@engin güner
Bu işi daha ilk günden siyasete dökmek tabiki doğru değil ama size bir sorum olacak şimdi: Bu şifreli sınav skandalı sadece Ahmet, Mehmet, ben, o vs için değil eminim ki sizin için de çok büyük bir olay. Sonuçta bir iki insanın değil yüzbinlerin hakkı yeniliyor. Siz anladığım kadarıyla islami bir düşünce içinde yetişmişsiniz, kul hakkı yemenin "yüzbinlerce insanın hakkını yemenin" ne kadar büyük bir günah olduğunu eminimki hepimizden daha iyi bilirsiniz. Sonuçta bu olayın aydınlanması gerekiyor değil mi? Bunu siz de bekliyorsunuzdur "umarım". Peki aydınlanmaz ise... failleri oraya çıkmaz ise... ve tüm ülkeyi tatmin edecek adam gibi bir açıklama yapılamaz ise... bu durumda bu işin siyasetle, bizi yönetenlerle, ilgisi olmadığını yine de söyleyebilecek misiniz? Bakın dikkat edin cemaat demiyorum.. OSYM mevcut siyasi gücün bir uzantısı olduğu için siyaseti tartışıyorum.
@engin güner
Aslında ortada bu skandaldan daha büyük bir skandal var. Bu asıl skandalın ismi : "Bari birileri malı götürecekse bizimkiler götürsün" skandalı oluyor. Sizinde şu yukardaki cümlenizi yazarken böyle bir ruh hali içinde olduğunuzu zannediyorum.
Gidişat kötü mü? Ama önceden de böyleydi zaten diye sineye çekiyoruz..
Biri bir yanlış mı yaptı ? Yahu bundan önceki de şunu yapmıştı diyip üstüne set çekiyoruz.
Şimdilerden birileri kul hakkı mı yedi? Aman ne olcak sanki. Sosyalistlerde yemiyor mu sanki.. Diyoruz.. Diyorsun... De bakalım...
Ama şu aşadaki "hak aramak", "sorgulamak" gibi kelimeleri kullanarak çok güzel bir cümle kuran birisine hiç yakışmıyor.
@engin güner