük bir ihtimal,,,Fakat pratik beynimiz bu tip şeyleri düşünmeye pek yatkın değil,,,sanırım bu yüzden sürekli hiçbirşey olmayacakmış gibi ve hiç ölmeyecekmişiz gibi yaşıyoruz her zaman,,,

• Beğen
Tepkiler: halp
Arkadaşlar foton kuşağına girmenin belirtileri olması lazım yani bu 5-10 senede olcak bişey değil yıl 2008 4 sene var en azından şimdiden bir değişme olmalı ama ben değişme göremiyorum. Tek değişme suların azalması ve sıcaklık yani küresel ısınma.

bi ara 2000e girerken bütün elektronik eşyalar çökecek dediler bnim msnim açıktı:D gerisini siz düşünün

@bsr387

10 yıl önce MSN.Ve sen 10 yaşındasın yıl 98.
İlgiiinç

arkadaşlar bugün ölücekmiş gibi ahirete,hiç ölmeyecekmiş gibi dünyaya çalışın.
gerisini boşverin gitsin.

( Deniz Çelik )kardeşim böle şeyleri çok düşünüyosun sanırım en son gönderdiğin şu gökyüzündeki gözlerden sonra zayıflamış gördüm seni sağlığını bozacaksın çok takma böle şeyleri herşeyin en doğrusun Allah (cc) bilir. Hayırlı forumlar

Geri