@enver avcı
vay vay eski günlerimi hatırladım gençliğimi sene 1986 uyku tulumları çadır altımda pejo yarış 15 kilo......
arkaya bagajlık yaptırmıştım 30 kilo arkama sırt çanta düşünüyorumda bu kadar yükle bayağı gezgincilik imiş, bunun zevki başka tabi hiç unutmam kuş adasının dışında orman içinde o vakitler yazlık vardı mavişehir didimde ,,,,
oraya yakındır, didim mavi şehir siteleri, sabah kalkardık çok dinç kalkardık temiz hava ...ve arkadaşın küçük bi ocağı vardı mercimek çorbası içerdik limonu sıkardık yav enver dost gerçekten özledim bu olayları sıkışıp kaldık şu istanbulun pis kokan karbonmonoksit kokan havasına ....
karbonmonoksitle dolu istanbulun yolları garipçeye gidiyorsun sahilden bi ton mazot kokusu yiyorsun belgrada kaçıyorsun ordada arabalar yazın bizi yakalıyor sahili boşver zaten dönüşte ortaköyde trafik sıkışıyor bisikletemi biniyoruz yoksa he babam gazmı yiyoruz yüksek yerlerde oksijeni bol olan yerlerde binmek başka tabi evet bakalım kafam ara sıra gidip geliyor bu çadırlı olaylara.........