Scudo Sports

2011'in ilk kurtdoğmuş turu....

Scudo
Bana uydu. Uyar. Arada bende antrenman yapmak için zaman kazanmış olurum. İyiliklerin efendileri beni daima koruyun. Bitmeyen işlerimde arada biter diye umuyorum... :)

• Beğen
Tepkiler: Eren Boz
@enver avcı

Teşekkür ederim Enver. O halde gönül rahatlığı ile 24 'ndeki konsere bilet alabilirim.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@Cem Şentin

kocaeli ve adapazarı birbirine çok yakın. hatta sakarya zamanında kocaeline bağlıydı. bu ufak bi mesela bence...

• Beğen
kulübümüzün doğa yürüyüşü var. bu seferlik yokum. mayısta sülüklügölde kamp kurmalı bi tur ayarlıyorum. tarihi konuşalım :))

• Beğen
Tepkiler: Cool_uzak
hava güzel antrenman yapmaya gideyim ben en iyisi :D

@Kerem GÜNDOĞDU

Dediğin doğru Kerem. Sakarya 1954'te il olana kadar Kocaeli'ne bağlıydı. İl o zaman Merkez, Hendek, Geyve, Akyazı ve Karasu ilçelerinden oluşuyordu. Ama bugünkü il sınırlarına 1957'de Kandıra'ya bağlı bucakken ilçe olan Kaynarca'nın Kocaeli'nden Sakarya'ya geçtiği 1966'da ulaşabildi.

havalar fena bozdu.aldığım çok gizli bilgilere göre :D hafta sonuna doğru düzelmeye başlayacakmış.bi sonraki hafta kaçabiliriz turumuza....bu turda mangal ziyafeti falan olmayacak.yoksa o yolları bitiremeyiz.hafif beslenip devam edicez....az kaldı dostlar ...

tarih kesin değil anladığım kadarıyla bende gelmek isterim tarih uyarsa 7-8 mayısta frig vadisi yapıcam. Tarih uyarsa bende katılmak isterim.

Enver şöyle çadırlı konaklamalı guzel bi tur yapalım ya havalar duzelince yeter evde otur otur

• Beğen
@orhan mesut

benim kafamda da 1 veya 8 mayıs yapalım diye bir düşünce vardı.önümüzdeki hafta belli olur artık.bu yaz konaklamalı turlara başlıyorum.benim çocuklar söz dinleyecek kadar büyüdüler gibi sanırım :p annelerini artık fazla yormazlar.çok uzun konaklamalı olmasada ufak çaplı çadırlı turlar başlıyorçben çadır arayışlarına başladım bile.uyku tulumu,ped ve kamp araç gereçlerine bakıyorum şimdiden...

@enver avcı

vay vay eski günlerimi hatırladım gençliğimi sene 1986 uyku tulumları çadır altımda pejo yarış 15 kilo......
arkaya bagajlık yaptırmıştım 30 kilo arkama sırt çanta düşünüyorumda bu kadar yükle bayağı gezgincilik imiş, bunun zevki başka tabi hiç unutmam kuş adasının dışında orman içinde o vakitler yazlık vardı mavişehir didimde ,,,,
oraya yakındır, didim mavi şehir siteleri, sabah kalkardık çok dinç kalkardık temiz hava ...ve arkadaşın küçük bi ocağı vardı mercimek çorbası içerdik limonu sıkardık yav enver dost gerçekten özledim bu olayları sıkışıp kaldık şu istanbulun pis kokan karbonmonoksit kokan havasına ....
karbonmonoksitle dolu istanbulun yolları garipçeye gidiyorsun sahilden bi ton mazot kokusu yiyorsun belgrada kaçıyorsun ordada arabalar yazın bizi yakalıyor sahili boşver zaten dönüşte ortaköyde trafik sıkışıyor bisikletemi biniyoruz yoksa he babam gazmı yiyoruz yüksek yerlerde oksijeni bol olan yerlerde binmek başka tabi evet bakalım kafam ara sıra gidip geliyor bu çadırlı olaylara.........

Enverciğim 7-8 Mayısta konaklamalı bir tura davet edildim ve değişik yerler görmek, yeni arkadaşlar tanımak için o tura katılacağım. Mayıs ayındada ben konaklamalı bir tur düzenleyeceğim. Tarih için görüşmeler sürüyor. Havanın ısınmasını bekliyorum. Bu sene soğuk ve yağış bir türlü yakamızı bırakmadı.

Decathlon'da uygun çadırlar var diye duydum, birara gidip bakacağım.

Çadırları kurması kolay ve özellikle rüzgara karşı çok dirençli ama katlandığında en küçüğü 55 cm çapında araba stepnesi gibi olduğundan portbagaja bağlayıp taşımak zor. Bisiklet için T2 modeli 2,9 kg lık bir çadır var, onun fiyatı da 210 TL.

bu linkte de oldukça uygun fiyatlı çadırlar var..

(link)

arkadaşlar benim toptancı bir arkadaşım var onun nimetlerinden faydalanabiliriz. Ben size kullandığım çadırın linkini atıyorum. Çadırı 75 tl ye aldım su geçirmek ve oldukça büyük çok memnunum 2 kişilik olanıda var işinize yararsa fırsatı kullanın

(link)

• Beğen
@Orhan Kılıç

Orhan Bey aynı tura gidiyor olamyalım :) 7-8 mayıs ta frig vadisi turu var dağ keçileri grubunun o değil dimi :)

@orhan mesut

Orhan Bey Frig vadisi pek ilgimi çekmiyor. Haziran ortasından sonra çıkacağım turda Eskişehirden Afyona doğru yol alırken vadinin yanından geçeceğim. Eğer fikir değiştirirsem o zaman bir kısmını gezerim.

@Orhan Kılıç
..başka çare kalmadı:güneş duası ;)

• Beğen
Geri