Scudo Sports

2011 Kron XC1000

Scudo
@ümit BOZ

iyi dilekleriniz çok teşekkürler.
bildigim kadarıyla bu sene XC4000 kadro çıkarmayacak. Nedenini inanın bilmiyorum.

kadron inanılmaz güzel , yeni 4000 kadrosunu hayal ettim bi an ama nafileymiş :D

bende 2011 kron xc 1000 ile sedona 711 D 2011 arasında kaldım.Sanırım sedona alacagım.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yaş
makina iyiye benziyor biraz abartı gibi ama yine güzel iyi günlerde kullanın

• Beğen
@zahiradam

lokman hekimin alt tarafında.
fiyat peşin 800 demişti.

Bu fiyat, bu kadro ve alivio set harika bence. Güle güle kullanın, pedallayın.

Bende şuanda seçim aşamasındayım. sedona 711 v almayı düşünüyorum. Bütcemi artırabilsem bu makineyi affetmezdim. Peşin parayla alamadığım için kolaylık pek olmuyor malesef:(

• Beğen
Hakan bey hayırlı olsun. Ben de aynen sizin gibi 711 V ile XC 1000 arasında gidiyordum - hala gidiyorum! Ama son bir kaç gündür okuduklarımla ben de xc 1000 almaya neredeyse karar verdim.Bu modelde mavi renk seçeneği var mı? Fiyat olarak peşin fiyat ne kadara gelebilir?

Evet,sonunda kron xc de karar kıldım ve aldım.

lokman hekimin alt tarafında.
fiyat peşin 800 demişti.

Bana da 850 lira dediler ama 780 liraya aldım peşin Kdz. Ereğli'deki batı karadenizin belki tek kron satıcısından!

Gerçekten güzel bisiklet kron xc 1000.Düşünenlere tavsiye ederim.

• Beğen
@ali bayrak

tesekkür ederim dostum. bugun yibaya gittim ben henüz xc 1000 2011 modeli gelmemiş bu hafta gelcekmiş ve fiyat senin dediğinle aynı. fakat 2011 kataloğunu aldım ordada xc 4000 eski kadro kullanılmış onun v fren fiyatıda 650 dolar sanırım. o da biraz kafaya yattı. bu hafta ara takip et dedi. sonra aklımda whistle quipago vardı onada baktım onuda listemden çıkarttım. fakat carraronun bi modeli hoşuma gitti bugun. kron ve carraro arasında gidip gelcem bi kaç gün sanırım ben..

• Beğen
@Erol Kethüda

hayırlı olsun.. bende sizin durumdayım. son bikaç gündür araştırıyodum ve sizin yazdıklarınıza denk geldim hep. :) sonunda karmaşadan kurtardınız kendinizi. hem istanbula da gitmenize gerek kalmamış oldu.

İsabetli bir seçim olmuş...Kadrosu parçalarıyla güzel bisiklet.Güle güle kullanın.Hayırlı olsun...

• Beğen
son çektigim resmi:

https://lh3.googleusercontent.com/_FXtZNjJPigk/Tco3kV2LsNI/AAAAAAAANNU/lMuUcIuecSU/s640/DSC08214%20%28Large%29.JPG

Hakancım nazar değmesin çok güzel, jantlar da ayrı bir güzel..ve doğal ortamında daha bir mutlu görünüyor alet..:)

• Beğen
Ben de almayı düşünüyorum ama aklımda Geotech Ascent D var ikisinden birini alıcam. xc1000 de maşa kilitlenebiliyor mu?

@Emre Gözütok

Üzerinde Suntour XCM V3 maşası var. Tabiki kilitlenebilir.

@Hakan Yaş

Bu arada hayırlı olsun. demeyi unutmuşum k.bakmayın :)

fazla anlamadığım için sordum peki memnunmusunz uzun tur falan yaptınız mı ?

• Beğen
@Emre Gözütok

Geç bir cevap oldu. Son derece memnunum. Belki ilerde lastikleri yol lastiği yapabilirim. Aklımda Schwalbe Marathon var.

Uzun tur yaptım mı, şöyle söyliyim her c.tesi en az 50km.'lik düz yol + rampalı bir yolda kullanıyorum. :in: Herhangi bir sorun yok. Daha da uzun kullanmak isterim ama o kadar kondusyon yok henüz :rolleyes:

Hayırlısı olsun. Kazasız belasız iyi sürüşler dilerim. Güle güle kullanın.
Herkesin hayalindeki bisikleti alması dileklerimle.

• Beğen
Geri