Scudo Sports

2008 Sedona ve Diğer Yenilikler

@gurol

781 ve 761 in de değişik fotoğrafları, ayrıntıları eklenecek mi?

Ve 2007 sd-761 ile, 2008 761 kadrosu arasında bir değişiklik var mı? Ağırlık, dizayn gibi?

:) [/url]

Scudo
Dizaynda arka bağlantı farklı. Ağırlık çok yakın olmalı.

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz
gürol abicim çok güzel her kese yetişip cevap vermeye çalışıyorsun abi allah razı olsun bir ricam daha var mümkünse 411 in değişik açıdan resimlerinide çekip koyma fırsatı imkanınız varsa çok iyi olucak abicim teşekür ederim

@canyonVallahi benden beklersen "çok beklersin" diyesim geliyor. Daha açıkça, şu sıra Ürgüp'teyim ve bisikletler de İstanbulda. Yani yeni resim çekmeme imkan yok. Ama iki yakın plan resmi vardı onları birazdan ekleyeyim.

Arkadaşlar konuya şu anda bakıyorum ve ilk gözüme çarpan şey. XS2 CARBON modeli ile 761 modelinin neredeyese ağırlıkları aynı.. bunda bir yanlışlık mı var acaba yoksa doğru mu ??

XS2 CARBON = 11.2 KG
761 = 11.68 KG

XS 2 carbon olmasına rağmen çok mu ağır yoksa 761 çok mu hafif. kafam karıştı...

@Bulunmaz

www.sedona.com.tr 'deki resimlerden, üst boru kısalmış,alın borusunun da açısı artmış gibi geldi.
Birde arka çatalların birleştiği yer değişmiş.

@Drift_StarDiğer mesajlarda tartımın düzeltildiğine dair notlar vardı, atlamış olmalısınız. 761 12.3kg.

Tabi XCR'yi çıkartıp Axon takarsanız 761 11.6kg olur.

hangi axon u kastediyorsun gürol abi.2007 havalı axon s-rl olanı mı yoksa 781 in üzerinde olan yeni model axon u mu?

Teşekkürler Halil. Sedona çok emin bir şekilde ilerliyor. Yeni modeller de oldukça iyi düşünülmüş. Çocuk bisikletleri de çıkınca, bizim ufaklığa alırız artık bir tane.

arkadaşlar axonların ağırlığı ne kadar eski ve yeni modellerin ağarlık üzerindede çalışılmışmı???

Bence internetten fotoğraflara bakılıp yorumlanmamalı bu bisikletler..İmkanı olan Sirkeci'de Sedona'nın şovrumuna gitsin, yakından incelesinler..Gerkeçten çok hoşlar..:)

ellerine sağlık usta güzel bisikletler ama bütçemin yeteceğini sanmıyorum :D

ewet 2009 a doğru düşer fiyatlar:D:D:D:D:D

761 in kadrosu okadar güzel görünüyorki sırf renk için bile gidon takımı sele borusu ve kadro alınabilir :D:D ben düşünüyorum biraz ucuzlasın :D

• Beğen
Tepkiler: sener35
@Bulunmaz

bende katılıyorum arkadaşa, bugün yeni modellerden 781 ve X11'i görme fırsatım oldu gayet hoş olmuşlar.

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz
Geri