Scudo Sports

2008 sedona x11

Scudo
yok ya martın 2. haftası tamamen bıke olarak bıyasaya cıkıcakdıyolar

@tugayabicim...

Uzun yol için ortalama lastikli bir DJ in sele borusu uzun kullanılarak orta seviyeli turlar yapılabilir...O zaman bacaklara düşen yük azalır...

Ama normal sele pozisyonunda uzun tur pekde mantıklı değildir...Bel sırt bacak heryer ağrır...Bacakta kramplar oluşur...

bende zaten kullanılmaz demedim.eğer uzun yol gidecekse normal bir mtb bisikleti almasını tavsiye ettim!

Yaw hayırlısıyla cıksında bir incelyelim herkes agzına göre konuşup duruyor.Trialerkan kardeşimiz demiş ben kadroyu denedım gusel diye hala yorum yapıyolar bekleyin bir cıksın daha bismillah demeden neyin ne oldugunu bilmeden kötülemek firmaya ve o bisikletierin yapımında gecen insanlaraada ayıptır .(Bu lafım sana Ugur kardeş )
Bu arada arkadaslar Suntour sitesinde Duro DJ D için 80.100.130 adjust triple diyor acaba mesafe ayarı olabilirmi ?

@Engin395

şöyle düşün 45 kg bir insan okulu var ve haftanın çoğu günü bisikelte bile binemiyo. haftada en fazla 2 gün dışarı çıkıyor. çıktığında bazen yarım saat durup gidiyor. en fazlada 3-4 saat duruyor. ve bu insan 1,5 ayda ne dağa çıkıp iniş yaptı nede street te çok yüksek yerlerden atladı sadece rampada atladı. en fazla yükseldiğide 130cm civarıydı ozamanlar, bu sd 771 kadro 1,5 ayda kırıldı. toplasan her hangi bi street çinin en fazla 2 haftalık kullanımına eş değer. şöyle diyim yüksek bi yerden atlamadını düşün ve sen hangi kadroyu 2 haftada kırabilirsin. bende xc kadrosuyla başladım 2 yıl kullandım kırılmadı halada duruyor. ve arkadaşlarım o kadro hala kırılmadımı diyor. ve bianchi yi kimse önermiyor. ama sağlamlığıda önerilen bisikletlere göre tarrışılmaz bile. ben sedonayı gözümün önünde kırıldıktan sonra önermiyorum o alıcak olan kişinin insiyatifine bağlı bişey. kıramadığım kadrom alüminyum 7005di bunuda ekliyim. o dediğin 80 100 130da maşanın travel i. ne kadar çalıştığı.

sen hala 1600grlık xc kadrosuyla bilmem kaç yıllık butted yada her hangi bir özelliği olmayan düz Al borudan üretilmiş 2küsür kiloluk bir xc kadrosunu karşılaştırabildiğine göreben artık sana başka bişey demiyorum diyemiyorum çünkü neyi neyle karşılaştıracağını bile bilemiyorsun gördüğüm kadarıyla. Ne teknolojileri, ne malzemeleri...

Ayrıca 90-100-130mm de amortisörün bu üç çalışma mesafesi seçeneğinden istenilenle satıldığını gösteriyor yani değişken travel değil...

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
3 kere dipçiklenmiş xc yarışlarında kullanılan sedona kadro kırıldı diye Sedona X11'e çamur atmak doğru olmaz.
X11 i karşılaştırcaksan deneyip bindikten sonra kendi dalındaki voltage,cesur,hussar jump gibi kadrolarla karşılaştır.
X11'ler gümrükteymiş şuan,işlemler vesayire yani,2 haftaya kadar piyasada olucaklarmış.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

x11 turkıyede uretılmıyomu nasıl gumrukte turk markası sonucta

kackar da varmıs bu arada gıden bır arkadasdan ogrendım denemıs masayle frenlerı beyenmedıyını soyledı

kızıltoprak Kaçkar bisiklette bir tane numune var. ben bi test ettim kadro açıları güzel :) maşadan hiç memnun kalmadım :)

e sedona turk varkası sadcede parcalar yurt dısından gelıyo oda gıdon bogaz sele sele borusu kadro dısında gerı kanlanlar shımana yada baska ne kullanılıyosa onlar yurt dısından gelıyo zaten montajı turkıyede yapılıyo bısıkletın kadroda turk malı

Yok batutanker yanlış biliyosun Kadroyu tasarlayan Türk sadece.Kadrolar Taiwan'da üretilip buraya getiriliyo,çok eminim,isteyen arayıp sorabilir.

Kaçkar'a geldi demek,Selim için harika haber,koşa koşa gidecek:D

ya turk markası sonucta ben nerde uretıldıyını bılmıyorum ama turk markasıysa dısarda uretılmesı bana sacma geldı oyuzden

Tabi ki Türk markası,yani nerede üretildiğine takmakmak gerek.Ona bakarsanız Çinde üretilen okadar dandik şeyler üretilirken sony vs gibi dünya markaları da üretiliyo.
Ben sedona x11'in kaliteli bir bisiklet olacağına inanıyorum,çıkınca hepimiz görecez bakalım.

----------

@batutanker
Batu, Türk markası başka, Türk malı başka bir tanım. Ne yazıkki istediğimiz kalitede kadro üreten herhanbi bir kadro fabrikası yok ülkemizde. Umarım bir gün olur. Yada şöyle diyelim, umarım bir gün bu kalitede kadroya yeterince talep olur, işte o zaman böyle bir fabrika açmak efektif olur ve açarız.

çıktı zaten :) gördüm inceledim ve 1 hafta kalmadan satıldı bile kaçkar kızıltopraktan :):)

ozman alan arkadasda gırıyosa foruma bı bısıkley hakkında goruslerını soylesın bıze

Evet hepimiz merak ediyoruz,alan arkadaşa buradan sesleniyoruz:)

----------

Ya bu her mesajımın altında yazan şey ne ya,kendiliğinden geldi nası silcem bunu

----------

Geri