Scudo Sports

2009 MTB Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası Manisa

@Aybars Öge Sürücü

Aybars hocam senin biraz basini agrıtacağız anlaşılan :) Saruhan oteli de dahil edersek, parkura yakınlığını ve bir bisikletci olarak ihtiyacları düsünürsen hangisini tavsiye edersin ? Suan icin Saruhan otelde rezervasyon yaptırdım fakat iptal edebilirim.

Scudo
Manisa'nın sorunu zaten şu orta halli otel yok. Otel Spilos = Butik Otel, Otel Anemon = 4 Yıldız (5 te olabilir), Otel Saruhan 4 yıldız. Bunlar kentin sanayi şehri olması nedeniyle gelenlere yönelik yapılmış.

Saruhan Oteli hatırladığım kadarıyla parkura en yakın olan.

Her 3ü de iyi oteller.

saruhan otel parkura 5 dk uzaklıkta
spilos 15 dk uzaklıkta
anemon 10 dk uzaklıkta
çadır kurmak isteyenler için şehir merkezinde uygun yer mevcuttur ücretsiz.merkezden parkura uzaklıklı 20 dk
çarşıda ucuz oteller mevcuttur

• Beğen
Tepkiler: heng ve d.berkay
@hakan yılmaz

evet bildirmeniz gerekiyor yoksa harcırah alamıyorsunuz....

• Beğen
Tepkiler: cesar çakas
Arkadaşlar yurt ile ilgili bir gelişme yok şu an için. Manisa İl Temsilcisi Muhlis Dilmaç ilgileniyor.

kalıcağımız tesisin adresini bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen?

Parkur hangi gün hazır olacak?
Ona göre benzin parası verip gideceğiz.Boşuna çevreye de cebimize de zarar vermeyelim.
Geçtiğimiz pazar günü hiçbir şey hazır değildi mesela.Bu hafta içi yapılır mı, yoksa son gün Cumartesi mi yapılabilir?

OTELLER

OTEL ADI TELEFON ODA SAYISI ÜCRET (KİŞİ) KAHVALTI
ÖĞRETMEN EVİ 0236 23 11 843 10 (20 KİŞİ) 30 TL VAR
OTEL NİOBE 0236 23 13 745 10 (20 KİŞİ) 25 TL VAR
OTEL SPİLOS 0236 23 32 565 30 (90 KİŞİ) 40 TL VAR+KLİMALİ
OTEL ARMA 0236 23 11 980 25 (50 KİŞİ) 55 TL VAR
KARAYOLLARI 0236 23 15 790 6 (18 KİŞİ) 12 TL YOK
EMİRHAN OTEL 0236 23 11 118 10 (30 KİŞİ) 25 TL VAR

Erdoğan Ege Pansiyonu
Aile Pansiyon
Adres: Ingolstadt Bulvarı
No: 22 Laleli / MANİSA
Telefon: +90 236 236 27 91
+90 236 236 27 92
+90 236 236 27 93
GSM: +90 532 342 29 93
(link)

OTEL BÜYÜKSARUHAN
Sayın,
Muhlis DİLMAÇ
BIANCHI BİSİKLET A.Ş.
Satış Sonrası Hizmetler Müdürü

İlimizde bisiklet turnuvası için gelecek olan kafilelerin gerçekleştireceği kamp organizasyonunda; sporcu diyetini iyi bilen mutfak ekibi, güler yüzlü personeli ve Otopark için 10000 m2 ‘ lik bahçesi ile otelimiz sizlere hizmet sunmaktan büyük mutluluk duyacaktır.
Saygılarımızla,
Cihan DİRİK Otel Müdürü
Grup Tanımlamaları : BİSİKLET TURNUVASI
Misafir Sayısı : 150 Kişilik Sporcu Kafilesi
c/in : 18 Temmuz 2009 ( Cumartesi )
c/out : 19 Temmuz 2009
SPORCU KAFİLENİZE UYGULAYACAĞIMIZ
İNDİRİMLİ KONAKLAMA
FİYATLARIMIZ
( 17 – 19 Temmuz 2009 Tarihleri Arası Geçerlidir..... )

B.B / ODA KONAKLAMA & AÇIK BÜFE KAHVALTI

İki Kişilik Odada BİR KİŞİ ( Bir geceleme / Oda & Kahvaltı ) : 50.00.- TL ( KDV DAHİL )

Tek Kişilik Oda Farkı : 30.00.-TL

B.B / KONAKLAMA SUNULACAK HİZMETLER
- Konaklama

- Zengin Açık Büfe Kahvaltı

- Misafirlerin katına ara beslenme büfeleri

Çay ve kahve büfesi
Cookiler; tatlı ve tuzlu kurabiye çeşitleri

ÜCRETSİZ AKTİVİTELERİMİZ :
* Girişte İkram Büfesi (Çay, Nescafe ve Kuru Pasta Çeşitleri) * SAUNA * Açık Yüzme Havuzu * Fitness * Tenis Kortu * İnternet Köşesi ve Kullanımı * Odalarda Kettle Mevcuttur; bitki çayları – çay ve nescafe ücretsiz olarak sunulmaktadır * Ayakkabı Boyama Servisi * Otelin tüm alanlarında ve odalarında kablosuz ( wriless ) internet bağlantısı

@athletic

Arkadaşlar müracaat; İzmir İl Temsilcisi Birol Toraman ve Manisa İl Temsilcisi Muhlis Dilmaç.

Belki parkur hazırlanmıştır bile.

Tam ben yazarken; Birol Hocam mesaj atmış. Eline sağlık Hocam.

Arkadaşlar lisansım Nevvşehirden ve 2009... candede ye ulaşırım teşekkürler.

@toramanbirol

Birol hocam merhabalar,

bugün saruhan otel'den bir arkadaşla görüştüm " sporcu olduğumuzu, yarış için geleceğimizi söyledim "ve rezervasyon yaptırdım. iki kişi bir gecelik konaklama için 150 tl ve biraz da pazarlıkla 140 tl gibi bir fiyatla anlaştık. acaba cumartesi günü otele vardığımızda hangi fiyat geçerli olacak ? eğer sizin gönderdiğiniz ekteki gibi olacaksa cok mutlu olacağız :)

@Salih Manavoğlu

Salih Bey, sizin de anlayış göstereceğiniz üzere Birol Bey sadece kenidisine iletilen yazıyı iletmiş. Kendisi konaklamadan sorumlu değil; zaten bunu isteyemeyiz de O kadar çok koşturmacası var ki...

Otele bir telefon açıp bunu sormanız daha iyi olur kanaatindeyim.

@Aybars Öge Sürücü

haklisiniz ben de öyle düsünüyorum. zaten otele vardığımızda is neticenelecek. cok da sorun olmayacak fakat dedigim gibi 40 lira gibi bir fark bizi daha mutlu edebilir.. :)

acikcası sorum bilgileri bizi ileten ve konuya hakim olabileceğini düsündüğüm
Birol beye yonelik olabileceğiydi.. onun da gercekten hakkı coktur, tüm emekleri icin simdiden cok teşekkür ederiz..

bekle bizi manisa geliyoruz:)

geliyoruz manisaaaaaaaaaaaaaaaaa
gaziantep üniversitesi bisiklet takımı(gazübit...)

harcırah yani %65'ine verilecekmiş yani böyle düşünerekten kendi kategorinde kaça girenler para alıyor yani harcırahh bu arada yarışın para ödül durumu ne :D:D

Geri