@Hakan Yaş
hocam griyi gördüm dediğim gibi 20 kadro boyu vardı. satıcı getirtirim firmayı arayıp iki güne elimize geçer dedi. benim kafamdaki belirsizlikten sonra bikaç düşünmek için izin istedim ama karar veremedim. devamındada tekrar gidemedim, yani şimdi xc 1000e karar verirsem hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. korkum bu yüzden.
katalogda eski xc 4000 kadrosu var benim hoşuma giden kadro. ama örnek vericeğim xc 1000de alivio donanım varken xc4000 deki donanım acera ve 24 vites. xc 4000 daha düşük donanımlı fiyatı 980 civarı oluyor. fiyat donanım eksi yönleri ama kadro beni al diyor. o yüzden günlerdir karar vermekte zorlanıyorum.
onun dışında örnek vereyim. baktığım bi salcanoda gidondan kilitli maşa, hidrolik disk firen gibi artı özelliklerle 750 gibi rakamlara gelen bisikletler var içime sinmiyor açıkcası ama yinede kafa karıştırıyolar. öyle bir durum var hocam.
birde xc 1000 kadroyu ilk sende gördüm ve kesin olarak almaya gitmiştim. ama gidondaki ve sele borusundaki desenler bana itici geldi. sadelik hoşuma gidiyor nedense. gönülsüzde olsa alcaktımki kadro boyu olmadığını öğrendim. kararsızlığım bu yönden aslında benim hocam...