Scudo Sports

2008 sedona x11

bu gidon bogaz takımının
fiyatı ne kadar bilen varmı + nerde bulabilirim acaba??

Scudo
metın bısıklette var duruyo bıtane takım bogaz gıdon bıdeo o gergısı 80 ytl olması lazım ıstersen basak modellerde var orda gıdıp bakabılırsın

:D:Dbenim söyleyeceğim tek şey ayna kolun ordaki zincir germesi iyi düşünülmüş sevdim fakat tanıtım resmindeki bu koltuk ne be abiicim ya:Dher gördüğümde komiğime gidiyo eski bisan koltukları gibi olmuş x-11 e birazdaha uygun bi koltuk takıla bilirdi;)kötülemiyorum yada süper demiyorum kullanmadığım için şimdilik x-11;)

aslında selesı guzel ben arkadasımın bmx ınde kullanmıstım cok rahat ve saglam bı sele yamulma olayı olmuyo :)) bıkac kere sele yamultmus bırı olarak beyendım.

@cannn3715O sele bmx/DJ için özel bir model. Beone BMX ler üzerinde aynısı mevcut.

evet bende inceledim seleyi üstünde kafa modigi var gayet rahat bir sele . arkadaşlar lütfen resimde gördüğünüz şeylerle değil gidip yerinde inceleyin öyle yorum yapınn.

yo hayır yanlış anlamayın kötülemiyorm.sadece gördüğümü kendimce yorumluyorum yoksa elbette çok rahat sağlam ola bilir ama estetik açıdan kendi göz zevkimce yorum yaptım.LÜTFEN yanlış anlaşılmasın;)

Arkadaşlar Aslı Bisiklet'te kadro olarak fiyat 250 dolar'dır,gelmiştir,Allah'ın izniyle Selim yarın bi tane kapacak:D

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

X11 kadrosunu incelemek isteyenler Kaçkar Bisiklet Kızıltoprak şubesinden bakabilir.

Sedona x11 kadro ağırlıığı 2.190 gr mış sanırım.Küsüratından tam emin değilim:)

----------

Arkadaşlar bir de X11 kadronun alın borusu uzunluğunun ölçüsüne ihtiyacım var,bilen veya nereden öğrenebileceğimi bilen var mı?Almayı düşünüyorum fakat maşamın borusu kısa kalacak diye korkuyorum:(

----------

Satan bisikletçilerden biri ile telefonla konuş onlar ölçüm sana tam uzunluğu verebilirler ..

@burnout_54

Furç kapakları dahil 14.5 cm şimdi ölçtüm buarada 1 tane kadro olarak kaçkar kızıltoprakta var şu an..Zaten senin 'adonay' da takmış x-11 kadro :)

Hmm ya ben kendiminkini ölçtüm,furç kapağı haric,yani sadece kadro kısmını 11.2cm çıktı,acaba yeter mi boru?
Selim'de cuma kavuşuyomuş nihayet bisikletine,ama kadronun v-break uyumlu olmadığı Serkan abinin gözünden nasıl kaçtı anlamadım,çocuk bi de disk fren derdine dünyanın masrafını yaptı.

----------

aldığı disk fren giant stp den direk gelir gelmez çıkarılmış bi fren ama bb5 iyi fren vallahi :) ama serkan abi kadar selimde keşke bi inceleseydi yaw :)

Eğer benimkini satamazsam benim de bir bb5'e ihtiyacım olcak galba:D,Piyasa'da var mı ki bb5 veya 7,fiyatları ne?
Evet Selim'in de incelemesi lazımdı ama Serkan Abi'nin daha çok incelemesi lazımdı:D

Bi de saçma soru olacak ama ön diski arka tarafa takabilrmiyiz?,mümkünse eğer Selim'in kine bi el koyayım,kaptı benim lastiklerimi zaten:D

----------

var sanırsam bb7 satışı. erdoganlarbisiklet sitesinden bak atilla.

ön diski arkaya adaptör bulursan takarsın. ön arka adaptörler farklıdır.

arkadaşlar x11 aldık fakat disk lx kullanıyoruz memnun deiliz disk deilde magura takıla biliyormu arka tarafa yardımcı olabilecek kimse varmı????

@cannn3715

arkaya hs33 takamazsınız çünkü v-brake pivotu yok. arkaya illaki disk takmanız gerekiyor

Geri