Güle güle kullanın ve sonunda 2011 model bir kron görebildik nihayet,paylaşım için teşekkürler daha ayrıntılı bi kaç fotoğraf daha koyarsanız çok seviniriz....
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Ben alırken bir adet XC2000 vardı ve tek farkı görebildiğim kadarıyla hidrolik disk frenler. benim makinede V fren sistemi mevcut. Benim için şimdilik hidrolik fren o kadar önemli olmadıgından 300 TL fark vermek istemedim. İnanın gidin kadrosunu bir görün. Doğru karar verdiginize emin olacagınıza eminim. Ben şehirli bir bisikletten ziyade canım sıkılır, dağa bayıra sürerim diye MTB aldım. Daha dün 20km. yol yaptım, herhangi bir zorlama yaşamadım. Ki arkadaşlar neredeyse herhafta bir etkinlik düzenliyorlar ve yaklaşık 50-100 km. arasında mesafeleri MTB ile katediyorlar. Kiminde MTB lastik var kiminde ince yol lastikleri. Seçim size kalmış. Belki ben de ileride bir Schwalbe Marathon edinebilirim.
@Ender Aydın
Çok yakında Önder kardeşimin Trek'iyle yanyana bir sürü fotosunu ekleyecegiz
@özgür bağdatlıoğlu
Hayır kadroda herşey tamamiyle U6. Birleşim noktalarını ince bir zevkle şekil vermişler, gerçekten başarılı olmuş.
U6 Alüminyum Alaşımlı
Tescilli ultra hafif U AL U6 alüminyum alaşım alaşımıdır 25 alüminyum% güçlü ve 6061% 20 geleneksel fazla yorgunluk dayanıklı fazla. Biz çerçeveleri son bizim yüksek özel tüpler geliştirmek için bu malzemenin çalıştı ile tedarikçileri. U AL U6 alüminyum gücü sağlar ödün vermeden çok ince bir boru kullanmak için bize. U AL U6 tüp çerçeveleri 735R yarış yapar görünümü bizim LD.
çok güzel kazasız belasız kullanman dileğiyle ilerde sadece kadro satışı olursa kron 3000 binimi 1000le değiştiririm
Normalde sizin kadronuzun rengindeki bisikletler pek cekici durmaz. Ama kron 2011 atsarimi ile bu renge buyuk cekicilik katmis bravo. Kazasiz surusler dilegiyle...
ince lastik takarsanız yol yarışına giremezsiniz ama
yolda da keyif alırsınız
ben öyle yapıyorum(xc 1000)
maxxis overdrive taktım
süper oldu
ön artırıcımı da değiştirmem lazım
dandik takmışlar
fark edemedim (SIS)
ince lastik olayını ben de düşünüyorum açıkcası ama şimdilik dağa bele gidecegim için gerek yok.
2010 ve öncesini bilmiyorum ama 2011 model XC1000 full Alivio set sunuyor. Ve bu en büyük artısı. Şu anda hiçbir komponentini değiştirmeyi planlamıyorum. Belki ileride aşınınca.... :in:
arkadaşlar ankarada yibanın dışında kron 2011 modellerini satan bisikletçi varmı. çok doluyum ama yarın nokta atışı yapıp bi saat kadar gidebilirim sanırım. yönlendirebilirmisiniz ?
sincan bana uzak ama orda abim var bakmaya gönderebilirim sanırım. benim gitmem zor bikaç gün kardesim. o yüzden sen bana yer tarifi yapabilirsen sevinim
sincan da pazar pazarı nın orada yerini çok kolay bulursun motor bisiklet satan bir yer.güner motosiklet mehmet abi var o yardım eder bi arkadaş gönderdi kron bakıyordu o da dersin.