Birşey merak ettim.Borla'nın dış görünüş değişikliği dışında 2007 modeline göre yapılan değişiklikler nelerdir?2008 modelinin fiyatı neden daha fazla?Teşekkürler.
x11 cok guzel ama onun da ömrü ben hareket yaparsam 5 veya 6 ay ancak ama sd721 sen saglam görülüyor 721 ancak 4 ay gitti sonra kadro ıptal sedona 2008 saglamdır umarım
721 çok bile gitmiş, XC kadrosu ile hareket yaparsanız daha uzun dayanmasını zaten bekleyemezsiniz.
X-11 konusunda bir şey diyemeyeceğim, ancak zaten dikkati çekmek gerek, bu kadro da trial değil, DJ kadrosu. Arada fark var...
2007 borlam (vitra) ile gayet memnunum soranlara da şiddetle tavsiye ediyorum.. performans/fiyat oranı gayet yüksek... yani yüksek performans, düşük fiyat
paylaşım için de teşekkürler, kaliteli bi yazı olmuş, vefotograflar da çok ii çekilmiş... tebrikler...
ya benimde bişey dikatimi çekti halil kardeş şimdi bisikletlerin tanıtım yazıları varya yani bisiklet resmi ve bisikletin malzemelerini yazdıkları üzerinde olan parçaların yazıldığı yer orda kadro diyor kadronun numarası yazıyor ama kadronun madesini yazmıyor benmi yanlış okuyorum hep böyle çünki bilen var bilmiyen var kafam karıştı
Arkadaşlar fiyatlar belli oldu, Atilla Bisiklet açıkladı sanıyorum ilk olarak, kendilerinin forumdaki bölümüne bakabilirsiniz.
Kadroların alaşımları ve teknik detayları belli, kadroların üzerlerindeki etiketlerde yazıyor ancak çok fazla model olduğu için ben hepsini not alamadım. Detaylı açıklama sanıyorum yetkililerce yapılacaktır.