Scudo Sports

2009 MTB Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası Manisa

Scudo
@cesar çakas

Forumumuza hoşgeldiniz.
Mesajlarınıza 30 dakika içinde düzenleme butonuyla ekleme yapabiliyorsunuz.Bu yüzden yeni mesaj açmanıza gerek yoktur.
İyi forumlar.
Mod arkadaşlardan ricam yeni üyemizin 4 mesajını birleştirip, sonra da benimkini siler misiniz.

• Beğen
Tepkiler: hacı
özür dilerim bende bunu düşünüyordum ama düzenleme görememiştim ne yazıkkı bilginizle öğrenmiş oldum teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: hacı
Türkiye Şampiyonalarında para ödülü nasıl oluyor?
Sadece birinciye mi ödül veriliyor? Eski şampiyona konularına bakamıyorum, bu yüzden araştıramadım, eski yarışlardan bilgisi, tecrübesi olan var mı?

@athletic

Eskiden Tr şampiyonlarında kupa madalya verilirdi.(ömer şahin döneminde) şimdi sadece arkası boş olan kuru bir madalya veriliyor.hepimiz genel sekreterden talepde bulunup kupa ve madalya istemeliyiz. fakat herkesin işin takipçisi olması lazım mail ve telefon yoluyla genel sekreteri arayıp böyle bir hakkımızın oldugunu kendilerine arz etmeliyiz.(oğuz&bora)

Bu durumda dereceye girenlerin,kupa ve madalya şeklinde onurlandırlması gerekir.Söz konusu Türkiye dağ bisikleti şampiyonası

Geçen sene Tr. şampiyonasında madalyanın üstünde yarış adı ve yarış derecesi yazmayan bir madalya aldım.Umarım bu sene bu şekilde olmaz.

Yarışa katılacak arkadaşlar gelmeden önce maşalarınıza iyi birer bakım yaptırın.

Kırıcı merdiven inişleri mevcut parkurun içinde. Kasım ayındaki yarışa katılanlar bilirler araziden asfalta 3 merdivenle inilen bir iniş mevcuttu. O inişin üst tarafına insanlar yukarı kolay çısın diye yaklaşık 25-30 tane kalın odunla merdiven tarzı bir yapı yapmışlar. Çok fazla kişiyi etkilemez ancak bisikletleri zorlar. Bir de parkura yeni eklenen bir kısım var. Orada da 20-25 basamaklı bir merdiven inişi mevcut.

Selamlar,

merdivenlerin basamakları uzun fakat yüksekliği normal boyda.
son merdiveni geçince asfalt geliyor ve start çizgisine gelmiş oluyorsunuz.

@fatih ulusoy

ve herhangi birşey isteniyormu harcırah için bilmiyorum ama mtbtr'den öyle gördüm harcırah alabilmek için bu şekilde bişe yazmıştı ama fazla anlıyamamıştım ;

Takımları bulundukları ilin, Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinden onaylı kafile listelerini yarış komiserine vereceklerdir. Kafile listeleri harcırah ödenmesine esas olacaktır,
(((kafile listesi getirmeyen iller veya kulüplerin sporcuları harcırah alamayacaktır.)))

Federasyonca harcırah ödenmeyen idareci-antrenör ve sporcuların yolluk ve harcırahları imkanlar dahilinde İl Müdürlükleri tarafından karşılanabilecektir :cool:

@cesar çakas

evet bu işlemleri yaptıramazsanız harcırah alamazsınız...

@cesar çakas

diğe konu da bu eğer kafile listesine kendinizi yazdıramadınız yarış için gsim den sadece TR şampiyonası için harcırah alabiliyorsunuz bildiğim bu kadar...

Yanlış biliyorsam düzeltebilirsiniz arkadaşlar son konu için....

@Turgut Kılıçaslan

Yarış; Katılımın çok fazla olmamasına rağmen ve oldukça sıcak hava şartlarında keyifli ve çekişmeli geçti denilebilir.

Elit Erkekler;
1.Bilal Akgül
2.Halil Korkmaz
3.Kamil Akalp

23 yaş altı Erkekler;
1.Abdurrahman Dandal
2.Eyüp Karagöbek
3.Bayram(Soyadını hatırlayaamadık)Adana

Genç Erkekler;
1.İsak Ünal
2.Kaan Uysal
3.Hamza Kansız

Elit Bayan;
1.Esra Kürkçü
2.Senem Güler
3.Ayris Işık

Master+30 Erkek
1.Mustafa Güler
2.Nevzat Kıral
3.Bora Tirki

Master+40
1.Zafer Demirtaş
Diğer arkadaşların isimlerini bilmiyorum kusura bakmayın ve bakmasınlar.

Elit yarışında hakem masası yine beklenen aylaklıgı yaptı. Tur yiyenler durdulacak denildi. Bazılarını durdurdular bazılarını durdurmadılar. Fazladan tur atanlar oldu bolca. Sonuclarda da beklenildiği uzere tur yemeden devam etmiş gibi gorunuyor. Bir cok arkadaşın hakkı yendi.

• Beğen
Tepkiler: cesar çakas
evet gerçekten öle çok saçma bi yarış oldu kendimce ne güzel yarışıma devam ediyordum birde baktım kı hakem bitti dedi ben de sevindim yarışı bitirdim diye ama ne yazıkki yarışımı durdurdu :(

ufff gene 15ci olmuşum 24 kişi arasında :( eee tur yersem olacağı bu...

Geri