Scudo Sports

2009 MTB Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası Manisa

@Aybars Öge Sürücü

yol tarifi icin cok teşekkürler:). bilgisi olanlara danısmak isterim; kamp yapabileceğimiz alan var mı ? ya da farklı bir sekilde sormak gerekirse, kamp yapmaya musait yerin dısında, guvenli ve izin sorunu yaşamayacağımız yer bulabilir miyiz?

Scudo
@Salih Manavoğlu

Yarış yapılacak alanda kamp izni verseler bile çadır atacak düzlük yer yok. Çok sıkı bir bitki ve orman örtüsü var.

@Aybars Öge Sürücü

anlıyorum. tekrar teşekkürler.:) peki ona alternatif ve yaris alanına yakın onerebileceğiniz bir yer var mı ? iki kişi olacağız ( ben ve eşim ). bu arada özel mesaj atamiyorum. mesajlarım sonrasında silinebilir, burada kalabalık etmesinler.:)

@Salih Manavoğlu

Gelince de göreceksiniz; burası Spil'in eteği, kamp için pek uygun yerler değil. Kalacak yer sorunu olmayacaktır; her tür seçenek Manisa'da mevcut.

@Salih Manavoğlu

(link)

Yarış parkurunun yapılacağı Kent ormanının girişindeki piknik alanında kırmızı ile işaretlediğim yere çadır kuran arkadaşlar olmuştu.Büyükçe bir ahşap kulübe var,onun yanında çadır kuran olmuştu.

@Salih Manavoğlu

Saruhan oteli yarış alanına çok yakın güzel bi oteldir.arkadaşın dediği gibi kamp yapılacak uygun yer malesef yok.

@unique

Soruları forumdan yanıtlayalım.

Arkadaşlar; İzmir Otogar'dan her 20dk.da otobüs var. Otobüste Celal Bayar Üni. Uncubozköy İşletme Fakültesinde ineceğim derseniz sizi doğru kavşakta bırakırlar.

Geçen seneki Manisa yarışına ait bir video var mıdır arkadaşlar? Ben çok aradım ama bulamadım.

Evet videoalr güzel oldu valla..saol kardeş.

@Aybars Öge Sürücü

Beyler

Federasyondan yarış talimatı tarafıma ulaştırıldı.

SON DURUM : MANİSA KENT ORMAN EVİ TEKNİK TOPLANTI.

Bu durumda Parkur'da MANİSA KENT ORMAN'ı oluyor.

Görüşmek üzere.

Arkadaşlar konaklama ile ilgili özelden sorular gelmiş.

Yarışla ilgili olarak Manisa İl Temsilcisi Muhlis Dilmaç otel ve yurt konularıyla ilgileniyor. Bugün, yarın netlik kazanır.

Parkura yakın çok fazla otel yok. Otel Spilos + Otel Anemon parkura çok yakın 2 otel. İzmir'de konaklamak isterseniz bütün uygun fiyatlı oteller Kahramanlar- Çankaya arasında yayılmış durumda.

manisa da otel fiyatları çok pahalıydı ben oralarda iş için konoklama yapmışdım ve 3 kötü bir yerde kaldık ve nakit para 100 tl verdik söylenen oteller en az 100 tl ister adam başı bence izmir daha güzel olur hem ucuz hemde akşam gezme fırsatı

ama kimseyi yanıtmak istemem

Nevşehirden kfile listesini kim yazıyosa benimde ismimi eklerse sevinirim..şu an İstanbul dayım.

Kimin yazdığını bilen biride varsa..irtibata geçsin lütfen.

@Mert Bağcılar

Mert sen bu sene Nevşehir'den mi lisans çıkardın? Eğer geçen sene ki için soruyorsan geçen seneki geçerli değil çünkü 2009 da yeni çıkartman lazımdı.

@Mert Bağcılar

mert,, nuri aktürk veya can dede yle irtibata geç nevşehirden lisans varsa...yoksa istanbuldan tekrar çıkarıver uzun sürmez....Sonra da yüksel abiye kafile listesini yazdır geç kalmadan....

@wares

öneri icin cok teşekkürler .. gelecek arkadaslarin bilgisine; Büyük Saruhan Oteli'nde haftasonu icin yer var. iki kişi 150 ytl gibi bir fiyatla. bilgilerinize..

Geri