yol tarifi icin cok teşekkürler. bilgisi olanlara danısmak isterim; kamp yapabileceğimiz alan var mı ? ya da farklı bir sekilde sormak gerekirse, kamp yapmaya musait yerin dısında, guvenli ve izin sorunu yaşamayacağımız yer bulabilir miyiz?
anlıyorum. tekrar teşekkürler. peki ona alternatif ve yaris alanına yakın onerebileceğiniz bir yer var mı ? iki kişi olacağız ( ben ve eşim ). bu arada özel mesaj atamiyorum. mesajlarım sonrasında silinebilir, burada kalabalık etmesinler.
Yarış parkurunun yapılacağı Kent ormanının girişindeki piknik alanında kırmızı ile işaretlediğim yere çadır kuran arkadaşlar olmuştu.Büyükçe bir ahşap kulübe var,onun yanında çadır kuran olmuştu.
Arkadaşlar; İzmir Otogar'dan her 20dk.da otobüs var. Otobüste Celal Bayar Üni. Uncubozköy İşletme Fakültesinde ineceğim derseniz sizi doğru kavşakta bırakırlar.
Arkadaşlar konaklama ile ilgili özelden sorular gelmiş.
Yarışla ilgili olarak Manisa İl Temsilcisi Muhlis Dilmaç otel ve yurt konularıyla ilgileniyor. Bugün, yarın netlik kazanır.
Parkura yakın çok fazla otel yok. Otel Spilos + Otel Anemon parkura çok yakın 2 otel. İzmir'de konaklamak isterseniz bütün uygun fiyatlı oteller Kahramanlar- Çankaya arasında yayılmış durumda.
manisa da otel fiyatları çok pahalıydı ben oralarda iş için konoklama yapmışdım ve 3 kötü bir yerde kaldık ve nakit para 100 tl verdik söylenen oteller en az 100 tl ister adam başı bence izmir daha güzel olur hem ucuz hemde akşam gezme fırsatı
mert,, nuri aktürk veya can dede yle irtibata geç nevşehirden lisans varsa...yoksa istanbuldan tekrar çıkarıver uzun sürmez....Sonra da yüksel abiye kafile listesini yazdır geç kalmadan....
öneri icin cok teşekkürler .. gelecek arkadaslarin bilgisine; Büyük Saruhan Oteli'nde haftasonu icin yer var. iki kişi 150 ytl gibi bir fiyatla. bilgilerinize..