Scudo Sports

2011 Kron XC1000

Scudo
@özlem ertuğrul

Nasip bisiklet Mehmet'ten aldım. İlgileniyorsan tanıştırabilirim.

XC 1000 hakikaten iyi bisikletmiş.İki aydır kullanıyorum,tank misali sapasağlam bisiklet.Her yerde gidecekmiş gibi duruyor.Hani neredeyse yolda giderken arabalar bana yol verecekmiş gibi :D. Şaka bir yana kesinlikle tavsiye ederim xc 1000.780 liraya aldım-peşin(merak edene) ama 750 liraya da alabilirdim.

Bisiklet almayı düşünen arkadaşlar forumu iyice araştırsın derim.Herşeyi bulacaklar eminim.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yaş
@Erol Kethüda

Erol kardeşimin söylediklerine kesinlikle katılıyorum....

2007 model xc1000 nim 13,3 kg. 2011 ise 13,8 diye belirtilmiş; daha da düşmesi gerekirken, ağırlığı artmış..

İlginç, değil mi?

hayırlı olsun. arkadaşların da dediği gibi ağırlık neden artmış acaba, bayide 12.5 falan dediler...

@Onur Emre

Bayi tartmış mı acaba :)
Şahsen tarttım. Bundan daha hafif olması için, maşayı, komponentleri değiştirmek gerekir. Bu haliyle bu ağırlık gayet normal.

sen öyle tarttıysan öyledir bence. bayi ağırlık konusundaki hassasiyeti geçiştirmeye çalışabilir.

Kron marka bisikletleri istanbul'da nereden bulabiliriz?

Arkakadaşım hayırlı olsun bende sedona 711 v almaya kara verdim fakat hiç bir yerde 20'' bulamıyorum. Biyerden aradılar elimizde sedona yok ama kron XC1000 var onu verelim dediler onu alacam herhalde 760 TL diyorlar sen ne kadara nerden aldım öğrenebilirmiyim.

@Ahmet GÜÇLÜ

iyi fiyata bulmuşsun, ben de o civarlarda almıştım.

760'a nerden buluyorsunuz acaba ?? bu 3. veya 4. mesaj gördüğüm, ben en iyi 800 nakit, 880 taksitli bulabildim..

hayırlı olsun kardeş allah olmıyanlarada versin işallah

Geri